Studio de videochat Craiova

In 2016, in Craiova se deschide cea de-a saptea franciza a Studio 20 din lume si a sasea din Romania dupa Bucuresti, Cluj Napoca si Timisoara. Cea mai noua locatie a Studio 20 te intampina cu dotari unice, de la dormitoare tematice, pana la birouri, cabine de dus moderne si bucatarie, toate la standardul de excelenta Studio 20.

15 camere tematice, o echipa tanara, ambitioasa si perfectionista, oltence frumoase si destepte, te asteapta sa faci parte din echipa studioului de videochat din Craiova. Locatia de 500 mp, din centrul Craiovei, imbina perfect discretia de care au nevoie modelele noastre de videochat cu un mediu prielnic pentru obtinerea recunoasterii profesionale. Pentru ca suntem o echipa precum o familie, ne respectam modelele si munca pe care o depun, iar constant le motivam prin diferite recompense si concursuri.

Vrem sa excelam impreuna, asa cum am stabilit si in motto-ul Studio 20, tocmai de aceea facem periodic investitii in echipa Studio 20, in amenajarea locatiei, in echipamente tehnice, in modelele noastre (cursuri limba engleza, cursuri cultura generala, sedinte masaj, sedinte foto, make-up etc). Si pentru ca dorim sa ne pastram eticheta de cel mai bun studio de videochat legal din lume, te asteptam cu aceleasi conditii daca doresti sa te angajezi la Studio 20 Craiova: contract de munca legal, program flexibil, training profesional, make-up, styling si multe alte facilitati pe care le poti descoperi facandu-ne o vizita.

Asemeni orasului in care s-a deschis, Craiova – recunoscut ca un oras mandru si in permanent progres – si Studio 20 Craiova isi doreste sa fie un exemplu pentru urmatoarele francize care vor fi deschise. Ca mezinul familiei Studio 20, noua locatie are ambitia si determinarea de a ajunge, in cel mai scurt timp, studioul de videochat numarul 1 in incasari din zona Oltului.

Daca esti interesata de o cariera la cel mai mare studio de videochat din lume, completeaza formularul “Angajari videochat” sau trimite-ne CV-ul pe adresa craiova@studio20.ro! Indrazneste sa fii independenta financiar si sa obtii recunoasterea la care ai visat impreuna cu Studio 20. Excelam impreuna!

Locatie Studio 20 Videochat Craiova

 

Vrei sa ne intrebi ceva? Vrei un job la Studio 20? Vrei sa ne vizitezi, sa ne cunoastem si sa afli mai multe despre noi? Orice ai vrea, usa noastra este mereu deschisa!

 

Nume

Email

Telefon

Fotografia ta

Mesaj