Despre Studio 20 Videochat Craiova

In 2016, in Craiova se deschide cea de-a saptea franciza a Studio 20 din lume si a sasea din Romania dupa Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara. Cea mai noua locatie a Studio 20 te intampina cu dotari unice, de la dormitoare tematice, pana la birouri, cabine de dus moderne si bucatarie, toate la standardul de excelenta Studio 20.

15 camere tematice, o echipa tanara, ambitioasa si perfectionista, oltence frumoase si destepte, te asteapta sa faci parte din echipa studioului de videochat din Craiova. Locatia de 500 mp, din centrul Craiovei, imbina perfect discretia de care au nevoie modelele noastre de videochat cu un mediu prielnic pentru obtinerea recunoasterii profesionale. Pentru ca suntem o echipa precum o familie, ne respectam modelele si munca pe care o depun, iar constant le motivam prin diferite recompense si concursuri oferite in cadrul acestui studio de videochat.

Vrem sa excelam impreuna, asa cum am stabilit si in motto-ul Studio 20, tocmai de aceea facem periodic investitii in echipa Studio 20, in amenajarea locatiei, in echipamente tehnice, in modelele noastre (cursuri limba engleza, cursuri cultura generala, sedinte masaj, sedinte foto, make-up etc). Si pentru ca dorim sa ne pastram eticheta de cel mai bun studio de videochat legal din lume, te asteptam cu aceleasi conditii daca doresti sa te angajezi la Studio 20 Craiova: contract de artist-interpret legal, program flexibil, training profesional, make-up, styling si multe alte facilitati pe care le poti descoperi facandu-ne o vizita.

Vei descoperi un studio de videchat serios, legal, sigur si stabil, care iti va intrece toate asteptarile, Studio 20 fiind cel mai bun studio de videochat din lume. Toate modelele noastre vor semna contract de artist-interpret iar echipa noastra se va ocupa de promovarea lor si le va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale etc. Suntem o companie cu traditie, care are studiouri de videochat pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud).

Te vei bucura de un venit minim de 1.000$ in primele 3 luni de activitate in cadrul acestui studio de videochat. Modelele de sex feminin vor beneficia de acest venit indiferent de performantele lor online din aceasta perioada. Daca vrei sa ai asigurat un castig de cel putin 1.000 $ pe luna si sa traiesti o viata lipsita de griji financiare lucrand intr-un studio de videochat sigur si legal, vino in cadrul echipei Studio 20!

Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:
– 50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;
– Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;
– Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.
– 5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);
– 5% pentru un comportament online perfect;
– 5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

Astfel, suntem printre putinele studiouri de videochat din Romania in cadrul carora poti castiga cu adevarat pana la 10.000$ pe luna! Iti putem dovedi asta, aratandu-ti incasarile modelelor noastre de top care lucreaza pentru studiourile de videochat Studio 20, cum ar fi Devious Angel, Sasha Red sau Raquelle Diva. Transparenta, legalitatea si corectitudinea sunt principii de baza ale acestui studio de videochat din Craiova. Inca din prima zi de activitate vei semna un contract de artist-interpret si vei primi un exemplar pe loc. Ulterior, de doua ori pe luna, cand vei incasa banii, vei semna un act aditional pentru evidenta tuturor taxelor si impozitelor, precum si pentru inregistrarea sumei finale pe care o vei primi ca urmare a angajarii tale in cadrul acestui studio de videochat.

Odata ce vei deveni model al studioului de videochat din Craiova, vei beneficia de trainer personal care te va invata tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca in fata camerei video, ca tu sa faci performanta in cadrul acestui studio de videochat. Vei avea permanent sprijinul nostru, daca alegi sa lucrezi pentru Studio 20! In plus, daca te vei angaja la acest studio de videochat din Craiova, iti vom oferi cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, personalizate special pentru tine.

Cu ajutorul nostru, te vei bucura de prestigiu in intreaga lume! Vei avea parte de un trafic foarte mare al site-urilor partenere. Datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna, asiguram mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi modelelor noastre. Asadar, daca te vei angaja la acest studio de videochat din Craiova nu vei duce niciodata lipsa de fani, iar astfel vei avea garantate castiguri foarte mari, in functie de implicarea ta.

Ca model al acestui studio de videochat din Craiova vei putea participa la festivaluri internationale si vei putea castiga numeroase premii. Vei beneficia de campanii de marketing si promovare, daca iti doresti sa devii faimoasa in cadrului acestui studio de videochat din Craiova si sa castigi tot mai multi bani! In caz contrar, poti conta pe noi pentru confidentialitatea datelor personale.

Un alt beneficiu major oferit de Studio 20 este sustinerea financiara pe care o acordam debutantelor. Daca ai nevoie, prin intermediul acestui studio de videochat din Craiova te putem ajuta cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up. In cazul in care ramai in cadrul studioului de videochat cel putin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastra si nu va mai trebui sa le achiti. Mai mult decat atat, poti beneficia de credite fara dobanda, direct de la Studio 20! Deoarece ne dorim ca modelele de la acest studio de videochat din Craiova sa simta beneficiile meseriei, dupa 6 luni in cadrul companiei poti solicita credite chiar de la noi!

Daca esti interesata de o cariera la cel mai mare studio de videochat din lume, completeaza formularul “Angajari videochat” sau trimite-ne CV-ul pe adresa craiova@studio20.ro! Indrazneste sa fii independenta financiar si sa obtii recunoasterea la care ai visat impreuna cu Studio 20. Excelam impreuna!

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Craiova

Locatie Studio 20 Videochat Craiova

Adresa: Strada Imparatul Traian nr. 100, Craiova, Jud. Dolj, Romania, Cod Postal: 200487

Telefon: (+4) 0733 479 459

Email: angajari.craiova@studio20.com