Beneficiile modelelor Studio 20

Actualizat 2024

Studio 20 este cel mai bun studio de videochat din lume, iar acest lucru a fost evidentiat de nenumarate ori prin premiile internationale cu care a fost rasplatit la festivalurile de la Mamaia, Praga, Barcelona, Los Angeles, Las Vegas sau Cartagena. Modelele noastre de top au reusit sa arate intotdeauna profesionalism si seriozitate si, de aceea, au fost apreciate ca ,,Best Model”, ,,Best Emerging Model”, ,,Best Non-Adult Model”, ,,Best Fetish Model”, ,,Best Smile”, ,,Best Entertainer”, iar lista poate continua.

Intr-o astfel de companie, este evident ca beneficiile modelelor de videochat sunt mai mult decat motivante. Afla ce trebuie sa ai in vedere in momentul in care iti doresti sa te angajazi la Studio 20:

1. Stabilitate si siguranta. Te asiguram ca in cadrul Studio20 nu vei fi expusa riscului de a ramane fara loc de munca peste noapte, asa cum se intampla adesea in cazul altor studiouri. De ce? Pentru ca suntem o companie cu traditie, cu o experienta de peste 16 ani in acest domeniu, prezenta deja cu 9 sedii, pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud).

2. Dovada veniturilor. Cu siguranta ai auzit si tu despre sumele impresionante de bani pe care le castiga modelele de videochat, insa ai vazut cu ochii tai acest lucru? Multe alte studiouri vehiculeaza ideea ca pot ajuta modelele sa castige 5000$, 10000$ sau chiar 25000$ pe luna, insa, spre deosebire de acestea, noi chiar putem demonstra acest aspect. Poti cere managerului chiar din ziua interviului sa-ti arate incasarile modelelor de top precum Eva Sin, Devious Angell, Sasha Red, Raquelle Diva etc., pentru a nu exista niciun dubiu in aceasta privinta.

3. Transparenta. Studio 20 ofera modelelelor sale un loc de munca care este nu numai stabil, ci si legal 100%, bazat pe un contract de artist-interpret, care se semneaza in 2 exemplare, dintre care unul ramane la model. Vei sti inca din prima zi de training care sunt regulile de munca. Si, pentru ca ne dorim sa cunosti absolut toate informatiile cu privire la performantele tale profesionale, la fiecare plata vei semna un act aditional unde poti vedea suma incasata de tine de la fiecare site, total, comision, fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit), iar suma exacta de plata ti se va vira in contul deschis la orice banca preferi. Poti oricand sa verifici veniturile incasate si taxele platite pe site-ul ANAF.

4. Trainer dedicat. Trebuie sa stii ca experienta nu este necesara pentru a deveni model de videochat. In primele 5 zile, fiecare model va fi indrumat de catre un trainer care ii va oferi notiunile teoretice si exemple practice, cu care va face inclusiv role-playuri. Daca dupa 5 zile simti ca inca nu esti pregatita, poti cere cateva zile de suport exclusiv.

5. Sprijin permanent. In cazul in care ai nevoie de ajutor, vei putea sa apelezi permanent la echipa de suport, pentru ca Studio 20 promite ca vei avea permanent pe tura cel putin 2 colegi/colege; chiar daca acestia sunt ocupati sau se afla in pauza, cineva va raspunde si te va ajuta in maximum 35 minute din momentul in care ceri ajutor pe Skype.

6. Marketing si promovare. Daca iti doresti sa iesi din anonimat, Studio 20 te va ajuta sa devii un model cunoscut pe termen lung, lucru care se traduce prin mai mult trafic si mai multi bani atat din chat, cat si din programele de afiliere pe care site-urile le ofera. De exemplu, unele modele au ajuns sa obtina 40% din venit doar din afiliere si site-ul personal, care este, practic, un castig pasiv.

7. Certificarea Jasmin. Studio 20 este primul studio din lume (si singurul in multe orase) certificat Jasmin la nivel Silver. Ce inseamna acest lucru? Conditii preferentiale pentru modelele noastre, suport permanent si alte beneficii care conduc catre mai multi bani castigati de la luna la luna. Aceasta informatie poate fi verificata oricand, online.

8. Cursuri individuale gratuite. Unul dintre avantajele semnificative pe care le obtin fetele care se angajeaza la Studio 20 consta in accesul la cursuri individuale gratuite de limba engleza, discutii tematice si machiaj. Modelele care au nevoie pot beneficia 1-2 saptamani de cursuri gratuite intensive de engleza (2-4 ore pe zi), iar dupa ce ajung la un nivel conversational acceptabil (30 de puncte din maximum 100), incep sa lucreze. Cursul gratuit de limba engleza nu se concentreaza exclusiv pe conversatii pentru chat, ci te pregateste pentru orice alt loc de munca care implica cunoasterea limbii engleze. Intr-adevar, si alte sudiouri de videochat pun la dispozitia modelelor astfel de cursuri, insa ele se fac in grupe, ceea ce inseamna ca sunt mai putin adaptate pentru fiecare in parte.

9. Ajutor la inceput pentru completarea trusei de make-up si a rochitelor de lucru. In cazul in care modelul are nevoie, cerem ajutorul unui specialist in makeup si vestimentatie pe care il platim noi. Daca modelul lucreaza cu noi cel putin 3 luni, atunci le primeste cadou din partea Studio 20, dar daca acesta pleaca inainte sau nu vine la programul pe care si l-a ales, contravaloarea produselor se va opri din ultimul castig.

10. Accesul usor la credite rapide pentru operatii estetice, cumpararea unui autoturism sau a unui apartament. Modelele care au minimum 6 luni in echipa Studio 20 au posibilitatea sa primeasca un credit rapid, oferit direct de companie, pentru realizarea unor operatii estetice necesare, pentru achizitionarea unui autoturism si chiar pentru cumpararea unui apartament. Modelul trebuie sa stranga minimum 20% din suma necesara, iar restul de 80% va fi asigurat de Studio 20 si platit apoi in rate lunare, din castigurile modelului, fara comisioane sau dobanzi (singura conditie este ca modelul sa continue sa lucreze in studio si sa isi plateasca ratele).

12. Abordarea Glamour. Modelele nu sunt presate sa foloseasca jucarii sau sa insiste pe show-uri adult si, mai mult, pot lucra non-adult daca nu vor sa se dezbrace.

13. Bonusul de fidelitate. Orice model primeste un bonus dupa ce implineste un an complet alaturi de Studio 20, bonus care ajunge pana la 30% din incasarile modelului!

Te poti bucura si tu de toate aceste beneficii ale modelelor de videochat! Intra in echipa Studio 20 si vei avea la dispozitie toate conditiile necesare pentru a-ti dezvolta o cariera de succes in acest domeniu plin de oportunitati!

This Post Has One Comment

  1. Bună ziua! Am consultat site-ul vostru și m-am documentat cu privire la acest domeniu din toate punctele de vedere. Cred că, sunteți nr. 1 în România și poate și înafara. Bravo vouă!
    🤗😊😃 Dar când veți mai deschide încă un studio în Cluj Napoca? Și când veți mai deschide înca un studio în Bucuresti sector 1? Multumesc.

Lasă un răspuns