You are currently viewing Cat de importanta este alegerea orelor de program in videochat?
videochat

Cat de importanta este alegerea orelor de program in videochat?

* actualizat 2024

Daca esti model de videochat sau ti-ai dorit dintotdeauna sa lucrezi in aceasta industrie, cu siguranta stii ca in videochat programul de lucru este flexibil. Cu alte cuvinte, iti poti alege singura turele de lucru, atat timp cat ele insumeaza 40 de ore pe saptamana, ca la orice alt job normal.

In acest mod, poti avea grija si de viata ta personala sau de alte aspecte importante, cum ar fi sa fii conectata cu familia, prietenii si tot ceea ce te face fericita. Totusi, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand iti alegi orele de program in videochat. Desigur, cel mai important se refera la membrii site-urilor de videochat.

Ca model de videochat la Studio20, scopul tau principal este sa te asiguri ca barbatii cu care interactionezi petrec cat mai mult timp in compania ta, in privat. Si pentru ca vorbim strict de nisa non-adult, nu trebuie sa te dezbraci pentru a-i determina sa faca asta. Tot ce trebuie sa faci este sa te axezi pe calitatile tale si pe abilitatile pe care le ai, astfel incat sa comunici usor si eficient cu toti cei care te urmaresc. Dezvoltarea unei relatii de incredere si confidentialitate este secretul unor sesiuni online indelungate.

Totodata, este foarte important sa iti adaptezi programul in videochat de lucru in functie de rutina celor cu care vorbesti si sa te pliezi pe fusul lor orar. Intrucat IP-urile din tara sunt blocate, vei cunoaste doar oameni din alte tari, in special din America, Australia si tarile din Europa de Vest. Acest lucru implica si diferentele de fus orar cu care trebuie sa te obisnuiesti.

Spre exemplu, orele de trafic maxim pentru Europa de Vest sunt 22.00 – 2.00, in timp ce pentru Statele Unite intervalul orar este 5.00 – 11.00, orele Romaniei. Totusi, acestea sunt doar orientative, prin urmare un model cu experienta va putea sta online si in alte intervale orare, in functie de cererile pe care le are si in functie de orele de referinta dupa care se ghideaza.

Pe langa diferentele de fus orar pe care trebuie sa le ai mereu in minte atunci cand fie stabilesti o intalnire online, fie iti propui sa fii din ce in ce mai activa pe site-urile specializate, este foarte important sa fii constanta in program in sesiunile de videochat si sa iti obisnuiesti admiratorii cu zilele si programul de lucru. Astfel, ei vor sti cand te pot gasi si cand esti disponibila pentru a le oferi timpul tau.

Aceasta rutina ii va ajuta sa petreaca mai mult timp cu tine si iti va fi extrem de folositoare atunci cand vrei sa te organizezi si sa eviti orarul haotic. Concentrarea si organizarea sunt doua aspecte foarte importante in videochat, cu atat mai mult daca vrei sa te bucuri de succes si incasari de ordinul miilor de dolari.

Chiar daca ti se pare mai greu la inceput, aceasta „organizare” te va ajuta in timp sa iti dai seama cat de mult conteaza sa fii pe cont propriu, exact ca intr-un business, si cat de bine e sa ai un program flexibil, care sa iti permita sa iti rezolvi toate problemele in orice clipa. Spre deosebire de un job obisnuit, de la 9 la 5, meseria de model de videochat Studio 20 este mai mult decat ofertanta, asadar ai doar de castigat!

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns