You are currently viewing Cand iti simte un barbat lipsa? Semnele care il tradeaza ca te iubeste
Cand iti simte un barbat lipsa

Cand iti simte un barbat lipsa? Semnele care il tradeaza ca te iubeste

* articol de blog actualizat in 2024

Barbatii, desi ai putea crede contrariul, la fel ca femeile, au si ei perioade extrem de sensibile, in care se simt vulnerabili. Cu toate ca am fost crescuti cu perceptia ca barbatii trebuie sa fie puternici si insensibili, de cele mai multe ori, aceasta este doar o masca si un mecanism de protectie.

Uneori, pentru a-ti arata sensibilitatea, ai nevoie de foarte multa incredere in persoana fata de care te ”dezbraci” de masti. Astfel, in momentul in care un barbat indrazneste sa se arate vulnerabil in fata ta, nu trebuie sa-l desconsideri, dimpotriva, sa apreciezi increderea pe care ti-o ofera si puterea de a-l vedea vulnerabil.

Cand iti simte un barbat lipsa

Te uiti adesea la partenerul tau si iti pare puternic si de neclintit? Te intrebi adesea oare ”Cand iti simte un barbat lipsa?”. Ai incredere in ceea ce simti tu fata de el si nu mai lasa gandurile negative sa va intunece relatia.

Iata insa cateva semne care il tradeaza ca te iubeste si iti arata cand iti simte un barbat lipsa, urmarite chiar si de modelele de videochat din Pitesti:

  • Te suna fara motiv – este un indiciu ca gandurile lui sunt pline de tine si un raspuns la intrebarea „Cand iti simte un barbat lipsa”. Daca te suna fara motiv, ai de-a face cu un barbat sigur pe el si puternic, care nu are nevoie de scuze si motive pentru a te suna. Poate purta o conversatie banala si sa te faca sa te simti speciala, fara a se ingrijora ca, daca te suna prea des, acest gest ii va strica imaginea de inabordabil;
  • Momente dificile – daca esti primul om pe care il suna atunci cand da de greu, acesta este unul dintre cele mai evidente indicii care iti arata ”cand iti simte un barbat lipsa”. Acesta este indiciul clar ca alaturi de tine se simte in siguranta si confort, iar atunci cand da de greu tot ce are nevoie e sa te stie alaturi de el, sa-ti auda vocea sau sa ii oferi o imbratisare;
  • Momente fericite – asa cum spune si in Biblie, daca omul de langa tine alege sa-ti impartaseasca atat bucuriile, cat si necazurile, acesta este clar semnul ca sunteti facuti unul pentru celalalt. Faptul ca ii esti primul gand in momentul cel mai fericit, este semn evident ca te iubeste si ca te doreste in viata lui si raspunsul potrivit fara echivoc la intrebarea: „cand iti simte un barbat lipsa”;
  • Te consulta in legatura cu planurile de viitor – este un alt indiciu relevant al faptului ca faci parte din viata si planurile sale de viitor. Daca te iubeste, vei remarca in mod cert cand iti simte un barbat lipsa, caci el te va cauta si te va consulta in legatura cu deciziile majore legate de viitorul lui, de al vostru. Astfel, daca vorbeste cu tine despre eventuale promovari la job sau decizii importante privind viata lui, este clar ca iti resimte lipsa si ca isi doreste sa impartaseasca impreuna cu tine responsabilitatea acestor hotarari, cat si sa va bucurati impreuna de rezultate;
  • Te suna de la intalnirile cu prietenii – Pare amuzant, dar nu trebuie sa ignori faptul ca este dragut si iti arata ca se gandeste la tine chiar si atunci cand se simte bine, alaturi de cei mai buni prieteni. Nu ignora gestul lui, arata-i ca apreciezi faptul ca iti simte lipsa si bucura-te de atentia pe care ti-o acorda.

Iubirea si dovezile de dragoste ne sunt necesare indiferent de faptul ca suntem femei sau barbati. Cu totii apreciem faptul ca persoana pe care o iubim se gandeste la noi sau ca ne simte lipsa, insa trebuie, totodata, sa invatam sa ne bucuram de micile semne prin care se tradeaza emotiile si sentimentele profunde. Barbatii, ca femeile, sunt fiinte ghidate de emotii profunde atunci cand vine vorba despre persoana iubita. Iar in iubire orice forma de ratiune dispare. Iubirea se simte, nu se gandeste!

Modelele de videochat cunosc aceste subtilitati ale fiintei umane, de aceea barbatii le cauta compania. Fetele din cadrul studioului nostru stiu cand iti simte lipsa un barbat si se folosesc de aceste semne pentru a le oferi atentia de care au nevoie, pentru a crea o relatie cu acestia. Fetele stiu sa ii asculte, sa ii faca sa se simta intelesi, iar, in timp, discutiile cu ele devin o necesitate a sufletului. Admiratorii ajung sa le simta lipsa si sa le caute compania. O femeie care stie sa poarte o conversatie si sa-si indrepte atentia si catre nevoile emotionale ale barbatilor ii face pe acestia sa se simta apreciati si doriti, iar compania ei va fi cautata in permanenta.

Citeste si: Ce iti trebuie pentru un machiaj perfect? Iata pasii pe care sa ii urmezi!

Lasă un răspuns