You are currently viewing Oferte angajari videochat: Afla cum poti duce o viata mai buna in 3 pasi simpli

Oferte angajari videochat: Afla cum poti duce o viata mai buna in 3 pasi simpli

Ce-si doreste orice tanara de la viata? Bani si faima. Cu atat mai mult cu cat aceasta arata bine, are o minte deschisa si multa ambitie. Daca si tu te regasesti in aceasta descriere, inseamna ca una din ofertele noastre de angajari in videochat te vizeaza in mod direct. Afla mai multe detalii, in continuare!

Studio20, cel mai mare studio de videochat din Romania si din lume, cu locatii exclusiviste in Europa, America de Nord si America de Sud, iti pune la dispozitie cele mai bune conditii de lucru pentru angajari in videochat. Iar cand vine vorba de conditii de lucru ne referim atat la locatiile noastre de lux, complet echipate cu tehnologie de ultima generatie si decoruri tematice, cat si la numeroasele avantaje profesionale care te pot ajuta inclusiv pe plan personal: cursuri individuale de limba engleza si cultura generala, lectii de styling etc.

De ce e nevoie de astfel de training-uri pentru angajari in videochat? Deoarece pentru a intretine discutii incitante cu membrii online si a face bani din acest lucru, nuditatea nu este suficienta, ci trebuie sa te folosesti inclusiv de carisma sau inteligenta personala. Numai in felul acesta vei reusi sa faci o impresie buna si sa-ti fidelizezi fanii de pe Internet.

Nu in ultimul rand, conditiile extraordinare pe care ti le ofera Studio20 in materie de angajari in videochat sunt si de ordin financiar. Inca din primele luni de activitate vei avea de castigat din acest punct de vedere si vei incepe sa duci o viata mai buna. Treptat, pe masura ce vei deprinde tainele meseriei, in cazul in care esti incepatoare, vei putea sa ajungi la un nivel cat mai inalt, castigand chiar si 10.000 de dolari pe luna! Suna fabulos, nu? Ei bine, tot ce trebie sa faci este sa te angajezi la Studio20, iar de restul ne vom ocupa noi. Bineinteles, cu acordul si implicarea ta!

Iata cum ar putea arata bugetul tau lunar in urma angajarii ca model de videochat la Studio20 si cum poti evolua financiar, in 3 pasi simpli:

1. In primele 3 luni de activitate vei avea garantat un venit minim lunar in valoare de 1.000 de dolari, indiferent de performantele tale online din aceasta perioada. La acesta se poate adauga un imprumut oferit de catre noi incepatoarelor, pentru a-si achizitiona propria garderoba si trusa de machiaj. Asta inseamna ca vei avea din start un venit cel putin dublu fata de salariul mediu din Romania.

2. Implica-te tot mai mult in aceasta meserie, in urma angajarii in videochat la Studio20, si depaseste comisionul standard de 50% din incasari. Obtine astfel numeroase bonusuri si bucura-te de un comision cumulativ de pana la 65%, care se poate traduce in castiguri de ordinul miilor de dolari pe luna.

✓ 2% bonus daca activezi online peste 90 de ore intr-o anumita perioada
✓ 5% bonus daca lucrezi peste 100 de ore in acea perioada
✓ 5% bonus daca venitul tau depaseste 10.000 de dolari in perioada respectiva
✓ 5% bonus de fidelitate, dupa 1 an de la data angajarii in videochat

3. Dupa minim 6 luni de activitate la Studio20, acceseaza credite fara dobanda direct de la noi! Cu banii obtinuti din angajari in videochat iti poti lua o masina noua sau apartamentul visurilor tale. De asemenea, poti apela la operatii estetice, iti poti cumpara cele mai scumpe haine, poti sa calatoresti in cele mai frumoase locuri din lume, sa te distrezi in destinatii precum Saint-Tropez si sa duci o viata mai buna.

Lasă un răspuns