O zi din viata unui model de videochat de la Studio 20

*actualizat 2024

O viata implinita atat pe plan profesional, cat si din punct de vedere personal? Se poate! Unul dintre modelele noastre povesteste adevarul gol-golut despre cum arata o zi din viata ei si ce activitati desfasoara in cadrul acestui studio de videochat:

videochat

Buna! Numele meu este Eva si sunt una dintre #girlsfromstudio20. Am inceput sa lucrez aici inca de la varsta de 20 de ani, atunci cand am decis sa imi iau viata in propriile maini si sa devin o femeie independenta. Imi amintesc ca am vazut un anunt la Studio 20, am sunat fara sa stau pe ganduri, iar a doua zi deja eram la interviu, plina de entuziasm si, desigur, de emotii. Totul a decurs firesc, cu toate ca perceptia mea despre aceasta industrie era una cu totul alta, in care imi era frica sa nu dau peste oameni severi si mai putin prietenosi. Ma bucur ca am avut sansa sa ma alatur echipei si, daca ar fi sa dau timpul inapoi, cu siguranta as face aceeasi alegere. Pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o atat pentru viata mea profesionala, cat si personala.

La acest studio de videochat sunt tratata excelent

Multe persoane ma intreaba cum arata o zi din viata mea ca model de videochat la Studio 20. Ei bine, activitatile mele se petrec in functie de programul din agenda. Mai precis, exista zile in care ma trezesc si merg direct la salonul de infrumusetare pentru a arata impecabil, dupa care incep lucrul in functie de programul pe care il stabilesc si, desigur, exista zile in care am sedinte foto si filmari, motiv pentru care am grija in detaliu de imaginea mea. Ma rasfat saptamanal cu tratamente cosmetice de infrumusetare si masaj relaxant, am la dispozitie o multime de produse cosmetice profesionale cu care pot sa ma aranjez si, bineinteles, am sansa sa imi aleg cele mai frumoase haine pe care sa le port in functie de starea mea de spirit.

Pot spune ca zilnic vin cu placere la acest studio de videochat, intrucat ma pot baza intotdeauna pe o echipa profesionista, care ma intelege si imi ofera sprijin. In fond, in orice meserie ai nevoie de colegi intelegatori, care isi doresc sa evolueze alaturi de tine. Este minunat sa te simti atat de bine atunci cand mergi la job. Munca in sine consta in conversatiile pe care le am cu oameni din toata lumea prin intermediul camerei video. Acolo pot fi o prietena si o confidenta pe care oricine si-ar dori-o alaturi, intrucat am rabdarea necesara sa imi ascult interlocutorul si sa imi dau seama de ceea ce simte cu adevarat. Poate ca uneori ma incarc cu emotiile celor cu care interactionez, insa acest lucru ma ajuta si pe mine sa ma descopar ca persoana si sa imi dau seama de ce sunt in stare.

Familia mea stie ca fac videochat la Studio 20

Inca din prima zi de activitate, nu am avut nicio problema in a marturisi familiei si prietenilor ca fac videochat la Studio 20. Le-am explicat ca lucrez 100% legal, in baza unui contract de artist-interpret, ca beneficiez de asigurare medicala si ca am dreptul la pensie ca in orice alta meserie. Le-am povestit despre conditiile de lux pe care le am la dispozitie si de castigurile enorme pe care am ajuns sa le am numai prin munca. Toate veniturile mele sunt legale si sigure, impozitate conform legislatiei in vigoare, ceea ce imi da o satisfactie enorma. Odata ce au inteles toate aceste avantaje, au acceptat ca sunt model online si au inceput sa ma sustina neconditionat. In plus, veniturile pe care le incasez imi ofera posibilitatea sa imi ajut familia si apropiatii, ceea ce imi aduce o satisfactie enorma.

Ce fac cu banii castigati din videochat?

Am muncit mult pentru a ajunge unde sunt astazi, asa ca, in primul rand, datorez o buna parte din realizarile mele profesionale familiei, care m-a sustinut la fiecare pas. Cu banii din videochat mi-am ajutat rudele si prietenii, dar am reusit si sa imi pun cativa bani deoparte pentru a-mi cumpara o casa. Sunt recunoscatoare vietii ca am avut sansa sa calatoresc in lumea intreaga si sa intalnesc oameni fascinanti, asa ca pot spune ca am tot ce imi trebuie in momentul de fata.”

Lasă un răspuns