You are currently viewing Tehnici BDSM! Cele mai bune idei de a trai placerea
tehnici bdsm

Tehnici BDSM! Cele mai bune idei de a trai placerea

* actualizat in 2024

Experimentarea placerii sexuale are numeroase beneficii atat asupra starii generale de sanatate, cat si asupra vietii de cuplu. Libertatea de a explora si de a trai fanteziile ajuta cuplul sa se conecteze si sa ajunga la un nivel de intimitate maxim, asa cum ne confirma si modelele Studio20 din discutiile purtate cu membrii comunitatii lor.

Suntem diferiti, asa ca universul sexual al fiecaruia dintre noi este extrem de complex si personal. Una dintre cele mai nonconformiste si provocatoare modalitati de explorare a universului sexual este reprezentata de folosirea unor tehnici BDSM.

Ce este BDSM-ul? Modelele de videochat explica pe larg

tehnici bdsm
tehnici bdsm

BDSM-ul inseamna dominarea partenerului, pe de o parte, si renuntarea deplina la control, pe de alta parte. Unele dintre cele mai cunoscute tehnici BDSM sunt detaliile referitoare la legat, disciplinare si sado-masochism. BDSM este acronimul folosit pentru robie, disciplina / dominare, sadism / supunere, masochism.

Masochismul reprezinta tehnica sexuala de legare a partenerului si implica jocuri in care un partener il controleaza pe celalalt sau producerea placerii prin durere.

Cel mai adesea, activitatile specifice BDSM sunt caracterizate prin preluarea de catre participantii la actul sexual a unor roluri care implica inegalitatea puterii. Aceasta tehnica sexuala include o gama larga de practici si jocuri de rol.

”Sub” si ”dom” sunt cei mai frecventi termeni folositi in BDSM, pentru a descrie pozitiile fiecarui partener implicat in actul sexual, supus si dominant. Ceea ce trebuie sa retinem este ca exista o diferenta extrem de mare intre practicile consensuale BDSM si abuz.

Pentru a te proteja pe tine si pe partenerul tau, ar trebui sa existe intotdeauna un cuvant ”sigur” si ar trebui sa vorbiti intotdeauna despre granite si limite, inainte de a incepe jocul sexual. De asemenea, incepeti cu partea conservatoare, deoarece puteti face intotdeauna mai multe”, este sfatul sexologului Francesca Gentille, care a fost si membru si indrumator in comunitatea BDSM din San Francisco timp de mai multi ani.

Tehnici BDSM pentru incepatori, dezvaluite de modelele online. Iata cum explorezi in siguranta alaturi de partener?

  • Fa apel la fantezii – modelele online te sfatuiesc sa te gandesti la ce ai vrea sa faci cu partenerul tau, daca nu ar exista asteptari si nu ai avea limite. Vorbeste cu acesta si setati un cuvant sigur, pentru a sti cand s-a atins limita fiecaruia si trebuie sa va opriti. Incepeti cu cele mai abordabile fantezii, continuati explorarea universului si largiti limitele pana le faceti sa dispara. Masturbarea la femei nu este neaparat un comportament BDSM, dar poate deveni, cu putina imaginatie si daca asta va produce placere atat tie, cat si partenerului tau. Citeste AICI mai multe despre aceasta tehnica;
  • Consimtamant – abordarea BDSM inseamna si incercarea de perversitati cu partenerul. Fetele te sfatuiesc ca, inainte de a le pune in practica, sa vorbesti cu partenerul si ai grija ca si acesta sa fie de acord cu dorintele tale si cu explorarea lor;
  • Siguranta – fie ca esti dominator, fie supus, trebuie sa te simti in siguranta in timpul desfasurarii actului, este una dintre regulile pe care modelele online subliniaza ca este necesar sa le respecti. Discutiile lungi si setarea unui cadru va vor face atat pe tine, cat si pe partenerul tau sa va simtiti in siguranta si mai conectati;
  • Filme si literatura erotica – modelele Studio20 spun ca sunt doua artificii care te vor ajuta sa te inspiri si sa te poti bucura de moment. Astfel, vei avea ocazia de a afla mai multe despre ce ti-ai dori sau nu sa incerci. Fifty Shades of Grey este poate unul dintre cele mai populare filme care au adus in prim-plan tehnici BDSM, dar nu este singurul. Submission sau Secretary sunt alte doua filme din care te poti inspira;
  • Sex-shop – magazinele sexuale iti pot oferi inspiratia pentru o noapte de neuitat alaturi de partener, potrivit modelelor Studio20. Viziteaza un magazin pentru adulti si vei avea ocazia de a explora si a vedea ce poti incerca si ce nu. Dildo-uri, vibratoare sau biciuri, cravase, calusuri pentru gura, catuse sau curelele sunt doar cateva dintre accesoriile pe care le vei putea vedea in acest tip de magazine si care iti pot starni curiozitatea si fanteziile. In plus, in sex-shop vei intalni personal pregatit care sa te ajute si sa iti ofere informatiile necesare despre modul in care te poti folosi de diversele accesorii pentru a-ti satisface placerile si curiozitatile;
  • Nu trebuie sa accepti orice – trairea unei experiente BDSM nu inseamna ca va trebui sa accepti activitati care nu iti produc placere sau care nu-ti starnesc interesul. In concluzie, nu trebuie sa fii de acord, neaparat, cu o serie intreaga de comportamente de supunere sau masochiste. Modelele de videochat spun ca poti incerca numai ceea ce te excita, ce iti produce interes si iti incita imaginatia. Iar asta poate varia in functie de situatie, de partener sau chiar de zi.

Lasă un răspuns