Despre Studio 20 Videochat Iasi

Studio 20 a devenit un etalon în domeniul videochatului în România (și nu numai), datorită profesionalismului și experienței de peste 17 ani în domeniu. Ne lăudăm cu premii importante câștigate la festivaluri internaționale, cu modele care câștigă peste 10.000$ pe lună și cu titlul de “Studio of the year”, obținut în 2015 & 2016 în Las Vegas, dar și cu numeroase premii câștigate la Praga și Mamaia. Reprezentăm o companie cu tradiție și, cu siguranță, nu vom dispărea peste noapte, cum se întâmplă cu multe alte studiouri de videochat din România.

Suntem în continuă expansiune, așa că anul 2020 ne aduce și în Iași. Fiind amplasat strategic, studioul asigură accesul la orice oră, atât pentru reprezentantele sexului frumos din oraș, cât și din împrejurimi și oferă, în cazurile în care este nevoie, cazare pe termen nelimitat.

Vrem să excelăm împreună, asa că dacă îți dorești o carieră de succes într-un studio de videochat legal, noi suntem răspunsul!
Design-ul acestui studio de videochat Iasi este modern, luxuriant, depășind cu ușurință imaginea preconcepută. Fiecare cameră a studioului din Iași are o tematică specială, unică, designul fiind gândit atât pentru a oferi posibilitatea transpunerii în realitate a oricăror fantezii pe care un membru le poate avea, cât și pentru a le oferi modelelor noastre un spațiu relaxant de muncă, confortabil, în care să se simtă în siguranță.
Alegând să fii model al studioului de videochat Iasi, vei beneficia de training profesional, suport permanent, ședințe gratuite de make-up, hair-style și cursuri de limba engleză, totul pentru a-ți ușura munca și, desigur, pentru obținerea unor rezultate financiare cât mai mari. Pe lângă asta, noi ne ocupăm și de portofoliul tău, gratuit, prin ședințe foto profesionale, astfel încât să îți pui în valoare atuurile.

În ceea ce privește veniturile tale, Studio 20 Iași îți garantează un venit minim de 1.000 $ în primele 3 luni de activitate. Modelele de sex feminin din cadrul acestui studio de videochat vor beneficia de acest venit indiferent de performanțele lor online din această perioadă. Bineînțeles, venitul minim nu va mai fi luat în considerare în momentul în care modelele încep să aibă venituri peste această sumă.
Indiferent de studioul din care iti vei desfasura activitatea, trebuie sa stii ca modelele Studio 20, din toata lumea, sunt eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% , astfel:

– 50% comision de baza – reprezinta comisionul cu care debutezi in activitatea de model de videochat si pe care il vei primi inca din prima zi;

– Bonus de 5% – este un comision pe care il vei primi pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins). Astfel, vei sti ca timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;

– Bonus de 5% – este un comision ce se acorda pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada si care se ”traduce” simplu, astfel: cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.

– 5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);

– 5% pentru un comportament online absolut perfect;

– 5% pentru parteneriatul pe termen lung. Este un bonus prin care sunt sarbatorite  si monetizate parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata. Acesta se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019.

Un alt aspect care contribuie la garanția veniturilor tale tot mai mari, în funcție de implicarea ta în cadrul acestui studio de videochat Iasi, e faptul că vei avea parte de un trafic foarte mare al site-urilor partenere. Studio 20 asigură modelelor sale mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi, datorită unui buget de marketing de peste 100.000$ pe lună. Modelele beneficiaza de un flux constant de admiratori, care le solicita prezenta si compania online, fapt ce duce la asigurarea unui venit fara echivoc, in functie de implicare.
Astfel, suntem printre puținele studiouri de videochat care te pot ajuta să câștigi până la 25.000$ pe lună! Oricând, la interviu sau după angajarea la studioul de videochat din Iași, ne poți cere să-ți arătăm încasările modelelor noastre de top, precum DeviousAngell, SashaRed sau RaquelleDiva.

studio videochat iasi

Legalitatea și corectitudinea sunt principii de bază ale acestui studio de videochat din Iasi. Încă din prima zi de activitate, vei semna un contract de artist-interpret și vei primi un exemplar pe loc. Ulterior, de două ori pe lună, când vei încasa banii, vei semna un act adițional în care se vor afla toate informațiile legate de suma respectivă: cât s-a încasat pentru tine de la fiecare site în parte, totalul, comisionul tau, fiecare taxă și impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit) și suma netă, care va fi transferată în contul tău bancar din România, ca urmare a angajării tale în cadrul studioului din Iași.

Mai mult decat atât, ca model al studioului de videochat din Iași, vei beneficia de un trainer personal, care te va învăța timp de 5 zile tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca în fața camerei video. Dacă dorești, poți extinde perioada de training fără nicio problemă, până când simti că ești pregătită să faci performanță. Vei avea permanent sprijinul nostru, daca alegi să faci parte din familia Studio 20!
De asemenea, te vei bucura de prestigiu în intreaga lume! După ce te vei angaja ca model al studioului din Iași, vei putea participa la festivaluri internaționale și vei putea câștiga numeroase premii.  Totodată, modelele noastre au primit titlurile “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, “Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

videochat iasi

Totodată, poți conta pe noi pentru confidențialitatea datelor personale. Însă, dacă nu ai nicio problemă în a-ți asuma meseria, noi te putem ajuta să devii faimoasă. Poți beneficia de campanii de marketing și promovare, mai mult trafic, notorietate și, implicit, mai mulți bani!
Susținerea financiară pentru debutante este un alt beneficiu major pe care studioul din Iași îl oferă. Dacă ai nevoie, Studio 20 te ajută cu bani pentru a-ți completa garderoba și trusa de make-up. Dacă rămâi în cadrul studioului de videochat cel puțin 3 luni, atunci produsele vor fi cadou din partea noastră și nu va mai trebui să le achiți. Mai mult decât atât, poți opta pentru credite fără dobândă, direct de la Studio 20! Deoarece ne dorim ca modelele sa simtă beneficiile meseriei, după 6 luni în cadrul companiei, ele pot solicita credite, chiar de la angajator.

Nu în ultimul rând, la Studio 20 Iași ai posibilitatea să practici videochat glamour. Oferim modelelor posibilitatea de a face videochat non-adult, adică își pot păstra hainele pe ele, făcând apel doar la inteligență pentru a seduce membrii siteurilor de videochat.
Așadar, dacă scopul tău este să devii o femeie de succes, independentă financiar, sigură pe ea și pe calitățile ei, dacă îți dorești să îți permiți orice extravaganță și tânjești după o viață luxuriantă, te putem ajuta să-ți împlinești toate aceste dorințe, în cadrul studioului de videochat din Iași.
Hai să excelăm împreună!

Galerie cu imagini de la Studio 20 Videochat Iasi

Locatie Studio 20 Videochat Iasi

Adresa: Șoseaua Sărărie nr 2, Iași 700452, Romania

Telefon: 0748 80 20 20

Email: [email protected]