You are currently viewing Cele mai interesante intrebari pentru sexul opus
videochat

Cele mai interesante intrebari pentru sexul opus

Cu putina inteligenta, un strop de eleganta si o doza de feminitate, orice femeie poate sa mentina interesul unui barbat. Conversatiile pe care le ai cu reprezentantii sexului tare trebuie sa fie pe cat de misterioase, pe atat de intrigante si pline de tact. Poate parea dificil sa ii captezi atentia, mai ales daca il cunosti pentru prima data si nu stii ce spirit zace in el si la ce se gandeste cand te priveste, insa chiar si asa, vei reusi sa il farmeci daca alegi cele mai interesante intrebari pentru sexul opus.

Modelele de videochat stiu cel mai bine cum sa le suceasca mintile admiratorilor cu care stau de vorba in fiecare zi, asadar invata de la ele care sunt cele mai interesante intrebari pentru sexul opus. Sigur te vor ajuta sa domini, insa nu doar in conversatie!

  1. Care este meseria pe care nu ai vrea sa o ai si de ce?
  2. Cine te-a influentat cel mai mult in viata?
  3. Care este cel mai nefolositor lucru pe care l-ai invatat?
  4. Care este cel mai frumos compliment pe care l-ai facut?
  5. De ce iti este frica?
  6. Care este cel mai ciudat obicei pe care il ai?
  7. Cine crezi ca te cunoaste cel mai bine?
  8. Cum ti-ai descrie fosta iubita in 3 cuvinte?
  9. Ce apreciezi cel mai mult la un viitor partener?
  10. Ce sacrificiu nu ai fi dispus sa faci vreodata in viata?
videochat

Cand raspunsurile vin de la sine…

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai interesante intrebari pentru sexul opus. Daca le ai in minte, asa cum fac si fetele care lucreaza in videochat, cu siguranta vei reusi sa jonglezi cu ele, dar si cu raspunsurile aferente pentru a duce discutia la un alt nivel.

Invata sa fii o persoana rabdatoare, sa stii sa asculti si sa pui punctul pe “i” doar atunci cand este necesar. Nu te increde in tot ce ti se spune, in special daca se intampla sa cunosti partenerul de discutie pentru prima data si pastreaza mereu o doza de scepticism. De asemenea, ai grija sa nu pari prea impresionata, caci barbatii obisnuiesc sa se laude cu multe lucruri, mai mult sau mai putin adevarate.

E drept ca si femeile pot face asta, insa ele au un stil al lor, care nu poate fi blamat, indiferent de context.

In functie de raspunsurile pe care le vei primi la toate aceste intrebari, vei reusi sa iti conturezi in minte portretul persoanei cu care stai de vorba. De asemenea, vei putea observa daca barbatul cu care interactionezi obisnuieste sa iti ofere detalii si raspunsuri elaborate sau prefera sa incheie subiectul intr-un mod cat mai succint. Cu cat vei afla mai multe despre cel cu care vorbesti, cu atat iti vei putea deschide si tu, la randul tau, sufletul.

Insa modelele de videochat au grija ca intotdeauna sa lase o doza de mister in urma lor. Poti face si tu acest lucru, daca vrei sa fii cu adevarat o femeie seducatoare si plina de farmec.

Citeste si: Cum recunosti un coleg hartuitor?

Leave a Reply