Cum ii spui familiei ca lucrezi la cel mai bun studio de videochat din lume?

Viata de model de videochat implica anumite sacrificii, iar in tot acest timp de acomodare, in care inveti o multime de lucruri si te dezvolti profesional, familia trebuie sa iti fie alaturi si sa te sustina. Cu sprijinul celor care te iubesc, vei reusi sa fii mai buna in activitatea ta de zi cu zi si sa te mentii in top. Daca esti la inceput de drum in acest domeniu si inca nu ti-ai facut curaj sa le spui parintilor cu ce te ocupi, poate ar trebui sa astepti momentul oportun pentru a deschide acest subiect delicat. Daca parintii tai sunt mai in varsta, cu siguranta au prejudecati sau poate ca nici nu stiu ce inseamna mai exact videochatul. Tocmai de aceea, rolul tau este sa le explici in detaliu, pe intelesul lor, ca ai o meserie ca oricare alta si ca faptul ca lucrezi la cel mai bun studio de videochat din lume, Studio20, iti va aduce o multime de beneficii.

Incepe cu adevarul
Oricat de mult ti-ai dori sa ocolesti subiectul si sa eviti sa spui lucrurilor pe nume, la un moment dat tot va trebui sa le destainui adevarul parintilor tai. E mai bine sa le explici pe intelesul lor, decat sa ii faci sa fie si mai confuzi ca pana acum. Profita de momentul in care sunteti impreuna si spune-le ca ai un job nou la cel mai bun studio de videochat. Poate va fi un soc pentru ei la inceput, mai ales daca sunt ceva mai conservatori, insa se vor obisnui cu ideea daca intr-adevar te iubesc. Explica-le cu rabdare care au fost motivele pentru care ai ales aceasta meserie si povesteste-le despre toate beneficiile pe care le ai ca model.

Vorbeste-le despre avantaje
Chiar daca s-ar putea sa fie extrem de reticenti la inceput, e bine sa le explici avantajele pe care le ai la cel mai bun studio de videochat din lume. Spune-le ca aici vei invata gratuit limbi straine si informatii de cultura generala, vei participa la evenimente fastuoase, vei calatori in toata lumea si te vei bucura de respect, apreciere si faima. De asemenea, e bine sa le precizezi ca ai un program flexibil, astfel incat sa poti sa mergi si la facultate, daca inca studiezi. Oricat ar fi de contrariati, toate aceste avantaje s-ar putea sa ii imbuneze cu timpul.

Asteapta sa fie de acord
Daca parintii tai se vor supara pe tine din cauza faptului ca lucrezi la cel mai bun studio de videochat, asta nu inseamna ca ei nu te mai iubesc. Nu te grabi sa le spui vorbe urate sau sa ii judeci pentru faptul ca nu te inteleg din prima, ci incearca sa ai rabdare cu ei. Arata-le ca le intelegi punctul de vedere si vino cu argumente in favoarea meseriei pe care ti-ai ales-o. Demonstreaza-le ca poti fi independenta financiar si iti poti cumpara tot ceea ce ai visat vreodata. In plus, promite in fata lor ca ii vei sprijini neconditionat cu toate cele necesare unui trai decent. Nu doar ca o veti duce mai bine impreuna, dar va veti bucura de toate avantajele pe care le ofera cel mai bun studio de videochat.

Dupa cum vezi, adevarul e intotdeauna optiunea cea mai buna pentru a le spune parintilor tai ca lucrezi la cel mai bun studio de videochat, Studio20. Aici, viata ta se va schimba complet in bine, iar familia ta se va bucura mai mult ca oricand sa te vada fericita si implinita.

Lasă un răspuns