You are currently viewing Cele mai bune jocuri de societate pentru adulti. Idei pentru cupluri si nu numai!
jocuri de societate pentru adulti

Cele mai bune jocuri de societate pentru adulti. Idei pentru cupluri si nu numai!

* actualizat in 2024

Intotdeauna este momentul potrivit pentru joaca. Atunci cand doua sau mai multe persoane interactioneaza prin intermediul jocurilor, ele isi pun la contributie imaginatia, creativitatea si umorul, motiv pentru care atmosfera devine mult mai degajata.

Noi am mai vorbit despre jocuri in cadrul blogului nostru (de exemplu, aici poti citi despre cele conversationale din videochat), tocmai pentru ca stim cat de importanta este puterea jocului, care le permite participantilor sa se destinda si sa se cunoasca mai bine. Acum, insa, am dori sa abordam un alt subiect si sa descoperim impreuna care sunt cele mai bune jocuri de societate pentru adulti si cupluri!

Ce sunt jocurile de societate pentru adulti?

Cunoscute mai ales sub denumirea englezeasca de board games, jocurile de societate pentru adulti sunt ocazia perfecta pentru socializare. De la Uno, Scrabble si Activity, pana la Monopoly si Remy, toate acestea sunt jocuri de societate care te vor ajuta sa petreci timp de calitate cu cei din jur. Desi multe dintre ele presupun prezenta participantilor in acelasi spatiu, exista si jocuri care se pot desfasura in mediul online si pot fi folosite de modele in timpul sesiunilor de videochat.

Cand vorbim de cele mai bune jocuri de societate pentru adulti, nu ne gandim doar la Cards Against Humanity sau la WTF, pe care mai toata lumea le joaca alaturi de amici. In cele ce urmeaza, noi iti vom prezenta cele mai sexy jocuri pentru adulti, pe care modelele de videochat le folosesc in sesiunile online cu admiratorii lor. Inspira-te din ideile de mai jos si creeaza o seara cu totul incitanta!

jocuri de societate pentru adulti

Care sunt cele mai bune jocuri de societate pentru adulti, dezvaluite de modelele de videochat Studio20?

  1. Bedroom battle

Scopul tau este sa tragi o carte rosie din pachetul Reward. Aici vor fi cateva cerinte pe care le poti pune in aplicare alaturi de partenerul tau. Insa, pentru a ajunge la Reward, trebuie sa te joci cu restul cartilor din pachet, care au anumite niveluri de sex appeal (de la 1 la 10) si personaje super amuzante. Fiecare din personaje are puteri diferite, ceea ce garanteaza momente savuroase de umor pana se ajunge la premiu.

  1. Monogamy

Acest joc presupune parcurgerea unui traseu. Pentru a ajunge la capat, trebuie sa arunci zarul si sa muti pionul pe casuta indicata. Fiecare patratel contine o intrebare picanta sau o provocare pentru tine si partenerul sau partenera ta.

  1. Talk, Flirt, Dare

Titlul acestui joc indica exact tipul de activitati pe care il vei descoperi in cartile sale. Ai la dispozitie trei pachete de carti, fiecare dintre acestea iti propune un subiect de discutie interesant, o tehnica de flirt indrazneata sau o provocare deocheata. Cu putin ajutor din partea imaginatiei, un astfel de joc poate fi jucat si in mediul online.

  1. Loopy

Renunta la varianta clasica de Netflix & Chill si scoate tabla de Loopy la inaintare! Jocul acesta contine o tabla cu sageata, cateva reguli simple si nu mai putin de 150 de carti. Loopy vine la pachet si cu o esarfa din matase rosie, care te va ajuta sa indeplinesti unele dintre provocarile pe care le vei descoperi aici.

  1. Touch and Tell

Ai posibilitatea de a alege una dintre cele 250 de carti din pachetul Touch and Tell, care va indica o intrebare sau o activitate. Acest joc este ideal pentru persoanele care vor sa isi deschida sufletul si sa il cunoasca mai bine pe celalalt. De asemenea, Touch and Tell poate fi jucat si online, garantand clipe memorabile.

Cele mai bune jocuri de societate pentru adulti sunt nelipsite de la petrecerile intre prieteni. Ele pot fi folosite si pentru a anima atmosfera in cuplu si a creste tensiunea pana la momentul actului sexual. Totodata, ele pot fi o strategie foarte buna cu ajutorul careia sa iti cunosti mai bine partenerul si prin care sa reusesti sa te conectezi cu el la nivel sexual.

Lasă un răspuns