Cum e sa fii trainer de videochat la Studio20

* actualizat in 2024

Industria de videochat este una cat se poate de complexa si presupune intotdeauna munca in echipa. Dincolo de lumina reflectoarelor si decorurile luxoase in care isi desfasoara activitatea modelele noastre, exista oameni care au rolul de a sprijini si acorda cele mai bune sfaturi tinerelor, astfel incat acestea sa se dezvolte atat profesional, cat si personal. Iar pentru ca suntem de parere ca oricine poate invata sa faca videochat, noi, cei de la Studio20, oferim training gratuit colegelor si colegilor pentru jobul de trainer videochat.

Ce presupune jobul de trainer de videochat?

Foarte bine platit si cu un program saptamanal flexibil, jobul de trainer de videochat presupune a invata modele online cum trebuie sa se comporte in fata camerei de filmat. Din echipa de training Studio20 fac parte:

1. Traineri initiali

Acestia sunt cei care se ocupa de modelele noi inca din prima zi de activitate, dezvaluindu-le tainele succesului si explicandu-le in detaliu strategiile modelelor de top, astfel incat tinerele sa ajunga la performanta inca de la inceputul carierei. Impreuna pregatesc sesiunea foto-video de prezentare, aleg materialele finale pentru site, seteaza profilul modelului si supervizeaza primele zile de adaptare.

Un trainer de videochat dedicat ii va acorda sprijin modelului pe care il asista intre 1 si 4 saptamani, in functie de modul in care se adapteaza. Programul unui trainer de videochat corespunde cu cel al modelului, spre exemplu 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi. Iar pentru ca Studio20 este un studio de videochat glamour, profesionist din toate punctele de vedere, evolutia modelelor este concentrata in jurul informatiei pentru a intelege cu adevarat tot ce se intampla in aceasta industrie din ce in ce mai cautata.

2. Traineri de tura sau echipa de suport

Acestia au rolul de a asigura suport in permanenta, astfel incat modelele sa maximizeze incasarile din fiecare zi si sa ajunga in top. Fiecare coleg/colega din echipa de suport are in grija cateva modele in ficare tura, reusind astfel sa comunice din ce in ce mai bine si sa le sprijine pe parcursul evolutiei lor. In ceea ce priveste programul unui trainer de videochat de tura, acesta consta in 3 sau 4 zile pe saptamana, 12 ore pe zi, cu pauze de 48 sau 72 de ore saptamanal conform legislatiei.

Castiguri motivante si o echipa profesionista

Toate joburile de trainer de videochat din cadrul Studio20 au ca beneficii castiguri extrem de avantajoase, de minimum 1.000 de dolari (dupa perioada de training) conform contractului si asigurare medicala privata. De asemenea, fiecare membru al echipei se bucura de un mediu de lucru placut si oameni profesionisti, dedicati meseriei lor, iar pentru acest lucru sunt rasplatiti cu bonusuri lunare in functie de rezultatele unui model de videochat cu care lucreaza si posibilitatea de avansare catre joburi ce tin de management.

Acum ca ai aflat ce presupune jobul de trainer de videochat, te asteptam la noi in vizita pentru a te convinge de beneficii. Mai mult, iti oferim si posibilitatea de a petrece o zi alaturi de colegii din echipa de training videochat pentru a vedea cat de bine ti se potriveste. Daca vrei sa faci parte dintr-o companie renumita la nivel international, ne poti contacta pe adresa de e-mail la contact@studio20.com, pe chat-ul online de pe site sau sa completezi formularul de angajari videochat! Da o sansa carierei tale!

This Post Has One Comment

  1. Sas alexandru

    Am aplicat la începuturi la dumneavoastră pentru echipa de tehnic suport! La momentul acela dar ma cautaserati ca omul bun la toate deoarece va raspunsesem la întrebare „Care este diferența dintre un model de 1000 de dolari și unul de 10.000” răspunsul meu fiind și acum acelasi, la glamour cel mai mult se căștiga dacă modelul vorbește Limba străină și are imaginația bogat, asta face diferența între un model profi și unul la început! Va scriu acest mesaj cu speranța de a ne întâlni și probabil a colabora în viitorul apropiat

Lasă un răspuns