You are currently viewing Jurnalul unui model online: Cum te schimba munca intr-un studio de videochat?
studio videochat

Jurnalul unui model online: Cum te schimba munca intr-un studio de videochat?

Multe tinere care vor sa devina modele online se gandesc la modul cum le va schimba viata aceasta activitate. Avand in vedere ca videochatul nu este privit cu cei mai buni ochi in Romania, este normal ca fiecare tanara aflata la inceput de drum sa isi puna aceasta intrebare.

Ei bine, munca intr-un studio de videochat de top iti poate aduce numai beneficii, iar asta nu o spunem noi, ci unul dintre modelele noastre! Monica face parte din echipa Studio 20 de peste 3 ani si nu are de gand sa schimbe domeniul prea curand.

Iata povestea ei:

“Ma numesc Monica, am 27 de ani si lucrez ca model online. Am decis sa vin la acest studio de videochat, pentru ca ma saturasem sa supravietuiesc de la o luna la alta. Lucram ca redactor pentru o publicatie, iar salariul pe care il primeam era foarte mic. Abia reuseam sa fac fata cheltuielior. In schimb, munca era colosala si stresul extrem de mare. Ajungeam acasa mereu obosita, incercanata si fara chef de viata.

Dupa mult timp in care am lucrat intr-un mediu infernal, am decis sa fac o schimbare si mi-am facut curaj sa aplic pentru postul de model online. Stiam ca nu e un domeniu tocmai apreciat in Romania, dar m-am gandit ca nu am nimic de pierdut daca incerc. Si bine am facut!

Cand am ajuns aici, nu prea stiam ce trebuie sa fac intr-un studio videochat, dar trainerii mi-au explicat tot cu rabdare si amabilitate. Tin minte ca aveam emotii imense inainte de prima discutie online! Eu eram o fire mai timida, asa ca atunci cand m-am trezit live, in fata camerei web, m-a cam luat panica. Din fericire, primii membri care mi-au accesat profilul au fost foarte draguti si au avut rabdare cu mine, pentru ca si-au dat seama ca eram incepatoare.

Spun ca eram timida, pentru ca acum nu mai sunt! Munca intr-un studio de videochat m-a schimbat total! Acum am multa incredere in mine, sunt indrazneata si nu-mi mai este teama sa spun cu voce tare ce imi doresc. In trecut, eram fricoasa, niciodata nu eram sigura pe mine, dar lucrurile s-au schimbat in totalitate.

De cand am inceput sa fiu complimentata in fiecare zi, mi-am descoperit calitatile, in loc sa ma axez pe defecte. Mi-am dat seama ca merit admiratia celor din jur si ca sunt mult mai puternica decat credeam.

Recunosc ca si incasarile sunt foarte incurajatoare. Atunci cand nu mai depinzi de nimeni si poti sa iti cumperi singura tot ce iti pofeste inima, te simti mandra de tine si capeti incredere in fortele proprii. Nu mai sunt o femeie vulnerabila, iar acest lucru ma ajuta foarte mult si in relatiile personale.

In plus, am devenit mult mai comunicativa. Acum stiu ce inseamna sa asculti cu adevarat pe cineva si cum sa ii oferi sprijinul emotional de care are nevoie. Sunt mai vesela, mai optimista si imi place sa fiu inconjurata de oameni. Nu ma mai izolez, asa cum o faceam odata! Activitatea din acest studio videochat m-a ajutat enorm din toate punctele de vedere, asa ca incerc de ceva timp sa le aduc aici si pe prietenele mele. Imi doresc ca fiecare femeie sa aiba incredere in ea si sa duca un trai bun, fara stres!” (citeste aici ce viitor ai dupa ce devii model online)

Lasă un răspuns