Multe dintre fetele care vin la interviu pun aceasta intrebare. In realitate, videochat-ul presupune creatie si interpretare artistica prin sunete si imagini. Ca orice activitate economica, videochatul depinde insa de felul in care cei care detin un studio  aleg sa respecte sau nu legea. La Studio 20 ne mandrim ca suntem cel mai bun studio de videochat legal si, chiar de la inceput, lucrurile sunt stabilite clar: nu acceptam nici cea mai mica incalcare e legislatiei, pentru ca noi construim pe termen lung. In ziua in care vei accepta sa lucrezi ca model de videochat, intre tine si Studio 20 se va incheia un contract in care sunt specificate toate drepturile si obligatiile partilor. Studio 20 respecta toate normele in vigoare, modelele avand contracte de artist-interpret, pe care le semneaza chiar din prima zi de activitate. Toti banii din activitatea lor figureaza in acte si sunt impozitati conform legii. O data la doua saptamani, atunci cand se face plata, acestea primesc un act aditional, in care se vor regasi toate detaliile activitatii de model, inclusiv impozitele catre stat si suma neta pe care o incaseaza.

Toate sumele incasate de noi, ca studio de videochat legal, si de tine vor fi clar evidentiate in documente si vor fi impozitate conform legii. Orice model poate, oricand, sa solicite acces la raportarile fiscale catre Bugetul de Stat si il va primi fara intarziere. Si pentru ca dorinta noastra este sa excelam impreuna in cel mai bun studio de videochat din lume, pe langa veniturile realizate pe site-urile cu care colaboram, te vom recompensa lunar cu bonusuri, cadouri, concursuri si numeroase alte premii, pentru a-ti dovedi ca esti un model valoros, care merita tot ceea ce este mai bun de la viata si care se poate realiza financiar in numai cativa ani de activitate.

Studio 20 a fost prezentat de multe ori in presa romaneasca de business ca un exemplu de studio de videochat legal si corectitudine in acest domeniu de activitate.

Inapoi la „Intrebari despre Videochat”

This Post Has 5 Comments

Lasă un răspuns