Ce extra beneficii ai in oferta de angajari in videochat de la Studio20

Studio20, cel mai mare studio de videochat din lume, iti aduce in oferta de angajari in videochat si mai multe beneficii decat pana acum!

Pentru ca ne dorim constant sa ne autodepasim, sa ducem aceasta meserie la un nou nivel de profesionalism si performanta, asadar sa “excelam impreuna”, ne straduim sa imbunatatim si mai mult conditiile de lucru si sa iti aducem noi avantaje de care te poti bucura daca alegi sa aplici pentru angajari in videochat la Studio20.

Stim ca nu putem ajunge pe cele mai inalte culmi ale succesului fara ajutorul echipei noastre de modele, de aceea, ne-am gandit la doua noi modalitati prin care iti putem rasplati efortul depus, pe langa celelalte beneficii deja existente.

Iata extra avantajele de care te poti bucura de la 1 septembrie 2017 daca aplici pentru oferta de angajari in videochat de la Studio20:

1. Venit minim garantat de 1.000$

Prima schimbare majora este legata de sistemul de recompensare financiara pe care Studio20 il pune in practica. Astfel, toate modelele noi de sex feminin care aplica pentru angajari in videochat in cadrul studiourilor din Romania, Ungaria si Columbia vor avea, in primele 3 luni, un venit lunar minim garantat de 1000$.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a primi acest venit:

– sa fii acceptata in cadrul interviului de angajare in videochat. Pentru a fi model in cadrul Studio20, e nevoie sa ai un aspect fizic placut, sa fii ambitioasa, sa ai o atitudine deschisa si pozitiva, sa cunosti si sa vorbesti foarte bine limba romana si sa ai minime cunostinte de limba engleza;
– sa fii on-line minim 90 de ore in respectiva perioada;
– sa respecti programul de lucru stabilit si sa nu lipsesti de la cursurile de limba engleza. Bineinteles, daca ai motive intemeiate, poti face schimb de ture cu prima ta zi libera din acea perioada, numai inainte de inceperea turei;
– sa urmezi cu constiinciozitate perioada de training si recomandarile echipei de suport.

Vom incerca sa facem in asa fel incat modelele care au aplicat pentru angajari in videochat si au fost acceptate in echipa sa inceapa activitatea on-line in zilele de 1/2 si 16/17 ale lunii. In caz contrar, venitul minim garantat se va acorda oricum in primele 6 perioade complete.
De exemplu, daca ai inceput activitatea in data de 28 august, vei primi un venit minim de 1.000 de dolari in septembrie, octombrie si noiembrie.

De asemenea, acest venit minim va fi platit in fiecare a doua perioada, daca incasarile tale din cele doua perioade sunt sub valoarea de 1.000 de dolari. Astfel, daca incepi sa intri online pe 16 septembrie, vei primi comisionul normal pentru perioada 16-30 septembrie pe 25 octombrie si apoi, vei primi diferenta pana la 1.000 de dolari pe 10 noiembrie, daca castigurile tale din perioada 16-30 septembrie si 1-15 octombrie sunt sub 1.000 de dolari.

In cazul in care castigurile pe care le cumulezi in primele 3 luni de la angajarea in videochat sunt mai mari de 1.000$, atunci vei primi integral partea care ti se cuvine, si nu doar venitul minim garantat.

2. Comision cumulativ de pana la 65% din castiguri

Cel de-al doilea extra beneficiu gandit pentru modelele care aplica pentru oferta de angajari in videochat la Studio20, atat cele de sex feminin, cat si cele de sex masculin, este introducerea unui nou sistem de bonusuri.

Pe langa comisionul standard brut de 50%, toate modelele de videochat vor primi urmatoarele bonusuri:

– 2% daca au fost on-line peste 90 de ore in acea perioada;
– 5% daca au fost on-line peste 100 de ore in acea perioada;
– 5% daca venitul total este peste 10.000 de dolari in acea perioada;
– 5% daca lucreaza in cadrul Studio20 pentru 12 luni, fara intrerupere.

Bonusurile de mai sus pot fi cumulate (cu exceptia primelor doua). Astfel, un model care a aplicat pentru oferta de angari in videochat la Studio20 si a fost acceptat poate avea un comision maxim de 65%!

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de aceste avantaje?

Ca si in primul caz, cel al venitului minim garantat, trebuie sa respecti programul de lucru stabilit si sa participi la cursurile de limba engleza. Din nou, daca ai motive serioase, schimburile pot fi facute in prima zi libera, daca aceasta este in aceeasi perioada, dar numai inainte de inceperea turei, fara nicio exceptie.

De asemenea, pentru a primi bonusurile si pentru a le putea cumula, daca intampini vreo anumita problema, trebuie sa contactezi managementul studioului inainte de inceperea turei si sa ceri o reprogramare pe baza unor motive valide, numai daca ai o zi libera in acea perioada.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si profita acum de sansa unei angajari in videochat la cel mai mare studio din lume! Te bucuri de nenumarate beneficii si suport constant pentru a avea o cariera stralucita in acest domeniu.

Totul depinde doar de cat de serioasa, perseverenta, ambitioasa si dornica esti sa reusesti in viata. Alaturi de Studio20, toate visurile tale pot deveni realitate! Hai sa ne cunoastem si sa vezi cu ochii tai ce inseamna sa fii un model de succes. Te asteptam la interviu!

Lasă un răspuns