Studio20 a deschis un nou studio de videochat in Arad!

Studio de videochat Arad - Studio 20

Studio20, cea mai mare retea de videochat din lume, vine in ajutorul tot mai multor tinere care isi doresc si merita o viata la un alt nivel. O viata in care sa-si permita numai haine de calitate si produse de make-up profesionale, sa poata calatori in cele mai frumoase locuri din lume si sa-si cumpere o masina de lux sau propria casa. Si, de ce nu, sa apeleze la toate operatiile estetice si tratamentele de infrumusetare la care orice femeie din ziua de azi viseaza!

Astfel, Studio20 a deschis un nou studio de videochat in Arad, spre bucuria multor tinere din acest oras si imprejurimi. Prin urmare, daca si tu locuiesti in zona, ai peste 18 ani si o minte deschisa, arati bine si iti place sa te simti admirata in fata camerei de filmat, atunci locul tau e aici! La acest studio de videochat din Arad vei putea castiga pana la 10.000 de dolari pe luna, avand posibilitatea sa devii un model de top si sa-ti schimbi radical viata.

Ne gasesti chiar in centrul orasului (Strada Stefan Cici Pop Nr. 19), unde echipa studioului de videochat din Arad marca Studio20 te asteapta cu cele mai bune conditii de lucru:
– decoruri de lux, 13 camere tematice pentru videochat non adult;
– bucatarie, dus si spatii pentru relaxare;
– garderoba, make-up, cursuri individuale gratuite de limba engleza si cultura generala;
– sustinere financiara;
– tehnologie de ultima generatie, echipamente profesionale si trafic online incredibil (parteneriat exclusiv cu Live Jasmin) etc.
Totul intr-o atmosfera relaxata, alaturi de colegi prietenosi.

In ceea ce priveste castigurile pe care le poti obtine lucrand la acest studio de videochat din Arad si avantajele financiare de care te poti bucura aici, trebuie sa stii ca in primele 3 luni de activitate, indiferent de performantele tale online, vei avea parte de un venit minim garantat in valoare de 1.000 de dolari lunar! Apoi, pe parcurs ce vei deprinde tainele meseriei, vei fi rasplatita cu numeroase bonusuri care te vor ajuta sa ajungi la un comision cumulativ de pana la 65% din incasari.
Deoarece nu facem nicio discriminare si ne respectam in egala masura toate modelele care dau dovada de implicare si ambitie, grila de bonusare a studioului de videochat din Arad se prezinta la fel ca in cazul celorlalte locatii ale noastre:
– bonus 2% daca activezi online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada;
– bonus de performanta 5%, in cazul in care veniturile tale depasesc 10.000$ in acea perioada;
– bonus 5% daca lucrezi mai mult de 100 de ore in perioada respectiva;
– bonus de fidelitate 5%, in cazul in care ramai in echipa acestui studio de videochat din Arad timp de 12 luni complete.

Mai mult, dupa doar 6 luni de activitate la studioul de videochat din Arad marca Studio20 poti accesa credite fara dobanda chiar de la noi! Acest lucru este posibil in baza contractului de artist-interpret pe care il vei semna in dublu exemplar direct cu producatorul nostru international.

Pe scurt, beneficiile oferite de Studio20 Arad sunt:
– venit minim de 1000$/luna;
– suport personal si asistenta pe partea de promovare (pentru atragerea mai multor fani online si pentru a-ti mari astfel veniturile);
– beneficii financiare substantiale;
– loc de munca stabil si de viitor, 100% legal;
– atmosfera prietenoasa, intr-o companie premiata international;
– training-uri de specialitate;
– imprumuturi fara dobanda si comisioane;
– bonusuri de loialitate;
– posibilitatea de a deveni un star international etc.

Asadar, prin acest nou studio de videochat deschis in Arad, venim tot mai aproape de tine pentru a excela impreuna!

Lasă un răspuns