You are currently viewing Traditii de Revelion. Cum isi petrec modelele de videochat noaptea dintre ani?
traditii de revelion

Traditii de Revelion. Cum isi petrec modelele de videochat noaptea dintre ani?

Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune!” – spune o vorba din batrani, insa, pentru ca acest lucru sa devina posibil, e nevoie si de putin ”ajutor”. Astfel, potrivit traditiei, in noaptea dintre ani trebuie sa respectam cateva reguli care sa ne garanteze un An Nou fericit si imbelsugat.

Traditii de Revelion pe care trebuie sa le respecti, daca vrei sa ai parte de un An Nou fericit

Suntem cunoscut ca un popor superstitios, insa ritualurile de Revelion sunt prezente in tarile din intreaga lume. In Romania, au patruns si traditii de Revelion prezente si recunoscute peste tot in lume, precum:

1. Haine noi si fara lacrimi – este una dintre primele reguli nescrise pe care trebuie sa le respecti. In noaptea dintre ani si pe 1 ianuarie nu se plange. Traditia spune ca cei care plang in prima zi a Noului An vor avea parte de un an marcat de evenimente triste;

traditii de revelion

2. Sarutatul sub vasc – in mitologia germana, vascul este considerat o planta miraculoasa venita din cer, un remediu ideal pentru fertilitate. Potrivit superstitiei, cei care se saruta sub vasc in noaptea dintre ani vor avea o relatie trainica si fericita. Vascul trebuie sa fie prezent in orice casa, chiar si daca nu intentionezi sa respecti ritualul si sa te saruti sub el. Vascul este considerat aducator de noroc si sanatate;

3. Lenjeria rosie – rosul inseamna viata, culoare, putere, dorinta si dragoste. Lenjeria rosie purtata in noaptea de Revelion aduce mult noroc in dragoste. Mai mult decat atat, potrivit superstitiei, lenjeria de culoare rosie purtata in noaptea de Anul Nou poarta noroc, intareste relatia si anul ce va veni le va aduce celor doi doar lucruri bune, prospere si frumoase;

4. Sa ai bani in buzunar – traditia spune ca cei care isi doresc ca Noul An sa fie unul bogat trebuie sa aiba grija ca, la miezul noptii, de Revelion, sa aiba bani in buzunar. De asemenea, este de preferat sa-si achite toate datoriile inainte ca ceasul sa bata ora 00:00. In plus, in prima zi a anului nu trebuie sa faca cheltuieli;

5. Artificiile – in intreaga lume exista o serie de superstitii legate de efectul zogomotului asupra indeparatii spiritelor malefice din jurul gospodariilor. In societatile arhaice, se considera ca spiritele rele se tem de zgomotele puternice si de lumina, motiv pentru care, in noaptea de Revelion, aprindeau focuri mari si faceau zgomot pentru ca, in anul ce urma sa vina, sa fie feriti de rele. In prezent, focurile si tobele au fost inlocuite cu artificii, petarde si pocnitori, care marcheaza trecerea in Noul An fara necazuri. Totodata, si clopoteii sunati cu putere la miezul noptii alunga spiritele rele.

Modelele de videochat acorda o importanta foarte mare tuturor acestor aspecte si fac tot posibilul sa ofere admiratorilor lor o experienta reala si autentica in noaptea de Revelion. Fetele sunt atente la detalii si ii ajuta pe membri sa incheie anul intr-o stare de spirit mai buna si sa inceapa Noul An cu speranta si bucurie. Astfel, modelele au grija sa le ofere membrilor o atmosfera destinsa, cu bunadispozitie si sa-i ajute pe acestia sa bifeze intreaga lista de traditii. Astfel, din decor nu lipsesc vascul, banii din geanta, hainele noi si rosii, toate aceste elemente care-i introduc pe admiratori si-i fac sa simta din plin spiritul de sarbatoare.

De ce aleg modelele de videochat sa lucreze in noaptea de Revelion?

Desi noaptea de Revelion este motiv de sarbatoare pentru majoritatea dintre noi, cei care alegem sa intampinam Noul An inconjurati de prieteni si familie, exista si persoane care nu au parte de o astfel de atmosfera in viata personala. Astfel, modelele de videochat le sunt cele mai bune prietene si ”familia” alaturi de care petrec aceste sarbatori. Fetele nu-si dezamagesc admiratorii si isi confirma sustinerea, astfel ca prefera sa le fie alaturi in noaptea dintre ani. Efortul lor este rasplatit pe masura, caci membrii nu intarzie sa-si arate recunostinta pentru devotamentul aratat de modele.

Un model de videochat nu este doar o femeie frumoasa, ci si un bun psiholog si un prieten fidel. Daca si tu vrei sa te alaturi echipei Studio20.ro si sa lucrezi ca model de videochat, nu mai sta pe ganduri. Intra pe site si aplica! Fa-ti un cadou si sarbatoreste alaturi de noi si de membrii comunitatii noastre noaptea dintre Ani si Craciunul.

Citeste si: Cel mai rapid test de personalitate: o intrebare, un raspuns si afli cine esti!

Lasă un răspuns