You are currently viewing Studio20 te invata cum sa faci diferenta intre o oferta de angajari in videochat reala si una falsa

Studio20 te invata cum sa faci diferenta intre o oferta de angajari in videochat reala si una falsa

* actulizat in 2024

Ca in orice alt domeniu de activitate, concurenta din videochat isi spune cuvantul atunci cand vine vorba de a fi cel mai bun studio de profil. Chiar si un model de videochat cu experienta poate fi tentat sa accepte o oferta de angajari in videochat falsa, care promite o multime de beneficii la inceput. Daca vrei sa te alaturi unui studio de videochat profesionist, in care sa muncesti de placere si nu „pentru ca trebuie”, Studio20 te invata cum sa diferentiezi anunturile adevarate de cele false.

Iata cateva detalii de care ar fi bine sa tii cont atunci cand iti alegi echipa cu care vei lucra!

Cauta informatii despre acel studio de videochat

Sa spunem ca ai gasit o oferta de angajari videochat in care ti se da sansa de a castiga sume de bani impresionante, un program de lucru flexibil, conditii de lucru ireprosabile si multe alte beneficii extra. Daca ti se pare ca totul suna mult prea frumos pentru a fi adevarat, e bine sa cauti informatii referitoare la acel studio de videochat si sa descoperi daca are o imagine buna in mediul online. Exista posibilitatea sa gasesti multe recenzii pozitive despre acel loc sau, in caz contrar, pareri negative la adresa lui. In caz ca informatiile de baza lipsesc, e clar ca anuntul este fals si ca toate acele „promisiuni” sunt rezultatul unei inselatorii si ar fi mai bine sa eviti colaborarea cu un astfel de loc.

Discuta despre contract

Atunci cand esti chemata la un interviu pentru angajari in videochat, fii sigura ca discutia dintre tine si echipa va avea in prim – plan subiectul contractului de artist – interpret. Orice model de videochat trebuie sa beneficieze de acest document in care sunt precizate atat drepturile, cat si obligatiile, asa cum sunt contractele de colaborare artist – interpret semnate de modelele de videochat cu Studio 20. Mai mult, e important ca, la orice studio de videochat mergi, sa prezinti actul de identitate, pentru ca angajatii acestuia sa verifice daca ai implinit sau nu varsta legala. Asigura-te ca lucrezi cu profesionisti, in cele mai bune conditii, pentru siguranta ta.

Incearca sa vorbesti cu alte modele

Daca vrei sa fii sigura ca ai ales cea mai buna oferta de angajari in videochat, cere opinia modelelor care fac parte din echipa. In caz ca nu ti se ofera permisiunea de a discuta cu ele sau observi ca esti „urmarita”, inseamna ca acel studio de videochat ascunde anumite lucruri care s-ar putea sa iti puna in pericol meseria. Studio 20 iti ofera posibilitatea de a face schimb de pareri cu modelele online care activeaza aici, astfel incat sa ai un punct de vedere pertinent atunci cand iei o decizie in acest sens.

Nu accepta bani in avans

O oferta serioasa de angajari in videochat trebuie sa contina un salariu fix pe care modelele il primesc dupa prima luna de activitate, nu inainte. Exista studiouri de videochat care nu tin cont de nicio regula si incearca sa ispiteasca tinerele cu bani oferiti inainte de activitate. Oricat de entuziasmata ai fi, nu accepta nici macar un dolar, intrucat vei fi obligata sa accepti ulterior conditiile acelui studio de videochat.

Acum ca stii cum sa faci diferenta dintre o oferta serioasa de angajari in videochat si una falsa, nu iti ramane decat sa alegi cel mai bun studio de videochat din lume. Vino la Studio20, unde sunt cele mai bune pareri despre acest studio si convinge-te cu ochii tai ca toate promisiunile din anunturi sunt veridice si ca realitatea poate fi, de cele mai multe ori, mai surprinzatoare decat te astepti!

Lasă un răspuns