You are currently viewing Studio20 primeste un nou membru sub umbrela de studiouri de succes: Eva Agency
eva agency studio 20

Studio20 primeste un nou membru sub umbrela de studiouri de succes: Eva Agency

Eva Agency, studioul specializat Flirt4Free devine din Ianuarie 2021 membru al deja renumitei francize Studio20.

In ultimii ani, industria web a cunoscut o crestere imensa, atat din punct de vedere al persoanelor care lucreaza in domeniu, cat si din punct de vedere al traficului si incasarilor, aceasta raportand cifre imense. 

Eva Agency s-a remarcat prin top-modelele pe care le-a format pe site-ul Flirt4free, care se afla in top 10 international si national: 

Eva Sin – Lider incontestabil, detinatorul locului 1 in ultimii 3 ani si castigatoarea a 90% din concursurile zilnice, lunare si anuale care se desfasoara pe platforma Flirt4Free si evident fondatorul Eva Agency.

Nora Grace – Detintoarea locului 2 pe site, cu cele mai multe credite castigate intr-o singura zi (1.000.000 credite insemnand 35.000$) si 7 premii Hall Of Fame (Most credits in a day, Most party tips credits in a day, Biggest tip, Most credits in a group show, Most flirt phone credits in a month, Most flirt phone credits in a day si Most non-virtual gifts in a day);

MadisonLocke – Se afla in top 10 pe site si locul 2 in Romania, cu incasari de peste 20.000$ lunar;

Jeessy – Se afla in top 10 pe Flirt4Free si se claseaza pe locul 3 in Romania (da, am obtinut locurile 1, 2 si 3 in 2020), cu incasari lunare de peste 15.000$;

Nu e o surpriza pentru nimeni faptul ca am decis sa ne alaturam celei mai mari retele de studiouri de videochat din lume. Consideram ca am crescut frumos fiind independenti, dar alaturi de Studio20 vom ajunge mult mai departe. Ne mandrim sa avem in cadrul studioului nostru in ultimul an castigatoarea Locului 1 mondial si primele 4 locuri din Romania dar in acelasi timp stim ca este responsabilitatea noastra sa oferim servicii de cea mai inalta calitatea tuturor partenerilor nostri in continuare. E un proverb african care spune: ‘Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergi impreuna cu cineva’  iar Eva Agency si-a pus adidasii de mers. Ne pregatim sa spargem toate topurile de incasari.”, declara Robert Grigorescu, owner EvaAgency. 

Studio20 a trecut la sistemul de lucru multi site, oferind modelelor sale oportunitatea de a lucra pe diferite site-uri. Aceasta decizia a venit pentru le ajuta sa isi scoata in evidenta personalitatea, oferind totodata calitatea continutului si a trainingului, lucru pentru care celebra franciza a fost cunoscuta in ultimii ani. 

In spatele incasarilor pe care le afisam, a premiilor si a modelelor de top care ne onoreaza, se afla o echipa de oameni pregatiti, cu ani de experienta si devotati excelentei. Unul dintre avantajele multi site este faptul ca plaja de joburi pe care le ofeream pana acum a crescut. Suntem incantati sa primim si mai multe modele si studiouri sub umbrela noastra si sa facem ce stim noi mai bine : sa excelam impreuna” spune PR manager, Andra Chirnogeanu

Pentru mai multe detalii despre cum poti deveni model Studio20 sau cum te poti alatura grupului Studio20, viziteaza site-ul oficial www.studio20.ro sau oricare dintre paginile noastre de Social Media. 

Lasă un răspuns