Despre Studio de Videochat Bucuresti – Victoriei

La 2 ani de la deschiderea primului studio de videochat din Bucuresti, in februarie 2015 am lansat o noua locatie, chiar in Piata Victoriei. Inca de la deschiderea celei de-a doua locatii, modelele care au aplicat pentru angajare s-au bucurat de cel mai mare spatiu pe care un studio de videochat din Bucuresti il ocupa. Suprafata noului studio localizat in Piata Victoriei este de 700 de metri patrati, care se intinde pe 2 tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center: unul cu vedere spre Piata Victoriei si altul cu vedere spre Strada Buzesti.

In noul studio de videochat din zona Victoriei, Bucuresti, exista 20 de spatii de lucru, avand o suprafata extrem de generoasa (in medie, peste 25 de metri patrati fiecare). Credem ca atmosfera ce predomina in toate locatiile Studio 20 trebuie sa fie asemanatoare cu cea de acasa, tocmai de aceea pentru confortul modelelor noastre avem de la dormitoare romantice la biblioteci, birouri, bucatarie sau dus, toate pregatite pentru streaming.

Pentru ca principalul nostru obiectiv este sa “excelam impreuna”, suntem mandri ca cel de-al doilea studio de videochat din Bucuresti este amplasat strategic chiar in centrul Capitalei, la doar cateva minute de metrou. Implicarea si imaginatia echipei de designeri si constructori tineri, ambitiosi si profesionisti, evidentiaza in aceasta locatie imbinarea perfecta a aspectului vizual cu functionalitatea.

Ce beneficii vei avea daca vei face parte din echipa noului studio de videochat din Bucuresti, din zona Victoriei?

1. Dorim sa motivam si sa recompensam modelele de sex feminin aflate la inceput de drum in acest domeniu, asa ca le oferim un venit minim garantat de 10.000 lei in primele 3 luni in cadrul unuia dintre studiourile de videochat din Romania, Ungaria sau Columbia, marca Studio 20.

Pentru a beneficia de acest avantaj, ele nu au nevoie de experienta anterioara, ci doar de o motivatie puternica, o atitudine pozitiva, un aspect fizic placut, sa stie limba romana si sa aiba cunostinte minime de limba engleza. Totodata, ele trebuie sa urmeze intocmai toate procedurile de formare si sfaturile echipei de suport, sa fie on-line cel putin 90 de ore in respectiva perioada, sa fie prezente la cursurile de limba engleza si sa respecte toate turele de lucru programate. In cazul in care apar situatii neprevazute, modelele trebuie sa ia legatura cu managementul studioului de videochat inainte de inceperea turei si sa ofere motive intemeiate pentru schimbarea turei. Schimbul se va realiza numai daca acestea au o zi libera in respectiva perioada.

2. Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:
– 50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;
– Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;
– Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.
– 5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);
– 5% pentru un comportament online perfect;
– 5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

3. Vei avea ocazia sa lucrezi la cel mai mare studio de videochat din Bucuresti si din lume, care lucreaza 100% legal, premiat adesea atat pentru profesionalismul de care da dovada, cat si pentru rezultatele excelente, in gale prestigioase din aceasta industrie, desfasurate in Spania, Cehia, SUA si Romania.

4. Vei avea parte de stabilitate si siguranta, deoarece Studio 20 este un studio de videochat cu peste 16 ani de experienta in aceasta industrie si cu locatii pe trei continente: Europa, Statele Unite ale Americii si America de Sud. Astfel, nu vei ramane fara job peste noapte, cum patesc alte modele care lucreaza pentru diferite studio-uri de videochat din Bucuresti.

5. Poti cere dovada castigurilor foarte mari pe care modelele Studio 20 le-au inregistrat de-a lungul timpului atunci cand vii la interviu. Nu este vreun secret faptul ca modelele noastre au venituri de pana la 25.000$ pe luna si daca doresti, managerul studio-ului iti poate arata dovada clara ca toate castigurile sunt reale.

