You are currently viewing ​Credit pentru locuinta – accesibil tuturor modelelor Studio 20

​Credit pentru locuinta – accesibil tuturor modelelor Studio 20

* actualizat in 2024

Cu siguranta ai citit multe despre beneficiile pe care ti le poate oferi jobul de model videochat, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in avantajul tau in viata, dar ce spui de un credit pentru locuinta de la Studio 20?

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele unei case cu ajutorul creditului pentru locuinta.

Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de aceasta oportunitate?

Daca esti deja model videochat Studio 20, stii ca poti castiga sume colosale intr-un timp mult mai scurt decat daca ai lucra in orice alt domeniu, fara experienta necesara. Daca te gandesti sa devii model, posibil ca ai auzit despre sumele pe care le castiga fetele si te gandesti sa profiti si tu si sa iti indeplinesti dorintele personale si materiale. In cazul acesta, nu mai astepta! Intra pe pagina de angajari videochat si completeaza formularul disponibil.

Pe langa training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20 si multe alte beneficii pe care le ofera Studio20, acum modelele de videochat au ocazia de a-si achizitiona un apartament sau o casa prin creditul pentru locuinta.Studio 20 iti ofera credit pentru locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar pentru a vedea exact cat de repede poti plati ratele si cate ore e nevoie sa stai conectata cu admiratorii pentru a ajunge sa-ti indeplinesti visul.

Cum ma calific?

Orice model videochat Studio20 care a depasit 3 luni de cand a inceput colaborarea cu noi poate beneficia de acest credit pentru locuinta. Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si, impreuna, veti lucra la un plan pentru viitor. Nu ai nevoie de istoria veniturilor, declaratii fiscale, adeverinte, giranti si nici nu trebuie sa explici ce lucrezi si de unde ai bani – detalii solicitate de catre institutiile bancare la solicitarea oricarui tip de credit.

Care e valoarea maxima a creditului?

Valoare maxima a creditului depinde de venitul tau mediu, astfel incat rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca, dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani nu doar ca sa supravietuiesti, ci si ca sa traiesti frumos in continuare.

Ce tip de locuinta pot sa cumpar?

Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza impreuna care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi iti recomandam o casa/apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta cat mai repede.

Cum voi plati?

Plata ratelor va fi extrem de simpla. La fiecare perioada de plata, vei avea o parte alocata direct ratelor la locuinta. Daca ai o problema medicala si nu poti lucra o perioada dintr-un an, iti putem muta rata din perioada respectiva fara probleme.

A avea o casa a ta nu trebuie sa ramana doar un vis dureros, care sa te faca sa te simti neputincioasa, dimpotriva. Acorda-ti sansa de a-ti oferi bucuria si linistea de a avea propria locuinta. Vino in echipa Studio 20 si, prin intermediul creditului pentru locuinta, visul tau va deveni realitate in numai trei luni! Completeaza formularul de angajari videochat si fa primul pas catre viata la care acum nici nu indraznesti sa tanjesti.

Lasă un răspuns