Adu-ti prietena la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti si primiti 1000$ bonus!

angajare videochat

Tu si prietena ta meritati tot ce-i mai bun! Cele mai scumpe si extravagante haine, produse de make-up profesionale, vacante exotice, o casa noua sau o masina de lux. De ce sa lucrati in locuri separate, intr-un mediu stresant si pe salarii foarte mici, cand puteti lucra impreuna si sa va distrati in acelasi timp, la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti? Pe langa faptul ca aici veti castiga sume fabuloase, veti castiga timp pentru voi doua si va veti bucura de prietenia voastra in cel mai productiv mod posibil.

La Studio20 am observat ca, atunci cand doua prietene incep sa lucreze impreuna ca modele la acelasi studio de videochat din Bucuresti, se motiveaza si se ambitioneaza reciproc. Astfel, au succes mai repede impreuna decat separat! Ca sa te convingi si tu ca asa este, iti lansam o provocare: vino cu o prietena la interviu si va oferim 1000$ bonus, pe care sa-i cheltuiti impreuna cum vreti voi! Pentru asta, trebuie sa incepeti job-ul amandoua la Studio20 inainte de 31.12.2017 si sa lucrati full time cel putin doua perioade complete, adica o luna de zile.

Conditii:
– specificati la interviu ca vreti sa beneficiati de aceasta oferta speciala in cadrul aceluiasi studio de videochat din Bucuresti;
– incepeti amandoua activitatea in acelasi timp si pe acelasi program full time;
– lucrati cel putin doua perioade complete, cu exceptia zilelor de training care nu se pun la socoteala, si respectati toate regulile Studio20;
– bonusul de 1000$ se adauga la comisionul celei de-a doua perioade si se plateste odata cu el;
– aceasta oferta speciala este valabila doar in Bucuresti si nu se poate cumula cu venitul minim garantat sau alte oferte speciale;
– mai mult decat atat, daca in loc de doua prietene sunteti trei, bonusul comun va fi de 1500$ (500$ de persoana).

Cum sa-ti convingi prietena sa lucrati impreuna la acelasi studio de videochat din Bucuresti?

Spune-i ca la Studio20 veti avea sansa sa castigati pana la 20.000 de dolari pe luna, fiecare! Cum este posibil acest lucru? Datorita experientei noastre de peste 17 ani in domeniul videochatului, in intreaga lume (Europa, America de Nord, America de Sud). Va vom oferi conditii de munca incredibile: decoruri luxoase si tehnologie de ultima generatie, costume unice, programe de training special concepute pentru voi si suport permanent din partea specialistilor nostri. De asemenea, veti beneficia de parteneriatele exclusive pe care le avem cu cele mai faimoase site-uri de videochat.

Spune-i prietenei tale ca la acest studio de videochat din Bucuresti va veti bucura de venituri sigure si legale, bazate pe contract de artist-interpret. Ca daca veti lucra impreuna, va veti ambitiona reciproc si va veti incuraja una pe alta, iar astfel veti putea obtine fiecare un comision cumulativ de pana la 65% din venituri. De asemenea, trebuie sa stie ca dupa 6 luni de zile in cadrul respectivului studio de videochat din Bucuresti la care veti lucra impreuna, oricare din voi poate solicita credite fara dobanda direct de la angajator.

Alege impreuna cu prietena unul din studiourile de videochat din Bucuresti marca Studio20 (Victoriei, Unirii sau Double D Grozavesti) pentru a deveni modele de top cu venituri de ordinul miilor de dolari pe luna! Bucurati-va astfel de prietenia voastra, de numeroase avantaje atat pe plan profesional, cat si personal. Programati-va acum pentru un interviu la 0748 777 757.

Lasă un răspuns