You are currently viewing 5 jocuri conversationale pe care orice model online ar trebui sa le cunoasca
model online

5 jocuri conversationale pe care orice model online ar trebui sa le cunoasca

Foarte putina lume intelege ca, atunci cand lucrezi in domeniul modelingului online, mizezi foarte mult pe discutiile pe care le porti cu cei cu care interactionezi. Bineinteles ca partea vizuala este importanta, insa nu reprezinta tot.

Dupa cum ii spune si numele, videochatul este format din doua parti. In primul este vorba despre video, motiv pentru care conteaza aspectul vizual si modul in care te prezinti. Insa la fel de importanta este si partea de chat¸ unde se pune accentul pe componenta conversationala.

In cele ce urmeaza, vei descoperi 5 jocuri conversationale, care te vor ajuta sa porti discutii pline de semnificatie cu interlocutorii si multumita carora acestia se vor simti mai apropiati de tine.

  1. Never Have I Ever

Jocul „Am/N-am” este un excelent ice-breaker, care te ajuta sa te apropii de interlocutorul tau. Pentru a marca raspunsul ales, puteti folosi degetele de la mana, cartonase sau chiar puteti apela la anumite actiuni, cum ar fi sa bea fiecare ceva sau sa faca un gest amuzant.

In ceea ce priveste intrebarile pe care le poti pune, trebuie sa stii ca nu exista reguli. Poti sa intrebi orice doresti, de la intrebari generale, de bun-simt, pana la cele mai intime idei care iti trec printre minte. Apeleaza cu incredere la acest joc daca vrei sa ai parte de un call reusit!

  1. Most Likely To

Mult mai potrivit pentru persoanele pe care le cunosti deja destul de bine, Most Likely To este un joc in care participantii spun care dintre ei sunt mai predispusi spre o anumita actiune. Partea amuzanta este ca fiecare va trebui sa motiveze alegerea facuta, ocazie cu care se vor isca discutii de neuitat.

Cateva idei de intrebari ar fi: cine este cel mai predispus sa fie un supererou in secret, sa isi tina respiratia pentru mai mult timp, sa castige un Oscar s.a.m.d. Pentru inspiratie, nu ezita sa cauti pe Google, unde vei gasi sute de idei pentru acest joc.

  1. Truth or Dare

Pe cat de clasic, pe atat de amuzant, acesta este unul dintre jocurile preferate ale modelelor online din toata lumea. Motivul consta in fapul ca „Adevar si Provocare” implica atat partea conversationala, cat si pe cea interactiva, in care toata lumea este antrenata intr-o activitate.

Apeleaza cu incredere la o partida de „Adevar sau provocare” si vei reusi sa te apropii de interlocutorul tau intr-un timp record.

  1. Big Talk

Cu siguranta, ai auzit de sintagma „small talk”, folosita atunci cand porti discutii marunte, despre vreme, sport sau politica. Desi nimeni nu e fanul acestor conversatii, nicio persoana nu poate evita sa le poarte din cand in cand.

De aceea, ar trebui sa le oferi fanilor tai ocazia sa poarte un Big Talk, adica o conversatie in care discuta lucruri importante, care conteaza cu adevarat pentru ei. Astfel, ei se vor simti apropiati de tine si vor dori sa revina la tine, persoana care i-a facut sa isi puna „sufletul pe masa”. Gasesti aici cateva intrebari de tipul Big Talk.

  1. Charades

Am pastrat acest joc pentru final, pentru ca acesta nu este conversational prin definitie, insa poate aduce un plus de distractie interactiunii cu cealalta persoana si este ideal pentru a fi jucat in mediul online. Charades nu este decat un alt nume pentru mima, astfel incat regulile sunt simple.

Unul dintre voi va mima o actiune ori va interpreta ceva sau pe cineva, iar celalalt trebuie sa ghiceasca la ce s-a gandit cel care mimeaza. Acest joc va aduce foarte multe zambete si, multumita faptului ca veti rade impreuna, cealalta persoana se va simti mai apropiata de tine.

Leave a Reply