You are currently viewing Ce viitor ai dupa ce faci videochat?

Ce viitor ai dupa ce faci videochat?

Daca citesti articolul asta, ti-a trecut prin gand cel putin o data sa devii model de videochat. Vrei sa faci bani, vrei sa ii castigi repede, sa iti asiguri viitorul independent de ceilalti, iti asumi jobul o perioada, dar probabil ca te intrebi si ce viitor ai DUPA ce faci videochat.

Esti tanara, frumoasa, desteapta, atragatoare, te gandesti ca incepand sa lucrezi cu un studio de videochat premium iti poate aduce castigurile dorinte.  

In acelasi timp, se naste conflictul: ce vor spune cei din familie? Ce vor spune prietenii? Ce viitor am dupa ce fac videochat? Cine ma mai angajeaza?

Industria s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor si, daca acum cinci ani nici nu concepeam ideea de videochat non nude, acum afla ca sunt studiouri non-nud in Bucuresti si peste tot prin lume. 

Am putea sa iti dam o lista intreaga cu beneficii pe care le poti obtine daca lucrezi ca model, dar credem ca puterea exemplului e intotdeauna cea mai potrivita, in special cand discutam despre un subiect atat de sensibil cum e videochatul. 

Cel mai des, foste modele devin traineri sau manageri de studio de videochat sau isi deschid propriul studio, ca doua dintre cele mai de succes modele din lume, Devious Angel si Raquelle Diva.

ce viitor ai dupa ce faci videochat
Raquelle Diva si Devious Angel

Acestea au lucrat ca modele timp de 6 ani, au strans bani si au deschis impreuna Studio20 Double D in Octombrie, cu trei ani in urma.  

Stiind ce presupune munca de model intr-un studio de videochat, am ales ca din echipa noastra de suport si promovare sa faca parte numai persoane cu experienta in domeniu, care asigura modelului tot sprijinul si ajutorul de care are nevoie. Si, poate cel mai important, noi vom fi mereu alaturi de echipa si de modele si ii vom indruma”, spune Devious.

Multe tinere incep aceasta meserie cu un proiect in minte sau cu o suma anume pe care isi doresc sa o stranga intr-o anumita perioada de timp. Pe langa faptul ca aceste planuri pot fi realizate intr-un timp mai scurt decat daca ai alege sa faci orice alt  job, nu putem ignora si ce anume inveti din meseria de model, in special daca lucrezi la un studio premium.

Educatie financiara si juridica

De multe ori dupa ce termini liceul sau facultatea, te arunci in piata muncii fara sa ai prea mare idee despre cum merg lucrurile in sectorul financiar. Acesta e un lucru de care multe banci si avocati profita. Lucrand ca model de videochat ai parte de educatie financiara si juridica de la persoane adecvate din cadrul studioului. 

De la cum sa-ti gestionezi banii, la plata taxelor, ce inseamna pensie privata si ce presupune infiintarea propriei tale companii, alaturi de Studio20 ai parte de educatie care iti va fi extrem de folositoare pe viitor. 

Managementul timpului si al resurselor

 Atunci cand incepi colaborarea cu un studio de videochat, iti vei alege programul de lucru. Nimeni nu te va obliga sa te tii de prgram, dar e in interesul tau sa privesti un program de lucru strict ca fiind drumul spre succes. Pe masura ce-ti impui un program, o rutina, iti va fi mai usor sa te responsabilizezi si sa faci bani. 

Vei incepe sa te gandesti la tine ca la propria companie, lucru care te va ajuta mai departe in cazul in care vrei sa-ti deschizi propria afacere. Mai mult, te va ajuta sa inveti sa-ti gestionezi staff-ul si sa manageriezi resursele de care dispui.

Venit pasiv

Cand lucrezi pentru orice companie, vei primi salariul lunar si din cand in cand, anumite bonusuri. Atunci cand lucrezi ca model non-nud, pe langa incasarile bilunare, ai parted e venituri pasive din programe de afiliere. Asta inseamna ca poti castiga constant fara ca tu sa depui prea mare efort. 

Foarte multi antreprenori in ziua de azi lucreaza in marketingul afiliat, skill pe care tu il poti dobandi “din zbor” in timp ce lucrezi ca model de videochat.

Daca iti faci griji gandindu-te la ce vei face dupa ce faci videochat, linisteste-te; ca model deja ai lucrat la cea mai importanta companie: personalitatea ta!

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns