You are currently viewing Devious Angel, Favorite Cam Girl, in ziarul Libertatea
Beneficii modele Studio20

Devious Angel, Favorite Cam Girl, in ziarul Libertatea

Pe Devious Angell am întâlnit-o chiar în locul unde îşi desfăşoară activitatea. Este studentă la Facultatea de Drept, vorbeşte fluent patru limbi străine şi anul acesta vrea să se înscrie la cursurile Facultăţii de Psihologie. Un chip inocent cu un suflet maturizat înainte de vreme. “M-am angajat aici în urmă cu un an, când o prietenă mi-a spus cu ce se ocupă şi câştiga foarte bine. Am zis că merită să văd despre ce este vorba. Am venit, am văzut şi mi-am spus: de ce nu? Acum merg la facultate şi muncesc în paralel”, îşi începe Devious Angell povestea. Nu îi este ruşine cu ceea ce face, ci, dimpotrivă, percepe videochatul ca pe o meserie ca oricare alta.

Dacă o practici cu implicare, poţi câştiga foarte mulţi bani. Am un program de opt ore pe zi, carte de muncă, plătesc impozite la stat, totul este la vedere. Acum am ajuns să câştig 11.000 de euro pe lună. Evident, la început nu făceam atâţia bani, dar acum pot spune că am căpătat experienţă” ne-a spus modelul. De ce model? “Noi, fetele care lucrăm aici, suntem «modele», iar cei cu care interacţionăm sunt «membri»” (n.r. – nu clienţi), ne-a spus videochatista. Devious Angell susţine că rareori ajunge să se dezbrace şi că nu a fost niciodată nevoită să apleleze la jucării sexuale, în schimb este foarte atentă atunci când îşi alege ţinutele. “Am avut noroc că fetele de aici m-au ajutat, am învăţat mult de la ele. La început eram solicitată de membri mai des să mă dezbrac, însă încet, încet am ajuns să-i cunosc şi să interacţionez cu ei. Acum sunt mai mult confidenta şi terapeuta lor”, se laudă ea. Şi nu o caută doar bărbaţii dornici să încerce sexul virtual.

Am membri bărbaţi, femei, dar şi cupluri. Mulţi intră în privat pentru că nu au cu cine vorbi, cu cine comunica. Vor o persoană care să-i înţeleagă şi cu care să vorbească despre problemele lor. Sunt oameni cu foarte mulţi bani, dar care sunt singuri. Mi s-a întâmplat de multe ori să conving un membru care îmi cerea de la început să mă dezbrac, să-mi facă confidenţe şi am ajuns să stăm ore în şir la discuţii”. Iar terapia ei a dat şi roade… “Am dat sfaturi multor bărbaţi despre cum să-şi îmbunătăţească relaţia cu soţia, cu copiii, chiar dacă am riscat. Pentru că în momentul în care şi-au rezolvat problema de familie, i-am pierdut şi nu au mai intrat. Dar am şi mulţi membri fideli”, ne-a mai dezvăluit bruneta care, recent, şi-a îmbunătăţit aspectul cu o pereche de silicoane. Devious Angell se mândreşte că face parte din primele zece videochatiste din lume, ea fiind votată intens de membrii acestei comunităţi. Recent, s-a întors din Statele Unite, unde studioul ei a primit premiul pentru “Cel mai bun studio din lume”.Pentru mine este o mândrie!”, susţine bruneta.

Dar cum a ajuns la astfel de performanţe? “Am căpătat încrederea membrilor cu naturaleţea mea şi cu veselia. Sunt tot timpul binedispusă. Când vin la muncă uit de probleme. De altfel, această meserie mi-a schimbat stilul de viaţă. Eu dorm opt ore pe zi, nu beau, nu fumez, nu pierd nopţile în club, iar viaţa socială s-a redus mult. Trebuie să fiu odihnită ca să mă pot concentra a doua zi la muncă şi să fac performanţă”. Deşi trăieşte într-o societate plină de inhibiţii, familia ei i-a acceptat meseria: “Am noroc că mama şi sora mea, care ştiu cu ce mă ocup, mă susţin foarte mult. Nu mă judecă. Iar iubitul meu ştie ce fac, mă încurajează şi lui îi povestesc tot ce vorbesc cu membrii atunci când mă întreabă. Am ajuns să cunosc atât de bine psihologia bărbatului, că aş putea scrie o carte. Poate chiar o să o scriu într-o zi. Până atunci voi urma şi Facultatea de Psihologie, pentru că acum pot spune că, practic, am ajuns să fiu terapeutul membrilor care intră pe chat în privat”, explică Devious Angell. Videochatista şi-a îndrăgit atât de tare activitatea încât a ajuns să stea după program în faţa camerei: “Îmi întreb membrii de la început ce fac. Dacă sunt în regulă. Mă arăt interesată de ce vor, de ce îşi doresc, practic aici este vorba despre interesul pe care îl acorzi unui om. Eu îi fac să se simtă importanţi, unici, nu îi judec şi îi înţeleg. Aşa am ajuns să ţin un membru zece ore pe privat, fără întrerupere. Şi asta înseamnă mulţi bani”.

 

This Post Has 6 Comments

 1. Alexandra

  Ok…viata sociala i s-a diminuat foarte mult. Toate bune si frumoasa, insa , in esenta, suntem oameni. Avem nevoie de viata sociala. Ce face, atunci? Da, munca, perseverenta, toate astea sunt necesare in a face perfomanta in domeniu (vorbesc in cunostinta de cauza), insa, un mic sfat : incercati cumva sa editati acest post, pentru ca ar putea speria un incepator. 🙂

  Toate cele bune !

 2. Bratu

  Hai frate ma lasati cu minciunile si aburelile voastre de studio pentru a atrage cat mai multe fraiere…ma lasi,11000 de EUR cand videochatul este cam pe duca…pe bune?mai bine spuneti adevarul gol golut…nu minciuni de studio.

  1. Andreea Studio 20

   Cand ceva e pe duca la unii, ci siguranta creste la altii. Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, intra pe LiveJasminer la Devious https://www.livejasminer.com/DeviousAngell-activity-statistics.html, mergi in luna decembrie inaintea interviului, inmulteste cele 115 ore de privat cu 60 de minute si cu 2,99 $/minut si vezi daca iti ies tot peste 20.000$ cum ies pe calculatorul nostru 🙂

   1. bogdan

    matematic iese ,real nu . asta inseamna peste 70 procente din timpul de munca sa fii in pvt ,apoi 11 mii din 20 sunt 55 procente si voi oferiti 30

    1. Andreea Studio 20

     Corecta observatie, Devious si alte modele de top petrec 60-80% din timpul total de logare in privat. Dar majoritatea castiga, pe langa banii din privat, cel putin inca odata pe atat din tips, awards, contests si similare. In ceea ce priveste comisionul platit de Studio 20, acesta este intotdeauna de 50%.

 3. Marisco

  Devious is owner of this studio?

Leave a Reply