You are currently viewing Studio20 Academy editia 2 – un pas important in videochat
Studio20 Academy_editia_2

Studio20 Academy editia 2 – un pas important in videochat

A doua editie de Studio20 Academy – Un pas important in viitor pentru liderul de piata in industria videochatului

“Din toata lumea, cu acelasi scop, acela de a excela impreuna” a fost deviza celei de-a doua editii a Studio20 Academy. Manageri, traineri, echipe de support, fotografi, supervizori de retea, oameni de marketing din toate studiourile din Romania, Columbia si Statele Unite ale Americii si-au unit fortele pentru ce-a de-a doua editie Studio20 Academy care a avut loc in Poiana Brasov, Romania.

Parcarea din fata hotelului Teleferic din Poiana Brasov a devenit mai colorata atunci cand pe 20 Februarie, CLA Mercedes inscriptionate cu brandul #girlsfromstudio20 au inceput sa vina pentru check in. Culorile vibrante ale logo-ului Studio20 aratau fabulous in scenariul inghetat al resortului de ski.

Prima editie Studio20 Academy care a avut loc acum 6 luni a avut prezenta exclusive a studiourilor din Romania. Aceasta a doua editie a avut participare internationala (suntem singurul studio de videochat care are prezenta internationala). Sa spun ca este un vis implinit nu ar fi suficient. Am fost intotdeauna un visator dar si un om caruia ii place sa faca lucrurile sa se intample si intotdeauna imi urmez telurile, nu conteaza cate greutati se ivesc in drum.“ declara CEO Studio20, Mugur Frunzetti.

“Anul acesta in Februarie se implinesc 19 ani de cand am deschis primul meu studio de videochat si astazi sunt 19 studiouri francize in toata lumea. Toate studiourile se descurca excelent, avem noi francize care se deschid anul acesta. Asteptam cu nerabdare si petrecerea pe care o avem pregatita dupa deschiderea celui de-al 20lea studio, petrecere care va fi tinuta sub motto-ul #20studio20”

Cea de-a doua editie Studi20 Academy a avut ca focus crearea de relatii mai bune in echipa, nu doar la nivel de studio, dar la nivel global, modalitati de a intelege si de a creste veniturile modelelor, imbunatatirea calitatii de lider si suport si impartasirea diferitelor modalitati de lucru din studiouri.

Toti cei 50 de participanti la academie au fost rugati sa pregateasca o prezentare pe un topic la alegere, fiecare prezentare fiind interactiva, bazata pe elemente vizuale si auditive, la care membrii grupului au putut da feedback. Top 3 prezentari au fost remunerate cu premii in valoare de 2000 euro.

“Stim ca pentru a construi o casa, ai nevoie de o fundatie buna. In cazul Studio20, fundatia este echipa. Ne ajutam, ne incurajam si ne ridicam la nevoie. La un moment dat conferinta a devenit un pic emotionala pentru membrii echipei initiale Studio20. Acum 5 ani eram un studio mic dar cu oameni cu inima mare iar acum suntem aproape de visul lui Mugur, acela de a avea 100 de studiouri in toata lumea. Cand vedem atatia oameni care nu numai cred in acelasi vis, dar depun efort, cresc, invata, totul cu acelasi scop, stim ca facem ceva bun.” Andra Chirnogeanu, PR& Marketing Manager Studio20

Vizioneaza clipul academiei aici

Lasă un răspuns