You are currently viewing Unde sa asezam oglinda ca sa ne poarte noroc si sa ne ajute sa castigam mai multi bani?
Unde sa asezam oglinda ca sa ne poarte noroc

Unde sa asezam oglinda ca sa ne poarte noroc si sa ne ajute sa castigam mai multi bani?

Se spune ca diamantele sunt cele mai bune „prietene” ale femeilor, insa inainte de acestea, cu siguranta, sta oglinda. Acest accesoriu banal este cel care iti reflecta imaginea de sine si te ajuta sa iti constientizezi atuurile, dar sa iti poti vedea si defectele.

Timpul petrecut in oglinda difera de la o persoana la alta si de la o personalitate la alta. Obisnuim sa spunem despre persoanele care petrec mult timp in oglinda ca sunt narcisiste sau ca isi canalizeaza energia intr-un mod deficitar, subestimand puterea pe care o oglinda o are in viata noastra.

Daca nu stiai, chiar si locul unde asezam oglinda poate sa ne poarte noroc si sa ne ajute sa ne imbogatim sau, dimpotriva, sa ne poarte ghinion.

Unde sa asezam oglinda ca sa ne poarte noroc?

Unde sa asezam oglinda ca sa ne poarte noroc
Unde sa asezam oglinda ca sa ne poarte noroc

Organizarea si amplasarea oglinzilor dupa principiile Feng Shui te poate ajuta sa atragi energii pozitive si iti poate aduce calm si abundenta. Totodata, amplasarea corecta a oglinzilor in locuinta poate avea efecte impresionante asupra potentei partenerului tau.

Iata locurile in care este indicat sa amplasezi oglinzi:

  • Usa de la intrarea in casa – expertii Feng Shui recomanda ca amplasarea oglinzii sa fie facuta pe un perete perpendicular cu usa.
  • Living – este considerata una dintre cele mai importante camere din care oglinda nu trebuie sa lipseasca. Montarea unei oglinzi in aceasta camera reprezinta capacitatea ta de a detine o bogatie, un lucru pe care cu siguranta iti doresti sa il reflecti in viata ta;
  • Baie – este un loc din care oglinda nu trebuie sa lipseasca. Expertii Feng Shui sustin ca prezenta unei oglinzi in baie ofera un portal de eliminare a energiei negative din locuinta si viata ta. In plus, poate fi si un important afrodisiac. Amplasarea unei oglinzi pe tot peretele din baie poate fi detaliul de care ai nevoie pentru a oferi un plus de ”savoare” vietii intime si de a invita la fantezie;
  • Dormitor – un alt loc unde sa punem oglinda ca sa ne poarte noroc este camera in care ne odihnim. Montarea unei oglinzi in dormitor te va ajuta sa iti imbunatatesti relatia cu tine, sa iti cresti stima de sine si sa dai ”foc” fanteziilor. Dormitorul este camera care iti ofera intimitate si siguranta, motiv pentru care vei putea sa-ti explorezi cu incredere toate punctele forte si sa inveti sa te cunosti pe tine, atat fizic, cat si spiritual. Explorarea propriului trup si constientizarea formelor poate fi extrem de atragatoare si incitanta pentru partenerul tau, motiv pentru care poate conduce si la consolidarea relatiei de cuplu;

Unde sa asezam oglinda ca sa ne poarte noroc. Ce semnifica acestea?

In mod general, oglinzile sunt asociate cu elementul apa. Cu toate acestea, in functie de forma si materialele complementare, acestea pot capata semnificatii diferite, astfel:

  • Oglinda rotunda – este simbolul elementelor metalice si aduce claritate, precizie si bucurie;
  • Oglinda patrata / dreptunghiulara – simbolizeaza elementul Pamant si iti va aduce in viata stabilitate si ingrijire de sine;
  • Oglinda dreptunghiulara inalta – este asociata cu elementul lemn si contribuie la cresterea nivelului de flexibilitate;
  • Oglinda triunghiulara – este considerata a fi nu doar cool, ci si simbolul unei personalitati pasionale.

Cum isi sporesc modelele de videochat castigurile cu ajutorul oglinzilor?

Modelele de videochat acorda o atentie sporita tuturor elementelor ce insumeaza caracteristici extrasenzoriale, precum oglinzile. Din acest motiv, prezenta oglinzilor intr-un studio de videochat nu este obligatorie doar pentru a se admira, ci si pentru a le ajuta sa-si imbunatateasca veniturile si sa ofere experiente de neuitat admiratorilor lor.

Amplasarea oglinzilor in camera de lucru este importanta pentru fetele din studioul de videochat Iasi. Acestea sunt montate strategic, astfel incat sa le ofere fetelor cele mai bune unghiuri si sa le puna in valoare atuurile fizice. Astfel, modelele se simt apreciate, isi constientizeaza atuurile fizice si isi cresc stima de sine. In plus, oglinzile sunt unul dintre elementele dorite de barbati, care le incita fantezia si le ”dezleaga limba” pentru conversatii intime. (Vrei sa descoperi si alte strategii de seductie? Atunci inspira-te de AICI).

Daca succesul nu a fost de partea ta pana acum, nu ezita sa acorzi atentie si modului in care ai amplasate oglinzile in casa. Respecta principiile Feng Shui si ai grija ca oglinzile sa fie pozitionate corespunzator cu regulile acestui stil, iar succesul nu te va mai ocoli. Fetele din studioul de videochat au testat si s-au convins. Fa-o si tu!

Lasă un răspuns