You are currently viewing Afirmatii pozitive care te ajuta sa castigi increderea admiratorilor tai si sa maresti durata sesiunilor online
afirmatii pozitive

Afirmatii pozitive care te ajuta sa castigi increderea admiratorilor tai si sa maresti durata sesiunilor online

* actualizat in 2024

Vorba dulce mult aduce” sau ”vorba buna mult aduna” sunt doar doua dintre proverbele populare care accentueaza impactul pe care afirmatiile pozitive il au asupra modului de relationare cu cei din jur si al beneficiilor pe care o buna comunicare ti le poate oferi. In activitatea de model de videochat, abilitatea de a comunica liber cu membri din toate colturile lumii, de toate varstele si culturi diferite, iti poate influenta categoric castigurile obtinute.

Modelele Studio 20 stiu ca includerea in discursul lor a unei game variate de afirmatii pozitive le ajuta sa deschida o linie de comunicare si sa dezvolte o relatie de prietenie cu admiratorii lor online.

Afirmatiile pozitive se concretizeaza in doua tipuri de ganduri:

 • pentru si despre tine;
 • pentru si despre persoanele carora te adresezi.

In activitatea de model de videochat, ambele tipuri de ganduri isi pun amprenta asupra succesului tau.

 • Afirmatii pozitive pentru si despre tine

Gandurile pe care le lansezi te incarca emotional cu un anumit tip de energie pe care o eliberezi in Univers si iti atrag succesul sau insuccesul. De exemplu, daca iti vei dezvolta obiceiul de a-ti spune mereu: „Sunt o femeie frumoasa!”, „Sunt o femeie care are incredere in ea!”, „Sunt o femeie care stie sa se faca placuta de oricine!” – atunci te vei incarca cu energie pozitiva si vei reusi sa le transmiti asta si admiratorilor tai in cadrul sesiunilor de videochat. In caz contrar, daca aceste afirmatii pozitive sunt inlocuite cu unele negative, atunci le vei transmite membrilor Studio 20 exact acel lucru: slabiciune, neincredere etc.

In consecinta, daca iti doresti sa iti cresti stima de sine si sa intri in sesiunile de videochat cu admiratorii cu zambetul pe buze si cu incredere in propriile puteri, spune-ti urmatoarele tipuri de afirmatii pozitive:

 • sunt o femeie frumoasa;
 • sunt o prezenta placuta;
 • sunt o persoana care stie sa asculte;
 • sunt o persoana vesela si comunicativa;
 • sunt o persoana empatica etc.
 • Afirmatii pozitive pentru si despre admiratorii tai

Tuturor oamenilor le place sa fie complimentati, indiferent de cultura, varsta sau educatie, asa ca remarcile care pun accentul pe aspectele pozitive ale membrilor cu care interactionezi ii va face pe acestia sa se bucure de interactiunile cu tine. Incearca sa nu fii falsa in ceea ce spui si concentreaza-ti atentia pe aspectele pozitive reale ale fiecarui interlocutor.

Iata cateva exemple de afirmatii pozitive pe care le poti spune membrilor din comunitatea ta de videochat, care sa te ajute sa dezvolti o relatie de sinceritate cu acestia si discutii placute si indelungate:

afirmatii pozitive
afirmatii pozitive
 • apreciez ca esti un barbat atent, elegant (sau orice alt detaliu comportamental iti atrage atentia la interlocutor si pe care il placi in mod real);
 • imi place atentia pe care mi-o oferi;
 • esti un bun comunicator;
 • esti un om bun;
 • imi place ca ai un spirit foarte bun de observatie;
 • esti o persoana creativa / inteligenta / culta etc.

Cum influenteaza aceste afirmatii pozitive cresterea stimei de sine?

Stima de sine reprezinta aspectul esential al increderii si satisfactiei personale. Este o evaluare subiectiva a propriului nostru sine si valoreaza cat de mult ne apreciem si ne consideram demni de dragoste si respect. Afirmatiile pozitive sunt instrumente puternice care pot influenta in mod semnificativ modul in care ne percepem pe noi insine si lumea din jurul nostru.

Indiferent ca aceste afirmatii pozitive vin din partea noastra catre propria persoana sau vin din exterior, ele contribuie in mod esential la castigarea increderii in noi.

Afirmatiile pozitive sunt declaratii scurte si puternice, care isi propun sa schimbe modul in care gandim si ne percepem. Acestea sunt rostite in mod constient pentru a contracara gandurile negative si auto-critica. De exemplu, in loc sa ne concentram asupra defectelor noastre, putem spune: ”Sunt capabil si merit succesul.

Astfel de afirmatii au acelasi impact si asupra admiratorilor cu care interactionezi ca model de videochat. Faptul ca se vor simti apreciati, acceptati, admirati ii va face sa capete incredere in propria persoana si sa isi doreasca sa discute cu tine timp indelungat.

Astfel, sesiune cu sesiune, legatura va deveni mai puternica, iar barbatul fragil care ti-a scris la inceput se va transforma intr-unul puternic, care iti va fi pentru totdeauna recunoscator pentru faptul ca i-ai fost alaturi si l-ai incurajat atunci cand avea nevoie.

Si nu mai e niciun mister pentru nimeni ca admiratorii sunt generosi cu modelele de videochat, dincolo de castigurile obtinute ca urmare a timpului indelungat petrecut conectate. Daca nu vrei ca membrii Studio 20 sa-ti cunoasca numele adevarat, poti alege sa folosesti pseudonime in timpul sesiunilor online de videochat. Descopera AICI nume de scena folosite de fete intr-un studio.

Lasă un răspuns