You are currently viewing Cele mai usoare limbi straine care te ajuta in cariera in videochat
cele mai usoare limbi straine

Cele mai usoare limbi straine care te ajuta in cariera in videochat

Cunoasterea uneia sau a mai multor limbi straine este un must-have in videochat. Cu cat stii mai multe limbi straine, cu atat ai sanse sa-ti castigi mai multi admiratori si sa-ti maresti castigurile financiare. Acest aspect este foarte bine cunoscut de toate modelele de videochat, care acorda o atentie sporita imbunatatirii abilitatilor lingvistice.

Modelele noastre de videochat au constant in vedere imbunatatirea calitatii muncii lor si sunt intr-un continuu proces de invatare si evolutie. Astfel, modelele aleg sa inceapa studiul cu cele mai usoare limbi straine, pe care sa si le insuseasca intr-un timp scurt.

Cele mai usoare limbi straine:

cele mai usoare limbi straine

1. Limba engleza – este a doua cea mai vorbita limba din intreaga lume si familiara tuturor tinerilor. Comunicarea in aceasta limba este usoara, fie ca vorbim despre comunicare scrisa sau orala.

In plus, vorbitorii limbii engleze sunt deschisi si extrem de toleranti la greselile de exprimare pe care un vorbitor incepator le poate face. Astfel, engleza este, fara indoiala, nu doar una dintre cele mai vorbite limbi din lume, ci si cea mai usor de invatat;

2. Limba italiana – este, de asemenea, o limba cunoscuta si familiara tinerelor modele de videochat, ai caror parinti au ales sa munceasca in Italia pentru a le asigura un trai decent.

In plus, gramatica limbii italiene este simpla, nu are cazuri, vocabularul are radacini in limba latina si cuvinte asemanatoare limbii romane.

Italiana este vorbita cu precadere in Europa, in Italia, Vatican, San Marino si Elvetia. Exista minoritati vorbitoare de limba italiana si in afara Europei, in Argentina (Orihundi). Cu toate astea, vorbitori de limba italiana, desi minoritari, exista in toata lumea, iar modelele de videochat isi gasesc cu usurinta admiratori cu care sa converseze in aceasta limba.

3. Limba spaniola – ne este familiara din telenovelele copilariei, asa ca modelelor de videochat nu le este dificil sa si-o insuseasca si sa reuseasca sa comunice cu usurinta in aceasta limba, in scurt timp.

In plus, vocabularul limbii spaniole este familiar cu cel al limbii engleze, ortografia este foarte simpla (la fel ca in limba romana, cuvintele se scriu asa cum se aud). In plus, limba spaniola este a treia cea mai vorbita limba din lume, dupa limba engleza si chineza, fiind vorbita de aproximativ 0,5 miliarde de oameni. Cel mai mare numar de vorbitori de limba spaniola locuiesc in Mexic (130 de milioane), Argentina si Spania

4. Limba franceza – este studiata inca din primii ani de scoala si multe dintre cuvintele din aceasta limba sunt similare cu cele din limba engleza, fapt ce o face usor de invatat. In lume, exista 18 tari in care se vorbeste oficial limba franceza: Franta, Belgia, Elvetia si Canada (Quebec). In plus, in 14 tari africane, limba franceza este singura sau a doua limba oficiala.

5. Limba portugheza – la fel ca spaniola, limba portugheza este familiara modelelor de videochat din telenovelele copilariei. Nu exista nimeni care sa nu fi urmarit macar o telenovela braziliana. Pronuntia cuvintelor este aproape aceeasi ca in spaniola, cu exceptia faptului ca pronuntia in portugheza este usor suieratoare.

Limba portugheza este a sasea cea mai populara limba, in ciuda faptului ca populatia Portugaliei are aproximativ 10 milioane de locuitori – mai mica decat populatia Moscovei. Portugheza se vorbeste nu doar in Portugalia, ci si in tarile africane: Capul Verde, Guineea – Bissau, Sao Tome, Goa, Angola si Mozambic.

Regulile gramaticale ale limbii portugheze sunt asemanatoare cu cele ale francezei, spaniolei sau limbii romane. In lume, exista aproximativ 250 de milioane de vorbitori nativi de limba portugheza.

Poti face videochat daca nu stii nicio limba straina?

Cunoasterea cel putin a unei limbi straine este vitala in acest domeniu de activitate, insa faptul ca stii sa comunici doar in romana nu trebuie sa te impiedice sa aplici pentru o cariera in videochat. Indrazneste si completeaza formularul nostru, iar Studio20.ro te ajuta sa-ti transformi visul in realitate.

Echipa Studio20.ro te va ajuta sa inveti cel putin o limba straina si sa reusesti sa comunici usor cu viitorii tai admiratori. In cadrul studioului nostru de videochat nu beneficiezi doar de cursuri de limba, ci si de make-up, hair-style, arta conversatiei si multe altele, astfel incat sa capeti incredere in tine si sa-ti dezvolti toate abilitatile necesare pentru a te transforma intr-o prezenta placuta si dorita.

Citeste si: Ce este inteligenta emotionala si cum ajuta in cariera de model de videochat?

Lasă un răspuns