You are currently viewing Studio 20 a deschis un studio de video chat si in Oradea!

Studio 20 a deschis un studio de video chat si in Oradea!

Cu siguranta te-ai gandit de multe ori ca Oradea este un oras care nu ofera foarte multe posibilitati de a avansa profesional si de a obtine cat mai multi bani. Esti o fata inteligenta, carismatica si foarte inventiva, dar simti ca te irosesti intr-un loc de munca care nu te stimuleaza nici intelectual, nici emotional, nici financiar? Inseamna ca inca nu ai auzit ca Studio 20 a deschis un studio de video chat in Oradea!

Noul studio de video chat din Oradea este  pozitionat intr-o zona centrala, iar mediul de lucru este tot ceea ce ti-ai putea dori vreodata. Dispunem de 14 camere tematice care iti vor permite sa dai frau liber imaginatiei si sa creezi cele mai inovative scenarii pentru care clientii tai iti vor deveni cu siguranta fideli.

Poti avea incredere deplina ca acest studio de video chat din Oradea isi respecta modele si le asigura un cadru legal in care sa lucreze. Ti se va oferi un contract de artist-interpret, asigurandu-ti in acest fel contributia la pensie (CAS) si sistemul de asigurari la stat (CASS). De asemenea, vei beneficia de asigurare medicala la o clinica privata. Studio 20 este singurul video chat din Oradea si din intreaga lume certificat Jasmin, astfel incat nu mai exista loc de interpretari in ceea ce priveste profesionalismul si corectitudinea cu care lucram.

In plus, suntem constienti de faptul ca modelele noastre isi doresc sa fie discrete si sa pastreze la nivel de confidentialitate locul de munca pe care il au si, de aceea, trebuie sa stii ca Studio 20 iti asigura protejarea datelor personale. Ai posibilitatea sa lucrezi sub un pseudonim pe care tu il alegi, astfel incat numele tau sa nu se regaseasca pe niciun site de video chat. De asemenea, ca model al acestui studio de video chat din Oradea, poti sa ai siguranta ca site-urile pe care vei lucra nu permit membrilor din Romania sa vada modelele din aceasta tara.
In plus, nimeni din compania noastra nu va dezvalui unor terte persoane identitatea ta.

Cunostintele pe care le avem in acest domeniu, precum si resursele de care dispunem reprezinta garantia ta ca acest studio de video chat din Oradea te va transforma intr-un model de top, care va ajunge sa castige chiar si 10.000 de dolari pe luna. Suntem mai mult decat o echipa – suntem o adevarata familie, ne sustinem unii pe altii si ne ajutam reciproc sa crestem. De aceea, nu ai de ce sa te temi de faptul ca nu ai experienta in acest domeniu. Trainerii de videochat, extrem de pregatiti, te vor ajuta permanent sa te perfectionezi, vei fi promovata pentru a avea mereu membrii in chat si, mai mult de atat, vei fi tratata precum o adevarata celebritate. La acest studio de video chat din Oradea vei beneficia permanent de sedinte foto si video profesionale, de makeup artisti, hairstylisti si maseuri – totul ca tu sa ai conditiile necesare pentru a deveni o profesionista. Vei reusi astfel in cel mai scurt timp sa iti poti cumpara tot ceea ce iti doresti.

Daca iti vrei sa devii model de video chat te asteptam la Studio 20 Oradea sa ne cunoastem mai bine si sa te convingi singura ca o fata inteligenta, seducatoare, carismatica si atractiva ca tine trebuie sa lucreze in cel mai bun studio din lume.

Lasă un răspuns