You are currently viewing Modelele de videochat, gheisele reinterpretate ale secolului XXI
raquelle diva modele videochat gheise

Modelele de videochat, gheisele reinterpretate ale secolului XXI

* actualizat in 2024

Daca ne gandim la munca prestata de catre modelele de videochat Studio 20, putem sa le asociem cu usurinta cu gheisele secolului XIX: in ambele cazuri se doreste relaxarea si distrarea privitorilor prin spectacole artistice.

Pentru a putea deveni gheise, femeile beneficiau de pregatire artistica (arte traditionale, muzica, dans) si educatie specifica. Acestea mergeau la scoala pentru a se instrui si invatau sa poarte conversatii cu barbatii. Situatia este asemanatoare si in cazul modelelor de videochat: in momentul in care semneaza contractul de colaborare artist – interpret cu Studio 20, incep o perioada de training, in care invata secretele artei seductiei si sa distreze barbatii prin conversatii interesante, folosindu-se de farmecul personal.

Gheise exista si astazi, insa numarul lor este in continua scadere, in comparatie cu cel al modelelor de videochat, care creste pe zi ce trece. In fapt, ambele meserii se subordoneaza artei, iar practicantele isi propun sa stimuleze privitorul, sa-l deconecteze de la problemele zilnice si sa-l faca sa se simta bine in pielea lui.

In aceste doua meserii nu se pune accentul pe nuditatea corpului, ci pe expresivitatea lui si pe punerea in valoare a atuurilor care stimuleaza creativitatea si ii ajuta pe barbati sa se deconecteze de la problemele zilnice. Nu este nevoie ca un model de videochat sa se dezbrace in fata camerei video pentru a cuceri un barbat, pentru ca dorinta poate fi sugerata chiar si printr-o privire fugara, dar intensa sau printr-o aplecare a capului incarcata de erotism.

Un model Studio 20 invata inca de la inceput, la fel ca gheisele, sa intuiasca ceea ce clientul sau isi doreste si sa ii starneasca interesul chiar daca alege sa nu se dezbrace. Aceasta abordare defineste videochatul glamour, o imbinare intre videochatul adult si cel non-adult. Nici gheisele nu isi expuneau trupul, dar emanau erotism prin toti porii. Nu erau vulgare si cu toate acestea erau o incantare pentru cei care interactionau cu ele.

Gheisele sunt adevarate artiste la origine, insa reputatia lor a fost patata dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, in timpul ocupatiei americane a Japoniei, cand tinerele care aveau nevoie de bani ofereau servicii sexuale soldatilor pretinzand ca sunt gheise. Acestea nu aveau pregatirea artistica sau rafinamentul unei adevarate gheise, insa asocierea intre acestea a devenit inevitabila.

In aceeasi situatie se afla si modelele de videochat, acestea fiind comparate cu prostituatele. In Romania, videochatul este o activitate 100% legala, iar modelele de videochat Studio 20 au contract si platesc taxe si impozite la fel ca oricare alt cetatean. Acestea interactioneaza cu membrii site-urilor de videochat doar prin intermediul internetului, niciodata fata in fata. Cu alte cuvinte, asemanarea este nefondata si deloc adevarata.

Atat gheisele, cat si modelele de videochat Studio 20 le ofera barbatilor momente placute, unice, in care pot discuta orice cu o femeie atragatoare, senzuala, provocatoare, politicoasa, dar ingrijita, rafinata, binedispusa, care ii asculta si-i accepta ca atare.

La fel cum gheisele beneficiau de o educatie riguroasa in muzica, dans, bune maniere, ceremonia servirii ceaiului si arta conversatiei, la fel si modelele de videochat beneficiaza de o perioada de training, in care invata sau isi perfectioneaza limba engleza, isi imbogatesc cultura generala si deprind tehnici de make-up sau hairstyling. Un model de videochat trebuie sa fie sigur pe sine, sa isi constientizeze adevarata valoare si sa atraga printr-o personalitate puternica. Acestea sunt abilitati si strategii mult mai importante decat aspectul fizic.

Modelele de videochat interactioneaza in mediul online cu persoane dispuse sa plateasca pentru compania lor si culeg numeroase beneficii, precum:

  • venituri de pana la 25.000 de dolari pe luna;
  • program flexibil;
  • un mediu de lucru excelent;
  • acces la credite fara dobanda oferite direct de companie;
  • posibilitatea de a construi o cariera internationala.

Modelele de top sunt adevarate vedete care stralucesc pe covorul rosu si sunt premiate la festivalurile internationale de profil.

Daca si tu iti doresti sa ai o viata stralucitoare, atunci completeaza formularul de angajari videochat disponibil pe Studio20.ro, cel mai bun studio de videochat din lume si stabileste un interviu. Avem o experienta de peste 20 de ani in aceasta industrie si locatii in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova, Ploiesti, Brasov, Los Angeles si Cali. Cu ajutorul Studio20 iti poti indeplini orice dorinta pentru viitorul tau!

Lasă un răspuns