Modelele de videochat, gheisele reinterpretate ale secolului XXI

Modelele de videochat, gheisele reinterpretate ale secolului XXI

 

model videochatDaca ne gandim la munca prestata de catre modelele de videochat, putem sa le asociem cu usurinta cu gheisele secolului XIX: in ambele cazuri se doreste relaxarea si distrarea privitorilor prin spectacole artistice. Pentru a putea deveni gheise, femeile primeau pregatire artistica (arte traditionale, muzica, dans) si educatie specifica, mergeau la scoala pentru a se instrui si invatau sa poarte conversatii cu barbatii. Situatia este asemanatoare si in cazul modelelor de videochat: in momentul in care se angajeaza, incep o perioada de training, in care invata sa seduca si sa distreze barbatii prin conversatii interesante si farmec personal.

Gheise exista si astazi, insa numarul lor este in continua scadere, in comparatie cu cel al modelelor de videochat, care creste pe zi ce trece. In fapt, ambele meserii se subordoneaza artei, iar practicantele isi propun sa stimuleze privitorul, sa-l deconecteze de la problemele zilnice si sa-l faca sa se simta bine in pielea lui. In aceste doua meserii nu se pune accentul pe nuditatea corpului, ci pe expresivitatea lui. Nu este nevoie ca un model de videochat sa se dezbrace in fata camerei video pentru a cuceri un barbat, pentru ca dorinta poate fi sugerata chiar si printr-o privire fugara, dar intensa sau printr-o aplecare a capului incarcata de erotism. Un model invata inca de la inceput, la fel ca gheisele, sa intuiasca ceea ce clientul sau isi doreste si sa ii starneasca interesul chiar daca alege sa nu se dezbrace. Aceasta abordare defineste videochatul glamour, o imbinare intre videochatul adult si cel non-adult. Nici gheisele nu isi expuneau trupul, dar emanau erotism prin toti porii. Nu erau vulgare si cu toate acestea erau o incantare pentru cei care interactionau cu ele.

Gheisele sunt adevarate artiste la origine, insa reputatia lor a fost patata dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, in timpul ocupatiei americane a Japoniei, cand tinerele care aveau nevoie de bani ofereau servicii sexuale soldatilor pretinzand ca sunt gheise. Acestea nu aveau pregatirea artistica sau rafinamentul unei adevarate gheise, insa asocierea intre acestea a devenit inevitabila.

In aceeasi situatie se afla si modelele de videochat, acestea fiind comparate cu prostituatele. In Romania, videochatul este o activitate legala, iar modelele de videochat au contract si platesc taxe si impozite la fel ca oricare alt cwtatean. Acestea interactioneaza cu membrii site-urilor de videochat doar prin intermediul internetului, niciodata fata in fata. Cu alte cuvinte, asemanarea este nefondata si deloc adevarata.

Atat gheisele, cat si modelele de videochat, le ofera clientilor momente placute, unice, in care pot discuta orice cu o femeie atragatoare, senzuala, provocatoare, politicoasa, dar ingrijita, rafinata, binedispusa, care ii asculta si-i accepta ca atare. La fel cum gheisele beneficiau de o educatie riguroasa in muzica, dans, bune maniere, ceremonia servirii ceaiului si arta conversatiei, la fel si modelele de videochat beneficiaza de o perioada de training, in care invata sau isi perfectioneaza limba engleza, isi imbogatesc cultura generala si deprind tehnici de make-up sau hairstyling. Un model de videochat trebuie sa fie sigur pe sine, sa isi constientizeze adevarata valoare si sa atraga printr-o personalitate puternica, mult mai importanta decat aspectul fizic in aceasta meserie.

Modelele de videochat interactioneaza in mediul online cu persoane dispuse sa plateasca pentru compania lor si culeg numeroase beneficii: venituri de pana la 25.000 de dolari pe luna, program flexibil, un mediu de lucru excelent, acces la credite fara dobanda oferite direct de companie si posibilitatea de a construi o cariera internationala. Modelele de top sunt adevarate vedete care stralucesc pe covorul rosu si sunt premiate la festivalurile internationale de profil.

Daca si tu iti doresti sa ai o viata stralucitoare, atunci contacteaza Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume si stabileste un interviu. Avem o experienta de aproape 17 ani in aceasta industrie si locatii in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova, Ploiesti, Brasov, Los Angeles si Cali. Cu ajutorul Studio20 iti poti indepini orice dorinta pentru viitorul tau!

Leave a Reply