Studio de Videochat Bucuresti – Victoriei

La 2 ani de la deschiderea primului studio de videochat din Bucuresti, in februarie 2015 am lansat o noua locatie, chiar in Piata Victoriei. Inca de la deschiderea celei de-a doua locatii, modelele care au aplicat pentru angajare s-au bucurat de cel mai mare spatiu pe care un studio de videochat din Bucuresti il ocupa. Suprafata noului studio localizat in Piata Victoriei este de 700 de metri patrati, care se intinde pe 2 tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center: unul cu vedere spre Piata Victoriei si altul cu vedere spre Strada Buzesti.

In noul studio de videochat din zona Victoriei, Bucuresti, exista 20 de spatii de lucru, avand o suprafata extrem de generoasa (in medie, peste 25 de metri patrati fiecare). Credem ca atmosfera ce predomina in toate locatiile Studio 20 trebuie sa fie asemanatoare cu cea de acasa, tocmai de aceea pentru confortul modelelor noastre avem de la dormitoare romantice la biblioteci, birouri, bucatarie sau dus, toate pregatite pentru streaming.

Pentru ca principalul nostru obiectiv este sa “excelam impreuna”, suntem mandri ca cel de-al doilea studio de videochat din Bucuresti este amplasat strategic chiar in centrul Capitalei, la doar cateva minute de metrou. Implicarea si imaginatia echipei de designeri si constructori tineri, ambitiosi si profesionisti, evidentiaza in aceasta locatie imbinarea perfecta a aspectului vizual cu functionalitatea.

Ce beneficii vei avea daca vei face parte din echipa noului studio de videochat din Bucuresti, din zona Victoriei?

1. Vei avea ocazia sa lucrezi la cel mai mare studio de videochat din Bucuresti si din lume, care lucreaza 100% legal, premiat adesea atat pentru profesionalismul de care da dovada, cat si pentru rezultatele excelente, in gale prestigioase din aceasta industrie, desfasurate in Spania, Cehia, SUA si Romania.

2. Vei avea parte de stabilitate si siguranta, deoarece Studio 20 este un studio de videochat cu peste 16 ani de experienta in aceasta industrie si cu locatii pe trei continente: Europa, Statele Unite ale Americii si America de Sud. Astfel, nu vei ramane fara job peste noapte, cum patesc alte modele care lucreaza pentru diferite studio-uri de videochat din Bucuresti.

3. Poti cere dovada castigurilor foarte mari pe care modelele Studio 20 le-au inregistrat de-a lungul timpului atunci cand vii la interviu. Nu este vreun secret faptul ca modelele noastre au venituri de pana la 25.000$ pe luna si daca doresti, managerul studio-ului iti poate arata dovada clara ca toate castigurile sunt reale.

4. Vei lucra intr-un studio de videochat legal, unde vei semna inca din prima zi un contract de artist-interpret, unde sunt mentionate toate drepturile si obligatiile tale si vei primi propria copie a acestui contract pe loc. De asemenea, la fiecare doua saptamani, atunci cand se realizeaza plata, vei semna un act aditional, in care figureaza suma totala realizata in respectiva perioada, comisionul tau (50%), taxele si impozitele (CAS, CASS, impozit pe venit) si suma finala, care iti va fi virata in cont.

5. Nu ai nevoie de experienta, deoarece vei avea parte de cei mai buni traineri disponibili intr-un studio de videochat din Bucuresti si de suport permanent. In primele 5 zile, vei fi ajutata de o colega trainer dedicata, care te va invata tot ce trebuie sa stii in acest domeniu. Daca la finalul acestor 5 zile nu te simti pregatita, perioada de training se poate extinde. De asemenea, pe fiecare tura vei avea cel putin 2 colegi/colege la care poti apela permanent cu incredere, in cazul in care ai nevoie de asistenta.

6. Acesta este singurul studio de videochat din Bucuresti care dispune de o retea vasta de contacte in domeniu si care iti poate oferi o promovare intensa si eficienta, pentru ca tu sa ai parte de mai mult trafic si de venituri foarte mari.

7. Ai ocazia sa lucrezi la primul studio de videochat din Bucuresti si din lume care a primit certificare Jasmin la nivel Silver. Asta inseamna ca vei avea parte de conditii preferentiale, de suport tehnic permanent si de multe alte beneficii, care se vor transforma in venituri mai mari pentru tine. Poti verifica aceasta informatie accesand: https://modelcenter.jasmin.com/en/certified-studios.

8. Vei beneficia gratuit de cele mai bune cursuri individuale de cultura generala, limba engleza si machiaj. Acestea te vor ajuta atat in desfasurarea jobului de model, cat si in viata personala!

9. Vei primi ajutor financiar din partea Studio 20 pentru a-ti completa trusa de machiaj si garderoba de lucru. Daca vei ramane in echipa Studio 20 cel putin 3 luni, vei primi totul cadou din partea noastra. Daca pleci inainte de implinirea acestei perioade, costurile produselor si al hainelor ti se vor opri din ultimul salariu.

10. Daca implinesti minim 6 luni in echipa celui mai mare studio de videochat din Bucuresti, vei avea ocazia sa primesti ajutor financiar sub forma unor credite directe care acopera 80 % din suma de care ai nevoie din partea Studio 20. Vei restitui acesti bani lunar, din incasarile pe care le faci. De exemplu, daca doresti sa iti faci o operatie estetica, tu va trebuie sa dispui de 20% din suma, iar Studio 20 va acoperi 80% din costuri.

11. Studio 20 este unul din putinele, daca nu chiar singurul studio de videochat din Bucuresti care promoveaza videochatul glamour, ce imbina castigurile mari ale videochatului adult, cu faptul ca nu trebuie sa te dezbraci daca nu doresti.

12. Daca vei implini un an fara intreruperi in echipa Studio 20, poti primi un bonus de fidelitate, care se calculeaza in functie de castigurile tale din fiecare trimestru.

Programeaza-te acum pentru un interviu daca vrei castiguri mari si daca vrei sa te convingi de atmosfera studioului de videochat din Bucuresti – Victoriei. Te asteptam sa aplici pentru angajari in videochat sau sa faci un tur impreuna cu echipa noastra.

Locatie Studio 20 Videochat Bucuresti Victoriei

 

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este mereu deschisa!

 

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj