Pareri Studio20: „Profesionalism, promptitudine si profitabilitate”

Parereri Studio20

Ca urmare a faptului ca suntem cel mai mare studio de videochat din tara si din lume, cu sute de modele care ne-au ales drept parteneri de incredere, parerile despre Studio20 sunt extrem de variate. In timp ce unele dintre modelele noastre sunt impresionate de conditiile de lucru extraordinare pe care le punem la dispozitia lor, indiferent ca vorbim de locatiile din Romania sau din afara tarii, satisfactia altor modele vine din castigurile fabuloase pe care reusesc sa le obtina intr-un timp foarte scurt lucrand alaturi de noi. De aceea, am creat rubrica speciala „Pareri Studio20”, in care iti prezentam periodic opiniile sincere si avizate ale modelelor care au lucrat sau continua sa lucreze la unul dintre studiourile noastre de videochat.

In felul acesta, daca esti interesata de o cariera in videochat alaturi de noi, iti poti face si tu cateva pareri despre Studio 20 cat mai apropiate de realitate. In randurile urmatoare vei gasi opiniile Lanei, unul dintre modelele noastre actuale:

„Profesionalism, promptitudine si profitabilitate. La aceste 3 cuvinte se reduc parerile despre Studio20 pe care mi le-am facut in urma experientei mele aici si pe care mi le mentin in continuare. Si o sa va si explic de ce!

In primul rand, inca din prima mea zi de activitate am fost tratata cu mult profesionalism din partea echipei pe care am intalnit-o la Studio20. De fapt, acest lucru s-a intamplat inca de la interviu. Spre deosebire de alte studiouri, unde se intampla ca patronii sa-ti faca tot felul de avansuri sau propuneri indecente, la Studio20 nu am avut niciodata astfel de probleme cu personalul masculin. Un alt motiv care a contribuit la consolidarea unei pareri despre Studio20 atat de bune o reprezinta faptul ca acest studio de videochat angajeaza doar tinere majore si in baza unui contract ferm de artist-interpret. In alte parti mi s-a propus plata la negru si aveam colege care erau minore, angajate cu acte false. Totodata, tehnologia de ultima generatie, decorurile luxoase ale studioului din Victoriei Bucuresti in care lucrez, dotat cu restaurant, sala de fitness, sala de masaj si jacuzzi, reprezinta un alt mod prin care Studio 20 isi manifesta profesionalismul si respectul fata de modelele sale.

Citeste si: Cat se castiga din videochat la cel mai bun studio din Romania?

In al doilea rand, faptul ca mereu am avut aici parte de suport din partea specialistilor, indiferent de problema cu care m-am confruntat, a contribuit foarte mult la parerile despre Studio20 pe care le am in prezent. Indiferent ca nu am stiut cum sa ma machiez sau sa ma imbrac intr-o zi, ori ca am avut o zi mai proasta, trainerii de aici mi-au sarit in ajutor cu promptitudine, alaturi de suportul oferit din partea unui psiholog specializat. Iar cand am avut nevoie de un imprumut pentru a-mi completa garderoba sau trusa de machiaj, echipa acestui studio de videochat a raspuns rapid nevoilor mele si m-a ajutat cu banii necesari, pe care ulterior nu am mai fost nevoita sa-i inapoiez, datorita implicarii mele. A fost, practic, modul lor de a-mi rasplati munca printr-un fel de bonus. Iar acest lucru a insemnat foarte mult pentru mine, aflandu-ma la inceput de drum.

In al treilea, dar nu in ultimul rand, cred ca Studio20 este cel mai profitabil studio de videochat de la noi din tara. Aici poti castiga intr-adevar mii de dolari lunar, dovedit! Iar eu sunt un exemplu viu. In lunile bune castig undeva intre 3.000 si 5.000 de dolari, dar am colege mai vechi care au ajuns si la fabuloasa suma de 10.000 de dolari intr-o luna. Acest lucru e posibil datorita unui comision standard de 50%, pe principiul win-win, la care ai posibilitatea sa adaugi numeroase bonusuri.

Daca in urma acestor pareri despre Studio20 sincere si reale am starnit interesul vreunei tinere care s-a gandit sa debuteze in industria videochatului, sfatul meu este sa ia legatura cu cei de la Studio 20 si cu siguranta va ajunge pe maini bune. Mult succes!”

Voi ce parere aveti despre Studio 20?

Lasă un răspuns