Despre Studio de Videochat pentru Baieti

Cauti un studio de videochat legal exclusiv masculin? Din toamna anului 2016, Studio 20 Men isi deschide portile pentru ca tu sa iti poti indeplini obiectivele financiare la care ai visat.

Dupa 15 ani dedicati exclusiv fetelor, in octombrie 2016, Studio 20 deschide portile primului studio de videochat pentru baieti. Situat in Bucuresti, in zona Garii de Nord, Studio 20 Men a fost gandit si amenajat special pentru a asigura o atmosfera placuta si relaxanta, avand inclusiv o sala de gimnastica si fitness de unde modelele masculine pot transmite live, impuscand astfel 2 iepuri dintr-o lovitura: fac si sport, si bani in acelasi timp!

Daca esti un muscle man, hipster sau smart sensitive, si iti doresti sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna, formularul nostru pentru angajari in videochat iti este destinat. La Studio 20 vei gasi o atmosfera de lucru care te va ajuta sa devii potent din punct de vedere financiar si sa obtii un statut social ridicat.

Iata avantajele de care vei beneficia in cadrul acestui studio de videochat pentru baieti:

1. Contract de artist-interpret 100% legal,  in care sunt specificate atat drepturile, cat si obligatiile ambelor parti. Echipa Studio20 se va ocupa de promovarea ta si iti va asigura traficul necesar, training-uri, echipamente profesionale etc. Inca din prima zi de activitate la acest studio de videochat vei semna un contract de artist-interpret si vei primi un exemplar pe loc. Ulterior, de doua ori pe luna, cand vei incasa banii, vei semna un act aditional in care se vor afla toate informatiile legate de suma respectiva: cat s-a incasat pentru tine de la fiecare site in parte, totalul, comisionul tau, fiecare taxa si impozit platit si suma neta, care va fi transferata in contul tau personal, ca urmare a angajarii tale la acest studio de videochat.

2. Program de lucru flexibil, in ture de dimineata, dupa-amiaza si noaptea pentru a te putea ocupa si de obligatiile personale, de familie, prieteni si hobby-uri. Mediul de lucru in cadrul acestui studio de videochat pentru barbati este unul prielnic, in care sa pui bazele unei cariere internationale si sa castigi numeroase premii.

3. Fiind o companie cu traditie, cu peste 20 ani de experienta in domeniu, cu studiouri de videochat pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud), acest studio de videochat iti asigura stabilitate si siguranta. Deci nu vom disparea peste noapte, la fel cum se intampla cu majoritatea studiourilor de videochat.

4. Modelele angajate la toate sediile Studio 20 din lume vor fi eligibile pentru bonusuri cumulative, care se adauga la comisionul standard brut de 50% după cum urmeaza:
– 50% comision de baza – acesta este comisionul cu care începi din prima zi lucrand cu Studio20, oriunde in lume;
– Bonus de 5% pentru 100 de ore pe perioada (inclusiv streaming mobil si apeluri video, deci mai usor de atins) – acest lucru inseamna că timpul tau online este calculat nu numai in funcție de orele pe care le petreci in studio, ci si cu 5% mai mult pe masura ce arati dedicare muncii tale;
– Bonus de 5% pentru castiguri de peste 15.000 $ pe perioada – destul de explicativ, cu cat castigi mai mult, cu atat creste valoarea procentului pe care il iei din incasari.
– 5% bonus pentru o rata de conversie buna (guest-ii care se inscriu din camera ta de chat);
– 5% pentru un comportament online perfect;
– 5% pentru parteneriatul pe termen lung – se plateste in Iunie in fiecare an pentru tot anul precedent. De exemplu, in Iunie 2020 s-a platit tuturor modelelor pentru veniturile lor din 1 ianuarie 2019 pana in 31 decembrie 2019 – parteneriatul, prietenia si increderea de lunga durata nu sunt doar sarbatorite, ci sunt monetizate in fiecare an;

5. Traficul foarte mare al site-urilor partenere ale acestui studio de videochat te va ajuta sa castigi pana la 10.000$ pe luna, fara a duce lipsa de public. Studio 20 este printre putinele studiouri de videochat care asigura mai mult de 300.000 de vizitatori pe zi, datorita unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna.

