Fii si tu una dintre #girlsfromstudio20 si ai sansa sa intri in posesia unui Mercedes CLA nou-nout!

Daca esti aici, cu siguranta stii ca modelele de videochat din cadrul Studio20 isi pot cumpara masinile pe care si le doresc daca dau dovada de seriozitate si muncesc constiincios pentru a-si atinge idealurile. In caz ca te numeri printre tinerele care nu mai au rabdare si isi doresc sa fie posesoarele unui bolid de lux, noi, cei de la Studio20, ti-am pregatit o surpriza special pentru tine: un Mercedes cadou de la Studio20!

Tu esti urmatoarea #girlsfromstudio20
Daca alegi sa fii una dintre #girlsfromstudio20 si sa te alaturi echipei ca model de videochat la studioul nostru, cel mai bun studio de videochat din lume, cu peste 500 de modele care lucreaza in 20 de sedii, pe 3 continente, viata ta se va schimba radical! Vino la Studio20 si un Mercedes CLA full-option cu pachet AMG, nou-nout direct din reprezentanta, poate fi al tau! Cu siguranta te vei simti ca o celebritate intr-o masina eleganta si moderna care sa te reprezinte.

Ce trebuie sa faci?
Daca iti doresti sa intri in posesia unui Mercedes CLA nou-nout, oferta noastra are 3 conditii simple si foarte clare:
– sa vorbesti cursiv limba engleza sau, in caz contrar, sa profiti de cursurile gratuite oferite de Studio20 si sa o inveti;
– sa lucrezi la Studio20 de minim 3 luni si sa te implici activ in promovarea brandului tau de model de videochat;
– sa respecti programul stabilit si sa fii online cel putin 100 de ore in fiecare perioada.

Iata cat e de simplu sa iti atingi idealurile intr-un timp foarte scurt cu Studio20! Stim care sunt dorintele tale, le respectam in totalitate si de aceea te ajutam sa ti le indeplinesti cat mai repede. Asta e meseria noastra in cadrul unui studio de videochat! Nu mai sta pe ganduri si profita de aceasta sansa unica! Cu siguranta vrei sa #aiMercedescuStudio20!

Leave a Reply