XBIZ 2018: Studio 20 continua sa fie cel mai premiat studio de videochat

cel mai bun studio de videochat

Profesionalismul, daruirea si perseverenta sunt principalele ingrediente care stau la baza succesului international de care se bucura Studio 20 si modelele care lucreaza pentru acest studio de videochat premium cu locatii pe 3 continente: Europa, America de Sud si America de Nord.

Astfel, nici rezultatele sau aprecierile la adresa noastra nu intarzie sa apara, an de an. In peste 17 ani de experienta in domeniu, am obtinut numeroase premii atat in tara, cat si in afara Romaniei. Si nu ne oprim aici! Recent, Studio 20 a mai adaugat in palmares doua trofee binemeritate!

Cam Studio of the Year – XBIZ Awards 2018
Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, continua sa cucereasca inimile celor din industria videochatului, fiind premiat pentru al doilea an consecutiv la Gala Premiilor XBIZ 2018. Astfel, Studio 20 Los Angeles a obtinut din nou titlul de ”Cam Studio of the Year” („Studioul de videochat al anului”)!

Live Cam Model of The Year – Male – XBIZ Awards 2018
In plus, Ethan Joy, unul din modelele masculine Studio 20, a fost premiat in cadrul aceluiasi eveniment cu titlul de ”Live Cam Model of The Year – Male” („Modelul de videochat al anului – sectiunea Barbati”)!

cel mai bun studio de videochat

Studio 20: un studio de videochat de top, in topul preferintelor XBIZ 2018
Studio 20 devine astfel cel mai de succes studio de videochat din lume, cu numeroase premii castigate de-a lungul timpului in cadrul a diferite festivaluri internationale de profil. Aprecierea XBIZ 2018 fata de Studio 20 demonstreaza inca o data ca suntem cei mai buni. Este o reala onoare si mandrie sa primim in nenumarate randuri trofee atat de valoroase pentru munca noastra si a modelelor noastre!

XBIZ Awards reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente internationale din domeniul videochatului. Gala acestor premii se desfasoara anual in Los Angeles (America), in luna ianuarie, cu participarea a zeci de studiouri si modele de videochat, site-uri de profil, diverse companii de marketing din industria dedicata exclusiv adultilor etc.

Iata ce alte premii a castigat Studio 20 in trecut:
• ”Live Cam Studio of the Year” 2015 si 2016 (GFY);
• ”Best Emerging Studio” si ”Best Cam Studio” (YNOT 2015, 2016 si 2017);
• ”Best Emerging Studio” si ”Best Live Cam Studio” (AW Awards 2015, 2016 si 2017);
• ”Best Global Live Cam Studio” / „Cel mai bun studio de videochat la nivel global” (LalExpo 2016) etc.

 

Leave a Reply