Cum iti gestionezi mesajele din Social Media daca esti model de videochat?
model de videochat

Cum iti gestionezi mesajele din Social Media daca esti model de videochat?

Cand se gandesc la jobul de model de videochat, multe tinere au impresia ca acesta le va da peste cap viata privata si ca nu vor mai putea sa se comporte la fel din cauza meseriei. Insa adevarul este cu totul altul!

E drept ca trebuie sa stai sa muncesti mai mult, e adevarat ca ai nevoie de un cont profi de model pe care sa il folosesti pentru fani, insa asta nu inseamna ca trebuie sa iti faci griji. Cu siguranta te gandesti la zecile sau poate sutele de mesaje care vor veni din partea fanilor. Cum le vei gestiona? Ce anume vei raspunde? Ce vor spune prietenii si familia ta?

Nu te panica! Volumul urias de mesaje si comentarii este un indicator al faptului ca incepi sa devii cunoscuta in meseria de model de videochat si ca iti faci treaba foarte bine. Mai mult, daca fanii isi vor dori sa interactioneze cu tine zi de zi, si castigurile tale vor fi din ce in ce mai mari. Si totusi? Cum faci fata mesajelor din Social Media si ce atitudine ar trebui sa adopti in fata tuturor fanilor care isi doresc sa te cunoasca mai bine?

Incearca sa raspunzi tuturor in acelasi stil
La inceput, poate nu vei da cele mai potrivite raspunsuri, insa, cu timpul, vei observa care sunt dorintele admiratorilor tai si ce le place sa auda. Astfel, va trebui sa iti creezi propriul stil de a le raspunde sau propria strategie de abordare, astfel incat sa fie incantati de felul tau de a fi si sa isi doreasca sa mentina legatura.

Fii cat mai glumeata, foloseste emoticoane si GIF-uri si incearca sa stabilesti cat mai multe conexiuni. Cu cat vei fi mai draguta si mai sociabila, cu atat si exaltarea fanilor tai va fi mai mare. Posteaza fotografii cat mai des, raspunde-le in privat cu filmulete si dedicatii speciale si se vor simti extrem de bine.

Stabileste-ti un program pentru a raspunde
Daca vrei sa fii un model de videochat de succes, trebuie sa fii, inainte de toate, o persoana organizata. Stii prea bine ca cele 8 ore din programul de lucru vor trece foarte repede, astfel ca nici nu iti vei da seama cand a mai zburat o zi din calendar. Daca simti ca nu ai timp sa faci fata tuturor mesajelor si comentariilor care vin pe contul tau oficial, seteaza-ti un interval orar in care sa le raspunzi fanilor.

In acest mod, ei vor sti cand te gasesc online si vor putea sa se plieze pe programul tau. Totodata, veti putea stabili intalniri online si ii vei tine la curent cu tot ceea ce faci in afara timpului petrecut in studio. Nu lasa multe mesaje necitite, intrucat utilizatorii isi vor da seama cand esti online si vor avea impresia ca ii eviti sau ca nu vrei sa vorbesti cu ei. Creeaza si mesaje prestabilite pe care sa le trimiti celor care te urmaresc cu interes, insa ai grija sa nu sune ca acele mesaje de tip robot.

O simpla reactie la un comentariu sau un simplu “multumesc” pot face mai multe decat te-ai fi asteptat. Pas cu pas, iti vei construi o relatie foarte apropiata cu fanii tai si vei reusi sa ii aduci acolo unde iti doresti.

Cat timp trebuie sa petreci pe retelele de socializare?
De regula, modelele profesioniste petrec aproximativ 30 de minute in fiecare zi pe retelele de socializare. Acest timp il dedica fanilor drept multumire pentru faptul ca acestia sunt fideli, le sprijina si le fac ziua mai frumoasa. Cu ajutorul fanilor, modelele ajung sa devina si mai cunoscute, iar numele lor devine international.

This Post Has One Comment

  1. Your blog is a success, very complete. Ahhh when passion is there, everything is 🙂 Nicolea Berkly Oppen

Leave a Reply