6. Ca model masculin al acestui studio de videochat, vei beneficia de un trainer personal care te va invata tot ceea ce ai nevoie pentru a te descurca in fata camerei video. De asemenea, pentru ca tu sa faci performanta in cadrul acestui studio de videochat, vei avea oricand sprijinul nostru, beneficiind permanent de cel putin 2 colegi/colege in echipa de suport. In plus, iti vom oferi cursuri gratuite de limba engleza si cultura generala, individuale, pentru a-ti pune in evidenta farmecul in fata membrilor de pe Internet. Astfel, in cadrul acestui studio de videochat nu vei avea de castigat doar pe plan profesional, ci si personal.

7. Daca iti doresti, acest studio de videochat pentru baieti te poate face faimos prin campanii de marketing si promovare, ca tu sa castigi si mai multi bani. Cu ajutorul expertilor nostri si a vastei retele de parteneri pe care ne-am creat-o de-a lungul timpului, vei reusi sa castigi bani atat din chat, cat si din programele de afiliere sau din site-ul personal. In cazul in care tii la confidentialitate, poti conta 100% pe discretia noastra.

8. Daca lucrezi minim 6 luni in cadrul studioului de videochat pentru barbati poti accesa credite direct de la companie, pentru a-ti achizitiona o masina sau un apartament. Pentru a beneficia de astfel de credite trebuie sa asiguri minim 20% din suma necesara, iar studioul nostru de videochat va completa diferenta. Returnarea banilor se va face in rate lunare, din castigurile tale, fara comision sau dobanda.

9. Recunoasterea meritelor este un alt avantaj de care vei beneficia in cadrul acestui studio de videochat pentru barbati. Acest studio de videochat a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului in toata lumea, la concursurile de la Mamaia, Praga, Los Angeles, Las Vegas, Barcelona sau Cartagena. In plus, modelele de videochat care lucreaza pentru Studio 20 au castigat de-a lungul timpului trofeele “Best Model”, Best Non-Adult Model”, “Best Emerging Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer”, “Best Smile” etc.

10. Modelele de videochat care lucreaza un an complet alaturi de Studio 20 Men se califica pentru bonusurile de fidelitate, care se acorda de la data de 1 a trimestrului care incepe dupa terminarea anului. Astfel, trimestrul 1 este platit odata cu paymentul martie 2, deci pe 25 aprilie, trimestrul 2 pe 25 iulie, trimestrul 3 pe 25 octombrie si trimestrul 4 pe 25 ianuarie. In cazul in care exista intreruperi mai mari de o luna, cele 12 luni se calculeaza de la ultima reluare a activitatii in cadrul acestui studio de videochat pentru modele masculine.

La studioul de videochat pentru baieti vei gasi 15 camere unice, dintre care 3 create special pentru bodybuilders. Nisele pe care videochatul pentru baieti se axeaza sunt muscle man / body worship (non-adult / softcore), hipster / fit (bi) si smart sensitive (gay/bi). Facand videochat pentru baieti la cel mai bun studio de videochat din lume, vei invata sa seduci orice persoana iti doresti si vei deveni extrem increzator in fortele proprii.

Daca iti doresti sa completezi formularul de “Angajari in videochat” trebuie sa fii major (18 ani impliniti), sa fii carismatic, “open-minded”, ambitios si perseverent, pentru ca doar asa poti face cariera la Studio 20!

Galerie cu imagini de la Studio 20 de videochat pentru baieti

Locatie Studio 20 Videochat pentru baieti

Adresa: Calea Victoriei 155, Bloc D1, tronson 7, etaj 2, Bucuresti, 010073

Telefon: 0721 201 564

Email: bucharestm@studio20.com