Asigurare medicala si stomatologica permanenta oferita doar de Studio 20

Se spune ca sanatatea este cea mai mare bogatie pe care o poate avea un om si de care ar trebui sa se bucure in permanenta. Acest principiu nu ar avea insemnatate daca nu am sti sa pretuim cu adevarat darul pe care il primeste fiecare dintre noi. De aceea, am ales sa fim primul studio de videochat din lume care ofera modelelor sale, ca bonus permanent si absolut neconditionat, asigurare medicala si stomatologica valabila in peste 100 de centre din intreaga tara.

Sanatatea, o conditie esentiala pentru a triumfa
In viziunea noastra, echipa este pe primul loc, prin urmare succesul colectiv depinde de progresul fiecaruia dintre noi si de bunastarea individuala. Iar pentru ca in spatele unei cariere de succes sta intotdeauna o persoana capabila atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, am avut intotdeauna grija sa ne indrumam colegele din studio-ul de videochat spre un regim de viata echilibrat, care include o alimentatie sanatoasa, odihna suficienta, miscare si, bineinteles, consultatii medicale periodice. Mai mult decat atat, pentru a veni in sprijinul intregii echipe intr-un mod cat mai eficient, punem la dispozitia tuturor un abonament pentru toate serviciile si investigatiile medicale uzuale, inclusiv cele stomatologice. Acestea sunt destinate atat preventiei, cat si tratamentului, in functie de caz. Astfel, inca de la 1 septembrie, toate modelele Studio 20 din Romania beneficiaza de acest abonament inca din prima zi de activitate, fara a avea vreo retinere din comisioane sau alte conditii similare.

„Frumusetea e in ochii privitorului. Sau cel putin asta zicea o vorba din batrani. Ce ne facem atunci cand ochiul privitorului e fix oglinda in care te uiti in fiecare zi? Oglinda care nu iarta semnele de oboseala si nici nu ajuta cand te doare ceva. Warren Buffet spunea <<Cum ai reactiona daca cineva ti-ar spune <Iti voi da o masina, orice masina vrei tu, gratis, dar aceea va fi singura masina pe care o poti avea toata viata si singurul mijloc de transport pe care il poti folosi toata viata>? Vei avea grija de acea masina, o vei lustrui, o vei ingriji pentru ca stii ca acea masina te va purta pe oriunde vrei tu sa te duci>>. Acum vizualizati acea masina ca fiind corpul vostru. Este singurul pe care il veti avea toata viata si trebuie sa aveti grija de el. Sanatatea este cel mai important lucru pe care il avem si intr-o societate tot timpul pe fuga, uitam de multe ori sa avem grija de ea. Nopti pierdute, alimentatie improprie, munca in exces, toate acestea duc la un dezechilibru al corpului. In cazul nostru, al femeilor, boala secolului, burnout-ul, ne afecteaza pe toate planurile si Studio 20 este alaturi de noi sa ne ajute cand avem nevoie”, a fost mesajul transmis de Andra Chirnogeanu, PR Executive Studio 20. Dincolo de semnificatia profunda a mesajului, ne-am convins ca trebuie sa transformam sanatatea intr-o prioritate si ca o viata echilibrata este calea cea mai sigura spre succesul absolut si spre o cariera pe termen lung intr-un studio de videochat.

Lasă un răspuns