You are currently viewing Cate kg trebuie sa ai daca vrei sa fii model de videochat?
Cate kg trebuie sa ai

Cate kg trebuie sa ai daca vrei sa fii model de videochat?

Greutatea este mereu un subiect sensibil, care ne da batai de cap, fie ca ne luptam cu surplusul de greutate, fie, dimpotriva, ca facem un efort de a mai adauga cateva. Modelele din lumea intreaga cunosc cel mai bine aceasta lupta si sacrificiile pe care trebuie sa le faca pentru a se plia pe cerintele creatorilor de moda.

Masurile standard din lumea modei, 90-60-90, au fost si sunt un ideal, insa nu necesare pentru a putea fi model. In prezent, se cauta modele cat mai aproape de imaginea majoritatii, astfel incat un numar cat mai mare de persoane sa se regaseasca in folosirea produsului promovat.

Cate kg trebuie sa ai daca vrei sa fii model de videochat?

In industria videochatului, aspectul fizic este important, insa nu neaparat numarul kilogramelor de pe cantar. Modelele care performeaza in acest domeniu stiu deja ca detinerea altor abilitati este mai importanta decat cate kilograme trebuie sa ai.

Cate kg trebuie sa ai
Cate kg trebuie sa ai

Studio20.ro are modele care si-au descoperit si au devenit constiente de propriile atuuri, astfel incat sa poata sa se faca placute admiratorilor si sa nu se concentreze neaparat pe cate kilograme trebuie sa aiba. Mai important este ca fetele sa fie sanatoase si sa transmita o stare de bine si de echilibru membrilor.

Potrivit recomandarilor specialistilor din domeniul sanatatii, greutatea ideala poate fi calculata si determinata in functie de fiecare persoana in parte.

Iata cum afli cate kg trebuie sa ai:

Daca iti doresti sa afli cate kg trebuie sa ai, acest lucru nu este deloc complicat. Poti afla acest lucru calculandu-ti indicele masei corporale (BMI / IMC). Acesta se calculeaza in functie de greutatea corporala in kg si inaltime, astfel:

BMI = greutatea ta corporala in kg / (inaltimea in m)²

Rezultatul indicelui masei corporale indica stadiul greutatii tale si riscul posibil existent. Iata valorile categoriilor standard, pentru persoane adulte:

IMC (BMI)GREUTATERISC
sub 18,5subponderalmediu
18,5 – 24,9greutate normalascazut
25,0 – 29,9supraponderalmediu
30 pesteobezitateridicat

Calculeaza-ti indicele masei corporale si vei fi surprinsa sa afli ca exista o diferenta de kilograme intre cate credeai tu ca trebuie sa ai si cat este normal. In plus, daca iti doresti sa devii model videochat, nu asta trebuie sa fie problema ta majora. Barbatii nu sunt atat de atenti la acest detaliu, iar gusturile lor sunt extrem de variate. Membrii Studio20.ro prefera atat fetele cu forme perfecte, cat si modelele rubensiene, fiind cuceriti, mai degraba, de alte abilitati ale acestora.

Cum ajungi in topul preferintelor membrilor studioului de videochat?

Feminitatea si eleganta nu depind intru totul de numarul de kilograme. Da, silueta completeaza imaginea pe care o afisezi, dar nu este totul. Barbatii iubesc femeile puternice, cu incredere in ele, insa feminine si senzuale.

Eleganta si rafinamentul gesturilor, modul de a gandi si de a raspunde nevoilor lor sunt prioritare. Daca iti doresti sa devii o prezenta uluitoare pentru admiratorii tai, atunci este vital sa dai dovada de seriozitate si sa le demonstrezi ca pot avea incredere in tine. Astfel, trebuie sa le arati ca le esti alaturi ori de cate ori au nevoie de tine, sa stii sa-i asculti si sa ii faci sa se deconecteze de la problemele cotidiene.

Coafura perfecta, machiajul si tinutele perfecte sunt esentiale pentru a-ti completa o aparitie de neuitat, cu care sa surprinzi si sa farmeci admiratorii. In plus, detinerea abilitatilor de comunicare si cunoasterea psihologiei umane te pot face sa ajungi mult mai aproape de sufletul acestora si te vor ajuta sa ii faci sa adore sa poarte conversatii interminabile cu tine. Discutiile lungi si timpul indelungat petrecut online impreuna cu admiratorii se vor traduce in castiguri imense pentru tine. Astfel, in cele din urma, problema greutatii va ramane undeva in urma si vei constientiza ca acestea sunt doar un numar pe cantar. Mai important decat cate kg trebuie sa ai este sa ai incredere in abilitatile tale si sa-ti descoperi feminitatea.

Daca iti doresti sa devii model de videochat, insa pana acum credeai ca greutatea este un impediment, nu mai ezita. Completeaza formularul de pe site-ul nostru si nu-ti refuza sansa de a-ti transforma visul in realitate. Limitele reale sunt doar cele pe care ni le autoimpunem. Uita de preconceptii si da-ti o sansa de a te transforma dintr-o tanara timida si neincrezatoare, intr-o femeie puternica, independenta si fermecatoare!

Citeste si: Ce sa faci cand nu poti dormi? Iata cateva solutii pentru situatia in care te afli!

Leave a Reply