Studio 20 deschide un nou studio de videochat in Ungaria, Budapesta!

„Excelam impreuna” si impreuna mergem mai departe. Cel mai nou studio de videochat marca Studio 20 te asteapta in Ungaria! Gratie investitiilor constante in oameni, in tehnologie si determinarea de a cuceri mapamondul, studioul de videochat din Ungaria se inscrie cu succes in franciza Studio 20, ridicandu-se la aceleasi standarde de profesionalism, lux si eleganta cu care ne-am obisnuit deja modelele.

studio videochat Ungaria Studio 20

Noul studio de videochat din Ungaria este localizat in Budapesta, in cladirea de birouri a mall-ului Duna Plaza, intr-un spatiu generos de 600 mp, impartit in 16 camere tematice echipate cu tehnologie de ultima generatie (camere video, microfoane etc.). Aici Studio 20 A pus la dispozitia modelelor o echipa de suport profesionala care va fi acolo 24 de ore din 24, traineri care se vor ocupa de tinutele lor speciale si de make-up, care le vor oferi cursuri gratuite de limba engleza si cultura generala si tot ce vor avea nevoie ca acestea sa devina modele de top care sa incaseze venituri fabuloase, de peste 10.000$ pe luna. Totul desfasurandu-se intr-un cadru absolut legal si in baza unor conditii de munca extraordinare, care iti vor intrece toate asteptarile!

Inca din prima ta zi de activitate in cadrul studioului de videochat din Ungaria vei semna un contract de artist-interpret, care iti va garanta venituri sigure si legale, cu acte in regula, conform normelor in vigoare. Venitul minim garantat in primele 3 luni de activitate este 1.000$ pe luna, indiferent de performantele modelelor din aceasta perioada. Dar cu siguranta vei avea ocazia sa depasesti acest venit minim, prin numeroasele bonusuri pe care ti le oferim (cu exceptia primelor doua, care nu se pot cumula), adaugate la comisionul standard de 50%, astfel:
– 2% daca activezi online peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca activezi online peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul depaseste 10.000$ in acea perioada;
– 5% daca ramai in echipa de modele ale acestui studio de videochat din Ungaria timp de 12 luni complete.

studio videochat Ungaria

Ca model al studioului de videochat din Budapesta – Ungaria vei beneficia de un trafic foarte mare al site-urilor partenere, deoarece Studio 20 asigura modelelor sale peste 300.000 de vizitatori pe zi datorita parteneriatului exclusiv cu Live Jasmin si a unui buget de marketing de peste 100.000$ pe luna. Tot aici vei beneficia de campanii de marketing si promovare, daca iti doresti sa devii faimoasa si sa obtii titluri precum: “Best Model”, “Best Emerging Model”, “Best Smile”, “Best Non-Adult Model”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc.

Modelele studioului de videochat din Ungaria vor simti cu siguranta beneficiile acestei meserii in cel mai scurt timp. Dupa 6 luni in cadrul companiei ele vor putea solicita credite fara dobanda direct de la Studio 20. In plus, te ajutam la inceput de drum cu bani pentru a-ti completa garderoba si trusa de make-up, in caz ca ai nevoie. Studioul de videochat din Ungaria iti va satisface toate nevoile si iti va indeplini toate dorintele, daca vei da dovada de perseverenta si implicare in ceea ce faci.

Asadar, daca vrei sa excelezi alaturi de noi, daca vrei sa-ti atingi toate obiectivele financiare, cum ar fi sa-ti cumperi cele mai scumpe haine, o masina de lux sau o casa in timp record, daca vrei sa-ti indeplinesti toate visurile si ai determinarea si perseverenta necesare, vino in echipa primului studio de videochat din Ungaria marca Studio 20! Suntem alaturi de tine!

Leave a Reply