Am lucrat la Studio20 si am avut de castigat atat pe plan profesional, cat si personal!

Pareri despre Studio 20 videochat

Acum cativa ani m-am mutat in Bucuresti, la facultate. Veneam dintr-un oras mic de provincie, unde nu existau prea multe oportunitati. Spre exemplu, eu mi-am dorit sa dau la Jurnalism, dar in orasul meu nu exista asa ceva. Mi-am facut curaj impreuna cu cea mai buna prietena si am venit amandoua in capitala, la aceeasi facultate. Ne-am inscris la Universitatea din Bucuresti, la Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Din pacate, eu am intrat la taxa! Din cauza faptului ca nu imi permiteam sa ma intretin singura si sa-mi platesc facultatea, atunci am lucrat la Studio20 pentru prima data – si nu regret!

De la modeling la model de videochat. Iata de ce am lucrat la Studio20!

Prietena mea isi luase un job part-time la o agentie de modeling si impartea pliante pe strada. Desi ea intrase la facultate la buget, tot nu se putea descurca prea bine cu banii. Chiria era foarte scumpa, desi o imparteam, la care se adaugau intretinerea, mancarea si transportul. Va dati seama ca nu stateam in buricul Bucurestiului! Nu mai vorbesc de faptul ca abia ne permiteam o pereche de blugi o data sau de doua ori pe an.

Fiind foarte tinere si la inceput de drum, ne doream si noi haine la moda, farduri sau sa iesim in oras sa ne distram, macar in weekend. Dar eu stateam si mai prost cu banii, deoarece trebuia sa-mi platesc si facultatea, iar parintii abia ma mai puteau ajuta. Treaba asta ma frustra foarte tare, asa ca m-am ambitionat si astfel m-am hotarat sa lucrez la Studio20 pentru a-mi permite o viata mai buna!

Initial am vrut sa lucrez ca manechin, la agentia pentru care impartea pliante prietena mea, deci am rugat-o sa ma ajute. Cu toate ca nu imi permiteam sa merg la coafor sau la salon si sa-mi cumpar cele mai frumoase haine, nu aratam rau deloc. Eram inalta, slabuta si cu parul lung. Asa ca am fost acceptata. Dupa o luna, insa, mi-am dat seama ca aceasta agentie de modeling era de fapt o mare teapa, moment in care am plecat de acolo si am lucrat la Studio20.

In putinul timp petrecut la agentie, in care am realizat ca nu aveau de gand sa ma plateasca prea curand sau chiar deloc, pentru niste poze nu tocmai profesionale pe care le faceam pentru ei, am cunoscut o tipa care mi-a povestit despre videochat. Ulterior, am lucrat la Studio20 impreuna cu ea. Tipa se confrunta cu aceeasi problema ca si mine, era studenta din provincie si nu era deloc multumita de agentie, dupa 6 luni in care tot lucrase aici. Curand am trecut de la modeling la model de videochat si a fost mult mai bine!

Odata ce am lucrat la Studio20, am avut de castigat atat pe plan profesional, cat si personal. Am fost tratata cu profesionalism si intelegere. La inceput lucram doar cateva ore pe zi, la alegerea mea, pentru a ma putea ocupa si de facultate. Dar treptat, m-am implicat tot mai mult in videochat si am inceput sa castig tot mai multi bani, asa ca am renuntat la facultate. Desi nu mai aveam probleme cu banii si puteam sa-mi platesc taxa, mi-am dat seama ca videochatul este ceea ce imi doresc sa fac mai departe. Prin urmare, am inceput sa ma dedic tot mai mult acestei meserii. Desigur, asta se datoreaza si echipei de profesionisti de la Studio20 care mi-au insuflat pasiunea pentru acest domeniu.

Din momentul in care am lucrat la Studio20, viata mea s-a schimbat radical! Mi s-au oferit cursuri de limba engleza si cultura generala, cursuri de make-up si conditii de lucru extraordinare, pe care nu cred ca le-as fi gasit in alta parte. Oamenii de aici au fost prietenosi si m-au invatat tot ce trebuia sa stiu pentru a ma descurca in fata camerei si a seduce fanii de pe Internet.

Astfel, am reusit sa-mi gasesc o meserie de viitor, sa castig tot mai multi bani si sa-mi rezolv toate probleme financiare pe care le aveam in timpul studentiei. M-am mutat singura undeva in centrul Bucurestiului, mi-am cumparat hainele pe care mi le doream si m-am distrat in timp ce lucram. Ba chiar mi-am ajutat si prietena cea mai buna cu bani! In plus, am capatat experienta in discutiile cu barbatii si am aflat mai multe despre ei si despre oameni in general. Am invatat sa nu mai cred in printul calare pe un cal alb, care exista doar in povesti. Am invatat foarte multe lucruri utile in viata, simt ca de cand am lucrat la Studio20 am evoluat din toate punctele de vedere! M-am dezvoltat foarte mult ca femeie si am devenit mai puternica.

Cand am lucrat la Studio20 pentru prima oara, am realizat ca aceasta ocupatie e mult mai practica si profitabila decat orice alta meserie si facultate pe care ai face-o. Nu a fost usor, dar pana la urma am gasit solutia salvatoare!

Lasă un răspuns