Studio de Videochat Bucuresti – Victoriei

La 2 ani de la deschiderea primului studio de videochat in zona Garii de Nord din Bucuresti, in februarie 2015 am lansat o noua locatie, chiar in Piata Victoriei. Inca de la deschiderea celei de-a doua locatii, modelele care au aplicat pentru angajare s-au bucurat de cel mai mare spatiu pe care un studio de videochat din Bucuresti il ocupa. Suprafata studioului este de 700 de metri patrati, care se intinde pe 2 tronsoane ale cladirii de birouri Victoria Business Center: unul cu vedere spre Piata Victoriei si altul cu vedere spre Strada Buzesti.

In noul studio din zona Victoriei exista 20 de spatii de lucru, avand o suprafata extrem de generoasa (in medie, peste 25 de metri patrati fiecare). Credem ca atmosfera unui studio de videochat trebuie sa fie asemanatoare cu cea de acasa, tocmai de aceea pentru confortul modelelor noastre avem de la dormitoare romantice la biblioteci, birouri, bucatarie sau dus, toate pregatite pentru streaming.

Pentru ca principalul nostru obiectiv este sa “excelam impreuna”, suntem mandri ca cel de-al doilea studio de videochat din Bucuresti este amplasat strategic chiar in centrul Capitalei, la doar cateva minute de metrou. Implicarea si imaginatia echipei de designeri si constructori tineri, ambitiosi si profesionisti, evidentiaza in aceasta locatie imbinarea perfecta a aspectului vizual cu functionalitatea.

La ce sa te astepti de la cel de-al doilea studio de videochat din Bucuresti, din zona Victoriei? In primul rand la camere inspirate din filme, povesti glamour si multe elemente de design care captiveaza privirea. La un spatiu luxos in care, alaturi de modelele noastre, si tu iti poti desfasura activitatea, daca vei completa formularul de angajare la Studio 20. Mai mult, in fiecare studio de videochat din Bucuresti si din tara, o echipa atent selectionata si pregatita iti este alaturi pentru a te ajuta.

In acest studio, situat in centrul Bucurestiului, in zona Victoriei, o echipa de suport, formata din peste 20 de colege, de la traineri in videochat la suport tehnic, make-up, fotografi, editori video, psihologi, sunt aici pentru tine. Am pus la dispozitia modelelor care vor lucra aici tot ce vor avea nevoie pentru a face performanta respectand principiile Studio 20: seriozitate, corectitudine si profesionalism. Pentru ca suntem unul dintre putinele studiouri de videochat din Bucuresti care lucreaza 100% legal, dedicat pentru a face performanta, am primit recunoasterea internationala a profesionalismului si a rezultatelor excelente, castigand multiple titluri internationale, precum:

  • “Best Live Cam Model Personal Site 2015”, la Live Cam Awards, ce a avut loc in Barcelona, Spania;
  • „Best Live Cam Model 2015”, in cadrul YNOT Awards, de la Praga, Cehia;
  • „Best Webcam Model 2016” la AVN Awards, de la Los Angeles, SUA;
  • „Best Entertainer 2016” la AW Awards, ce a avut loc la Mamaia, Romania;
  • XBIZ 2017, „Cam Studio of the Year” si „Live Cam Model of the Year”, castigat de Devious Angel, unul dintre cele mai de succes modele ale Studio 20.

Daca vrei sa te convingi de atmosfera studioului de videochat din Bucuresti – Victoriei, te asteptam sa aplici pentru angajari in videochat sau sa faci un tur impreuna cu echipa noastra.

Locatie Studio 20 Videochat Bucuresti Victoriei

 

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este mereu deschisa!

 

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj