Ce intrebari pun fetele care ajung prima data intr-un studio de videochat?

De-a lungul timpului, echipa Studio20 a avut ocazia sa cunoasca o multime de tinere dornice sa se alature acestui studio de videochat. La interviu, fetele au adresat numeroase intrebari, care de care mai interesante, de aceea am decis sa raspundem in detaliu tuturor curiozitatilor. In acest mod, ne-am propus sa le ajutam pe modelele care isi doresc o cariera intr-un studio de videochat sa afle mai multe detalii despre acest domeniu in continua ascensiune.

A lucra intr-un studio de videochat este o meseria ca oricare alta si este supusa legislatiei in vigoare din fiecare tara. Studio20 este cel mai bun studio de videochat din lume, intrucat are o politica stricta in privinta legalitatii si respecta toate legile care se impun in aceasta industrie. Studio20 este printre putinele studiouri care ofera contract de artist-interpret, act aditional pentru venituri sigure si legale semnat la fiecare doua saptamani, conditii de lucru ireprosabile si echipament tehnic de ultima generatie. In plus, bonusurile si beneficiile suplimentare sunt la ordinea zilei! Tocmai pentru ca multe tinere nu cred ca totul poate merge perfect intr-un studio de videochat de prestigiu, ne-am gandit sa oferim raspunsuri la intrebarile voastre!

Cati bani pot castiga?
Cu siguranta nu e prima data cand vorbim despre castigurile substantiale dintr-un studio de videochat. Insa ne dorim ca toate fetele sa fie instiintate cu privire la veniturile de care se pot bucura la Studio20. Ca model, poti castiga intre 2.000 si 25.000 de dolari pe luna, in functie de implicarea si profesionalismul tau. In primele 3 luni de activitate, venitul minim este de 1.000 de dolari pe luna. Toate aceste sume fabuloase, cu multe zerouri, nu sunt altceva decat rezultatul muncii tale, daca tii cont de sfaturile trainerilor si le aplici in fata camerei de luat vederi.

Care va fi programul de lucru?
La interviu, tinerele sunt dornice sa afle nu doar cat vor castiga ca modele, ci si care va fi programul lor de lucru. Noi le spunem mereu ca programul minim este de 8 ore online, insa, din punctul de vedere al orei de incepere, este extrem de flexibil. Astfel, poti face ture de dimineata, de pranz sau de noapte, in functie de celelalte preocupari care exista in viata ta. Evident, pentru a deveni un model de top intr-un studio de videochat, ai nevoie de constanta, prin urmare e indicat sa nu schimbi foarte des orele la care poti fi gasita online.

De ce acte am nevoie?
Pentru a deveni model in cadrul unui studio de videochat profesionist, asa cum este Studio20, ai nevoie doar de actul de identitate. Studio20 isi rezerva dreptul de a verifica veridicitatea documentului prezentat.

Trebuie sa arat bine pentru a fi model?
Multe fete vin la interviu cu aceasta intrebare in minte, insa noi nu le supunem niciunui “test de frumusete”. La Studio20, se pune accent pe inteligenta, capacitate de seductie, prin urmare e suficient sa ai grija de modul in care te prezinti in fata camerei si sa fii tu insati, astfel incat membrii sa fie atrasi de personalitatea ta, nu doar de decolteu. Datorita faptului ca avem din ce in ce mai multe tinere cu care lucram in acest studio de videochat, noi incurajam diversitatea si ne dorim in echipa femei puternice si increzatoare.

Cum imi dau seama ca nu e o inselatorie?
La cat de multe avantaje exista in acest studio de videochat, e firesc ca aceasta intrebare sa apara la mai toate tinerele fara experienta in domeniu. Noi le oferim posibilitatea celor care isi doresc o cariera de model de videochat sa se convinga personal de toate avantajele pe care le punem la dispozitie. Studio20 ofera cele mai bune locuri de munca din videochat si va continua sa o faca pentru sute de modele din intreaga lume!

Asadar, daca industria de videochat nu ti se mai pare chiar atat de misterioasa ca pana acum, te asteptam si pe tine la Studio20, cel mai bun studio de videochat! Esti pregatita sa devii una dintre #girlsfromstudio20?

Leave a Reply