You are currently viewing Barbatilor le plac femeile care se lasa greu: mit sau adevar?
Barbatilor le plac femeile care se lasa greu

Barbatilor le plac femeile care se lasa greu: mit sau adevar?

*actualizat in 2024

Jocul seductiei este complicat si putine persoane il stapanesc cu adevarat. Adeseori, observi ca o femeie care este dorita si curtata de mai multi barbati ii trateaza pe acestia mai degraba cu indiferenta si nu pare sa faca vreun efort pentru a le face pe plac. Oare se comporta asa doar pentru ca are de unde sa aleaga sau, dimpotriva, se bucura de succes tocmai datorita unei asemenea atitudini deloc incurajatoare?

Cu alte cuvinte, este adevarat ca barbatilor le plac femeile care se lasa greu? Sau, daca nu le acorzi atentie, se plictisesc repede si se orienteaza spre alte fete, mai usor de cucerit? Modelele de videochat au deslusit misterul si au decis sa il faca public.

Ce parere au barbatii despre femeile intotdeauna disponibile?

Barbatilor le plac femeile care se lasa greu
Barbatilor le plac femeile care se lasa greu

O veche poveste romaneasca te va ajuta sa intelegi de ce fiecare dintre noi, barbat sau femeie, apreciaza mai mult lucrurile pe care le-a dobandit cu greu.

Povestea spune ca un tanar isi dorea sa aiba si el bani, asa ca i-a cerut tatalui sau. Acesta i-a oferit un galben, dar seara, pe cand se aflau amandoi in fata focului, i-a cerut moneda si a aruncat-o in flacari. Feciorul, desi uimit, nu a avut nicio reactie si a ramas fara galben.

Dupa un timp, tatal sau i-a spus ca, pentru a-si castiga traiul, este nevoie sa munceasca. Asa ca tanarul a mers si a lucrat la o ferma timp de mai multe zile. La sfarsit, a primit, drept plata, o moneda de aur. Seara, cand se aflau impreuna in fata focului, tatal sau i-a luat din nou banul si l-a aruncat in flacari.

Numai ca, de aceasta data, flacaul nu a mai ramas nemiscat, ci a varat mainile in foc si, cu riscul de a se arde, a scos de acolo galbenul pentru care muncise. Modelele de videochat sustin ca la fel stau lucrurile si in viata de zi cu zi, cand vine vorba despre lucruri, situatii sau relatii pe care le-am obtinut fara efort ori pentru care, dimpotriva, a trebuit sa muncim.

Pe de alta parte, gandeste-te ce ti-ai dori mai mult daca ar trebui sa alegi in acest moment: o rochie mai scumpa, dar creata special pentru tine de un designer de lux, sau o rochie dintr-un magazin obisnuit, asa cum ai vazut deja ca poarta mai multe dintre prietenele tale?

In urma experientei dobandite in interactiunile cu admiratorii, modelele Studio20 au tras o concluzie clara: barbatilor le plac femeile care se lasa greu. Pe celelalte le apreciaza timp de o noapte, o saptamana sau, cum se spune, pentru o iubire de-o vara. Dar raman pe termen lung alaturi de cele greu de cucerit.

Cum te comporti ca sa nu pari un trofeu usor de obtinut? Inspira-te din sfaturile oferite de modelele online:

Daca iti place un barbat recent cunoscut si simti ca si el te place, e normal sa ii arati ca vrei sa-l cunosti mai bine si sa vorbesti mai mult timp cu el. Incearca sa descoperi interese comune si sa il faci sa se simta bine alaturi de tine, insa asigura-te ca in prima seara nu va obtine altceva decat un schimb de numere de telefon!

Apoi, nu il suna chiar a doua zi pentru a-i propune o intalnire! Daca te place, nu vei astepta prea mult si el va fi cel care te va apela. Odata ce lanseaza propunerea unei intalniri, accepta, insa nu pentru ziua imediat urmatoare, ci dupa aproximativ o saptamana. Arata-i in permanenta ca il placi, insa fara sa te conformezi dorintelor lui de fiecare data! Doar asa vei avea parte de respect si de interes pe termen lung.

Ai incredere in experienta modelelor online, care spun ca barbatilor le plac femeile care se lasa greu. Cu rabdare, te vei convinge de acest lucru si te vei felicita pentru atitudinea pe care ai adoptat-o!

Lasă un răspuns