You are currently viewing Invata sa te porti ca o doamna din inalta societate! Iata cum se folosesc tacamurile!
cum se folosesc tacamurile

Invata sa te porti ca o doamna din inalta societate! Iata cum se folosesc tacamurile!

Educatia este un privilegiu la care poti avea acces sau nu, in functie de diverse conditii. Factorii care pot influenta nivelul de educatie a unei persoane pot varia de la conditii de mediu, acces la informatie pana la disponibilitatea persoanei in cauza de a-si insusi informatiile si cunostintele.

Codul bunelor maniere este cartea ce prezinta pe scurt regulile de bun simt pe care trebuie sa le respecti atunci cand te afli in societate. Regulile de conduita prezentate in aceasta carte variaza de la vestimentatie, la tinuta, mod de adresare pana la felul in care se folosesc tacamurile in timpul unei mese. Si trebuie sa recunoastem ca asta este o provocare pentru multi dintre noi. Insa nu este niciodata prea tarziu sa invatam.

cum se folosesc tacamurile
cum se folosesc tacamurile

Daca si tu iti doresti sa fii admirata si apreciata pentru stilul si rafinamentul tau, chiar si atunci cand mananci, trebuie sa ai in vedere acest detaliu comportamental. In consecinta, daca vrei sa te porti ca o doamna din inalta societate, iata cum se folosesc tacamurile la masa, in functie de:

  • Amplasare

In general, seturile de tacamuri sunt asezate cat mai simplu, pentru a putea fi usor de identificat. Ordinea corecta in care acestea se folosesc este din exterior catre interior, pe toata durata mesei. Pe masura ce iti vor fi servite felurile de mancare, vei avansa catre interior, cat mai aproape de farfurie.

  • Tipul de tacam

Fiecare tacam in parte are o utilizare specifica, corelata cu felurile de mancare ce urmeaza a fi servite in meniu. De exemplu, furculitele sunt asezate in partea stanga a farfuriei si se impart in doua categorii: cea din exterior pentru salata, cea din interior pentru felul principal. Cu toate acestea, se poate intampla sa gasesti si o a treia furculita in partea dreapta a farfuriei, in exterior. Tipul acesta de furculita este folosit pentru fructe de mare (scoici, stridii etc.).

Cutitele, de asemenea, sunt pozitionate in functie de mancarea ce urmeaza a fi servita la masa. Astfel, in interior este situat cutitul pentru felul principal, care este utilizat pentru diferite tipuri de carne. Urmatorul spre exterior este cutitul pentru aperitiv, care este urmat de lingura pentru ciorba sau supa.

Furculita mica si lingurita

Sunt asezate deasupra farfuriei, ambele fiind destinate servirii desertului.

Fie ca ai avut parte de o educatie aleasa, fie ca nu te-ai putut bucura de un astfel de privilegiu, niciodata nu este prea tarziu pentru a-ti reimprospata sau imbunatati cunostintele. Poate in copilarie sau adolescenta nu te-a preocupat prea mult eticheta, insa acum, ca adult, constientizezi cat de important este sa stii sa te comporti in societate. Modelele de videochat sunt femei determinate, orientate catre dezvoltare, asa ca ele nu-si cauta scuze, ci invata.

In cadrul studioului nostru de videochat, vei putea beneficia de cea mai buna dezvoltare, atat din punctul de vedere al cunostintelor, cat si al manierelor. O femeie rafinata, care stie sa vorbeasca si sa se comporte va fascina intotdeauna barbatii. Educatia iti ofera o senzualitate aparte si un plus de feminitate, care te va ajuta sa iti pui si mai bine in valoare atuurile fizice.

Trainerii nostri te vor ajuta sa inveti lucruri diverse de la tehnici de machiaj, la coafura, pana la descoperirea propriei identitati si slefuirea detaliilor ce tin de conduita.

”Daca nu stii, te invat!” este motto-ul echipei noastre, care a ajutat mii de modele sa se transforme din fete nesigure pe ele in femei puternice, independente si extrem de senzuale. A sti sau a nu sti, odata ajuns adult, este o optiune! Odata cu maturizarea, ai capacitatea de a intelege cu adevarat sensul interactiunilor umane si de a constientiza importanta fiecarui gest in relatia cu cei din jurul tau. Acest lucru te va ajuta sa atragi simpatia barbatilor si sa-ti cresti numarul de admiratori, care isi vor dori neintrerupt compania ta.

Nimic nu este mai placut decat a purta discutii interminabile, pe diverse teme, cu o femeie sigura pe ea, ce emana senzualitate si frumusete prin toti porii. In plus, nu trebuie sa ignoram nici vorba din batrani care spune ca dragostea trece prin stomac. Asa ca, nu pierde din vedere ca pentru barbati poate fi extrem de atractiv sa vada ca esti o femeie stilata, care stie sa aranjeze masa ca o adevarata lady din inalta societate! Si daca i-ai starnit curiozitatea cu masa, atunci descopera AICI si cateva melodii cu care sa-i ”trezesti” cheful de dragoste!

Leave a Reply