Activitatea de modeling este mai avantajoasa intr-un studio de videochat sau acasa?

In ziua de azi, gasirea unui loc de munca ce poate oferi un salariu decent si stabilitate profesionala este o provocare tot mai mare pentru tinerele aflate la inceput de drum. In cazul in care nu ai cativa ani buni de experienta intr-un domeniu profitabil (financiar, IT, etc), poate parea cu adevarat imposibil sa gasesti un job bine platit, cu program flexibil, echipa tanara si un mediu de lucru care sa iti ofere conditiile necesare pentru a-ti putea desfasura activitatea la parametri optimi.

Cu toate ca exista si oferte care nu prezinta incredere, activitatea dintr-un studio de videochat premium iti poate oferi toate beneficiile de mai sus si multe altele. Daca esti pasionata de comunicare si vrei sa socializezi cu oameni noi, din toate tarile lumii, cu care sa ai libertatea de a dezbate orice subiect, atunci meseria de model ti se potriveste la fix!

Sunt doua moduri in care poti lucra, fiecare prezentand avantajele si dezavantajele sale, insa primii pasi intr-un domeniu sunt intotdeauna cei mai importanti, asadar ar trebui sa iei decizia corecta. Astfel, in aceste randuri ne-am propus sa-ti prezentam cateva detalii legate de modelingul de acasa si cel facut in cadrul unui studio de videochat prestigios, astfel incat sa poti lua cea mai buna decizie pentru viitorul tau. Iata perspectiva specialistilor Studio20!

Training gratuit
Inainte de toate, atunci cand intri intr-un domeniu pe care nu il stapanesti, cel mai mare beneficiu ar fi sa poti invata toate detaliile activitatii pe care urmeaza sa o desfasori de la cei mai buni specialisti din respectiva industrie. Acesta este unul dintre avantajele pe care le prezinta inceperea activitatii de model in cadrul unui studio de videochat marca Studio20. In primele zile, vei beneficia de sesiuni gratuite de training si cursuri de limba engleza, cultura generala si makeup, iar informatiile pe care le vei acumula in aceste sesiuni iti vor fi de folos nu numai in activitatea din acest studio de videochat, ci si in viata personala. Practic, vei incepe cu dreptul aceasta activitate deosebit de profitabila.

Contract legal
Orice castig trebuie impozitat conform legilor in vigoare, asadar cel mai simplu mod de a te asigura ca activitatea pe care o desfasori corespunde legilor fiscale este de a incheia un contract cu un studio de videochat. Daca alegi sa faci parte din echipa celui mai mare studio de videochat din tara si din lume, Studio20, vei beneficia de un contract de artist-interpret 100% legal inca din prima zi de activitate si primesti pe loc propriul exemplar al actului. De asemenea, veniturile pe care le realizezi pe site-urile de videochat sunt impozitate conform legislatiei in vigoare, exact ca-n oricare alt domeniu de activitate.

Confidentialitate
In situatia in care alegi sa activezi ca model de acasa, probabil nu vei reusi sa asiguri toate masurile necesare protejarii identitatii, astfel incat te vei expune riscului de a-ti fi aflate informatiile personale. In plus, videoclipuri sau poze cu tine ar putea aparea in mediul online (chiar pe retelele de socializare). Pentru a evita aceasta situatie, politica unui studio de videochat premium este de a proteja informatiile personale ale fiecarui model din echipa, pentru ca toate sa isi poata desfasura activitatea fara retineri. Astfel, nici macar nu va trebui sa iti folosesti numele real, ci un pseudonim pe care il alegi singura inca de la bun inceput. In rest, numele din contract nu va fi divulgat nimanui, pentru a-ti proteja drepturile, iar masurile tehnice de siguranta pentru a impiedica aparitia materialelor foto sau video cu tine functioneaza perfect.

Nu este nevoie sa te dezbraci
Daca acasa trebuie sa te dezbraci in fata camerei de luat vederi pana si pentru a atrage atentia membrilor site-urilor de profil, cel mai bun studio de videochat, Studio20, iti ofera posibilitatea de a face aceasta activitate fara a fi nevoie sa apelezi la nuditate. Specialistii cu care vei lucra te vor invata ca e mai important sa seduci decat sa iti arati trupul de la inceput si-ti vor dezvalui tehnici de seductie care se vor dovedi castigatoare. Conceptul de videochat glamour inseamna seductie imbinata cu inteligenta nativa, prin urmare va fi necesar sa acorzi atentie calitatilor tale personale pentru a starni interesul celor cu care socializezi.

Modelingul online este o activitate deosebit de profitabila, insa poti asigura succesul numai daca ai la dispozitie cadrul si resursele necesare performantei. Daca vrei sa pornesti cu dreptul in aventura catre o cariera de succes in cadrul celui mai mare studio de videochat din lume, te asteptam cu bratele deschise in oricare dintre cele 20 de locatii pe care le avem in toata lumea!

Lasă un răspuns