You are currently viewing Greseli pe care le vei face in prima ta zi intr-un studio de videochat
studio videochat

Greseli pe care le vei face in prima ta zi intr-un studio de videochat

* actualizat 2024

Sa gresesti e omeneste, cu atat mai mult atunci cand vine vorba de invatarea unui domeniu nou, asa cum este videochatul. Nimeni nu s-a nascut invatat, tocmai de aceea, daca vrei sa devii model, va trebui sa te astepti la tot felul de piedici in incercarea de a obtine succesul.

Modelele cu experienta de la Studio20.ro stiu asta deja, astfel ca sunt dispuse sa impartaseasca din secretele lor pentru a le arata fetelor noi cum sta treaba. Din echipa nu lipsesc nici trainerii dedicati, care pe langa cursurile pe care le sustin, sunt mereu dispusi sa le ofere o mana de ajutor incepatoarelor.

Daca ai trecut de etapa interviului intr-un studio videochat si vrei sa fii cea mai buna, nu te feri de greseli. La urma urmei, nu uita ca intotdeauna ai ceva de invatat din ele! In acest articol, ti-am pregatit cateva greseli pe care s-ar putea sa le faci in prima ta zi de activitate ca model. Iata-le!

Vei avea emotii

Nu e o greseala sa ai emotii, insa acestea pot fi atat constructive, cat si destructive. In prima ta zi intr-un studio de videochat, cu siguranta vei avea emotii, deoarece nu ai mai lucrat in domeniu si orice inceput iti poate da o stare de spirit usor tensionata.

Asta inseamna ca fie vei comunica mai greu, fie nu vei da cele mai bune raspunsuri, fie limbajul nonverbal iti va trada emotivitatea. Ce trebuie sa faci in acest caz? Mai intai, accepta faptul ca vei gresi. Daca iti asumi emotiile pe care le ai, cu siguranta le vei depasi mai usor. Mai mult, daca esti o persoana cu simtul umorului, vei sti sa faci „haz de necaz” si sa glumesti cu membrii pe seama emotivitatii tale.

Pune-ti in valoare atuurile si incearca sa creezi o atmosfera mai relaxata in camera unui studio de videochat. Orice membru te va intelege in prima zi, cu atat mai mult daca reusesti sa fii deschisa si sa vorbesti franc despre ceea ce simti in acel moment.

Vei comunica mai greu

Asa cum te astepti, comunicarea cu membrii site-urilor s-ar putea sa fie mai dificila in prima ta zi. Mai exact, daca nu stapanesti foarte bine limba engleza, iti va fi destul de greu sa vorbesti despre orice subiect intr-un studio de videochat.

Nu iti face griji! Pana si vorbitorilor nativi li se intampla sa uite un cuvant cateodata. Nu este o rusine sa nu stii sau sa ai un lapsus. Eventual, incearca sa gasesti un sinonim sau sa il faci pe cel cu care comunici sa inteleaga despre ce e vorba, in final.

Daca esti isteata si iti place sa iesi cu brio din orice situatie, cu siguranta te vei descurca si vei trece peste impedimentele legate de limba. Pentru un moment amuzant, poti sa le spui membrilor in romana si sa ii inveti si pe ei sa pronunte respectivul cuvant / fraza.

Vei uita subiectele pregatite

Ca model incepator, sigur iti vei pregati o lista cu subiecte de abordat in prima zi. Insa pe multe dintre ele s-ar putea sa le omiti fara sa iti dai seama, pentru ca, pur si simplu, le vei uita. Concentrata in conversatiile online dintr-un studio de videochat, s-ar putea sa iti uiti „speech-ul” pregatit si sa te lasi condusa de moment. Intr-un fel, e mai bine asa, deoarece vei demonstra ca esti o fire spontana si ca te adaptezi usor situatiilor si subiectelor noi.

Citeste si: Intrebari care iti vor permite sa cunosti mai bine membrii intr-un studio de videochat

Lasă un răspuns