Despre Studio 20 Videochat Craiova

In 2016, in Craiova se deschide cea de-a saptea franciza a Studio 20 din lume si a sasea din Romania dupa Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara. Cea mai noua locatie a Studio 20 te intampina cu dotari unice, de la dormitoare tematice, pana la birouri, cabine de dus moderne si bucatarie, toate la standardul de excelenta Studio 20.

15 camere tematice, o echipa tanara, ambitioasa si perfectionista, oltence frumoase si destepte, te asteapta sa faci parte din echipa studioului de videochat din Craiova. Locatia de 500 mp, din centrul Craiovei, imbina perfect discretia de care au nevoie modelele noastre de videochat cu un mediu prielnic pentru obtinerea recunoasterii profesionale. Pentru ca suntem o echipa precum o familie, ne respectam modelele si munca pe care o depun, iar constant le motivam prin diferite recompense si concursuri oferite in cadrul acestui studio de videochat.

Vrem sa excelam impreuna, asa cum am stabilit si in motto-ul Studio 20, tocmai de aceea facem periodic investitii in echipa Studio 20, in amenajarea locatiei, in echipamente tehnice, in modelele noastre (cursuri limba engleza, cursuri cultura generala, sedinte masaj, sedinte foto, make-up etc). Si pentru ca dorim sa ne pastram eticheta de cel mai bun studio de videochat legal din lume, te asteptam cu aceleasi conditii daca doresti sa te angajezi la Studio 20 Craiova: contract de artist-interpret legal pe care il vei semna cu compania Global Broadcasting Producer, program flexibil, training profesional, make-up, styling si multe alte facilitati pe care le poti descoperi facandu-ne o vizita.

Vei descoperi un studio de videchat serios, legal, sigur si stabil, care iti va intrece toate asteptarile, Studio 20 fiind cel mai bun studio de videochat din lume. Toate modelele noastre vor semna contract de artist-interpret direct cu compania internationala Global Broadcasting Producer, care se va ocupa de promovarea lor si le va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale etc. Suntem o companie cu traditie, care are studiouri de videochat pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud).

Te vei bucura de un venit minim de 1.000$ in primele 3 luni de activitate in cadrul acestui studio de videochat. Modelele de sex feminin vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Daca vrei sa ai asigurat un castig de cel putin 1.000 $ pe luna si sa traiesti o viata lipsita de griji financiare lucrand intr-un studio de videochat sigur si legal, vino in cadrul echipei Studio 20!

Comisionul standard la studioul de videochat din Craiova este 50%, dar atat modelele de videochat feminine, cat si cele masculine, pot beneficia de un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri, astfel:
– bonus 2% daca activeaza online peste 90 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca lucreaza peste 100 de ore in acea perioada;
– bonus 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca se afla in echipa de modele ale acestui studio de videochat timp de 12 luni complete. Primele doua bonusuri nu se pot cumula!

Astfel, suntem printre putinele studiouri de videochat din Romania in cadrul carora poti castiga cu adevarat pana la 10.000$ pe luna! Iti putem dovedi asta, aratandu-ti incasarile modelelor noastre de top care lucreaza pentru studiourile de videochat Studio 20, cum ar fi Devious Angel, Sasha Red sau Raquelle Diva. Transparenta, legalitatea si corectitudinea sunt principii de baza ale acestui studio de videochat din Craiova. Inca din prima zi de activitate vei semna un contract de artist-interpret si vei primi un exemplar pe loc. Ulterior, de doua ori pe luna, cand vei incasa banii, vei semna un act aditional pentru evidenta tuturor taxelor si impozitelor, precum si pentru inregistrarea sumei finale pe care o vei primi ca urmare a angajarii tale in cadrul acestui studio de videochat.

Odata ce vei deveni model al studioului de videochat din Craiova, vei beneficia de trainer personal care te va invata tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca in fata camerei video, ca tu sa faci performanta in cadrul acestui studio de videochat. Vei avea permanent sprijinul nostru, daca alegi sa lucrezi pentru Studio 20! In plus, daca te vei angaja la acest studio de videochat din Craiova, iti vom oferi cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, personalizate special pentru tine.

Cu ajutorul nostru, te vei bucura de prestigiu in intreaga lume! Vei avea parte de un trafic foarte mare al site-urilor partenere. Datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna, asiguram mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi modelelor noastre. Asadar, daca te vei angaja la acest studio de videochat din Craiova nu vei duce niciodata lipsa de fani, iar astfel vei avea garantate castiguri foarte mari, in functie de implicarea ta.

Ca model al acestui studio de videochat din Craiova vei putea participa la festivaluri internationale si vei putea castiga numeroase premii. Studio 20 este singurul studio de videochat din lume care a fost certificat Jasmin la nivel Gold, iar modelele noastre au primit titlurile “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc. Vei beneficia de campanii de marketing si promovare, daca iti doresti sa devii faimoasa in cadrului acestui studio de videochat din Craiova si sa castigi tot mai multi bani! In caz contrar, poti conta pe noi pentru confidentialitatea datelor personale.

Un alt beneficiu major oferit de Studio 20 este sustinerea financiara pe care o acordam debutantelor. Daca ai nevoie, prin intermediul acestui studio de videochat din Craiova te putem ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. In cazul in care ramai in cadrul studioului de videochat cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastra si nu va mai trebui sa le achiti. Mai mult decat atat, poti beneficia de credite fara dobanda, direct de la Studio 20! Deoarece ne dorim ca modelele de la acest studio de videochat din Craiova sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite chiar de la noi!

Daca esti interesata de o cariera la cel mai mare studio de videochat din lume, completeaza formularul “Angajari videochat” sau trimite-ne CV-ul pe adresa craiova@studio20.ro! Indrazneste sa fii independenta financiar si sa obtii recunoasterea la care ai visat impreuna cu Studio 20. Excelam impreuna!

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Craiova

Locatie Studio 20 Videochat Craiova

Adresa: Strada Imparatul Traian nr. 100, Craiova, Jud. Dolj, Romania, Cod Postal: 200566

Telefon: (+4) 0733 479 459

Email: angajari.craiova@studio20.com