Studio de Videochat pentru Baieti

Cauti un studio de videochat legal exclusiv masculin? Din toamna anului 2016, Studio 20 Men isi deschide portile pentru ca tu sa iti poti indeplini obiectivele financiare la care ai visat.

Dupa 15 ani dedicati exclusiv fetelor, in octombrie 2016, Studio 20 deschide portile primului studio de videochat pentru baieti. Situat in Bucuresti, in zona Garii de Nord, Studio 20 Men a fost gandit si amenajat special pentru a asigura o atmosfera placuta si relaxanta, avand inclusiv o sala de gimnastica si fitness de unde modelele masculine pot transmite live, impuscand astfel 2 iepuri dintr-o lovitura: fac si sport, si bani in acelasi timp!

Daca esti un muscle man, hipster sau smart sensitive, si iti doresti sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna, formularul nostru pentru angajari in videochat iti este destinat.  La Studio 20 vei gasi o atmosfera de lucru care te va ajuta sa devii potent din punct de vedere financiar si sa obtii un statut social ridicat.

La studioul de videochat pentru baieti vei gasi 15 camere unice, dintre care 3 create special pentru  bodybuilders. Nisele pe care videochatul pentru baieti se axeaza sunt muscle man / body worship (non-adult / softcore), hipster / fit (bi) si smart sensitive (gay/bi). Facand videochat pentru baieti la cel mai bun studio din lume, vei invata sa seduci orice persoana iti doresti si vei deveni extrem increzator in fortele proprii.

Daca iti doresti sa completezi formularul de “Angajari in videochat” trebuie sa fii major (18 ani impliniti), sa fii charismatic, “open-minded”, ambitios si perseverent, pentru ca doar asa poti face cariera la Studio 20.

In schimb, studioul de videochat pentru baieti iti ofera:

  • un mediu prielnic in care sa pui bazele unei cariere internationale si sa castigi numeroase premii;
  • contract de artist-interpret 100% legal, in care sunt specificate atat drepturile, cat si obligatiile ambelor parti. In plus, ai parte de asigurari sociale (pensie) si asigurare medicala private;
  • program flexibil, in ture de dimineata, dupa-amiaza si noaptea pentru a te putea ocupa si de obligatiile personale, de familie, prieteni si hobby-uri;
  • confidentialitate 100% in ceea ce priveste informatiile personale.

Locatie Studio 20 Videochat pentru baieti