6. Vei lucra intr-un studio de videochat legal, unde vei semna inca din prima zi un contract de artist-interpret, in care sunt mentionate toate drepturile si obligatiile tale si vei primi propria copie a acestui contract pe loc. De asemenea, la fiecare doua saptamani, atunci cand se realizeaza plata, vei semna un act aditional, in care figureaza suma totala realizata in respectiva perioada, comisionul tau (50%), taxele si impozitele (CAS, CASS, impozit pe venit) si suma finala, care iti va fi virata in cont.

7. Nu ai nevoie de experienta, deoarece vei avea parte de cei mai buni traineri disponibili intr-un studio de videochat din Bucuresti si de suport permanent. Toate modelele noastre vor semna contract de artist-interpret direct cu compania internationala Global Broadcasting Producer, care se va ocupa de promovarea lor si le va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale etc. In primele 5 zile, vei fi ajutata de o colega trainer dedicata, care te va invata tot ce trebuie sa stii in acest domeniu. Daca la finalul acestor 5 zile nu te simti pregatita, perioada de training se poate extinde. De asemenea, pe fiecare tura vei avea cel putin 2 colegi/colege la care poti apela permanent cu incredere, in cazul in care ai nevoie de asistenta.

8. Acesta este singurul studio de videochat din Bucuresti care dispune de o retea vasta de contacte in domeniu si care iti poate oferi o promovare intensa si eficienta. Datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna, modelele din toate studiourile de videochat Studio 20 primesc trafic dedicat, prin rotatie. Astfel, mai mult de 300.000 de vizitatori sunt redirectionati zilnic de noi catre modelele noastre, pentru ca acestea sa aiba venituri substantiale si sa isi indeplineasca obiectivele propuse.

De asemenea, te ajutam sa ai venituri consistente si din siteurile personale sau din programe de afiliere.

9. Vei beneficia gratuit de cele mai bune cursuri individuale de cultura generala, limba engleza si machiaj. Acestea te vor ajuta atat in desfasurarea jobului de model, cat si in viata personala!

10. Vei primi ajutor financiar din partea Studio 20 pentru a-ti completa trusa de machiaj si garderoba de lucru. Daca vei ramane in echipa Studio 20 cel putin 3 luni, vei primi totul cadou din partea noastra. Daca pleci inainte de implinirea acestei perioade, costurile produselor si al hainelor ti se vor opri din ultimul salariu.

11. Daca implinesti minim 6 luni in echipa celui mai mare studio de videochat din Bucuresti, vei avea ocazia sa primesti ajutor financiar sub forma unor credite directe care acopera 80 % din suma de care ai nevoie din partea Studio 20. Vei restitui acesti bani lunar, din incasarile pe care le faci. De exemplu, daca doresti sa iti faci o operatie estetica, tu va trebuie sa dispui de 20% din suma, iar Studio 20 va acoperi 80% din costuri.

Programeaza-te acum pentru un interviu daca vrei castiguri mari si daca vrei sa te convingi de atmosfera studioului de videochat din Bucuresti – Victoriei. Te asteptam sa aplici pentru angajari in videochat sau sa faci un tur impreuna cu echipa noastra.

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Bucuresti Victoriei

Locatie Studio 20 Videochat Bucuresti Victoriei

Adresa: Victoria Business Center, Calea Victoriei 155, Tronson 7, Etaj 1, Sector 1, București 010073, Romania

Telefon: (+4) 0748 777 757

Email: angajari.victoriei@studio20.com

This Post Has 49 Comments

  1. Pingback: Pierdut prejudecata. O declar nula | comentator amator

  2. Pingback: Un job favorabil pentru toate femeile | Romania Europeana

  3. Pingback: Cum sa faci bani ca model de videochat - 243 News - Stiri romanesti

  4. Pingback: Ce beneficii ai daca lucrezi pentru mai mare studio de videochat din Bucuresti: Studio20

  5. Pingback: De ce sa alegi o cariera in videochat la Studio20?

  6. Pingback: Vrei sa faci videochat in Bucuresti? Iata 3 motive pentru a alege Studio20!

  7. Pingback: Iata avantajele unui job intr-un studio de videochat din Bucuresti – PentruFemei

  8. Pingback: Cat de diferit e jobul la un studio de videochat din Bucuresti?

Lasă un răspuns