Pareri despre Studio 20. Momentul adevarului.

In primul rand, este vorba de management si de experienta. Acest studio este creat de profesionisti adevarati, oameni care la ora actuala sunt cei mai vechi oameni din industrie din Romania. Noi am deschis primul studio in urma cu aproape 15 ani. Astazi in Romania, cu greu poti numara 10 oameni care au aceasta vechime si experienta in videochat.

Am pus bazele videochat-ului modern, prin elemente de originalitate si excelenta care ulterior au fost copiate, adaptate si folosite de intreaga piata.

Aceste elemente includ:

  1. Design interior – am fost primii din Romania care am folosit tapet si foto-tapet, intr-o perioada in care toata industria folosea decoruri din saten, bumbac si alte materiale similare. Apoi, cand toata lumea folosea camere de lucru de maxim 10 mp cu pereti din rigips prin care se auzea orice, noi am trecut la camere cu pereti reali din caramida pentru o intimitate absoluta, la decoruri reale ale unui dormitor de lux, la renovarea anuala a tuturor camerelor, dupa cum bine vedeti si in fotografiile si videourile cu studioul nostru.
  2. Venituri legale – am fost primii care ne-am asumat si ne-am declarat toate veniturile, in timp ce toata piata lucra si inca mai lucreaza in mare parte cu offshore-uri si bani negri, veniti pe carduri ePassporte, Payoneer sau Paxum.
  3. Contracte cu modelele – am fost primul studio care au incheiat modelelor o forma de contract, legala si viabila (contract de comision pe atunci, acum copiat de toata lumea dar, din pacate, exclus din legislatia actuala). Astefel modelele isi declarau toate veniturile, contract care a facut dovada incasarilor lor incat foarte multe modele au reusit sa acceseze credite, sa-si cumpere casa sau alte bunuri in baza acelui contract. Astazi, suntem unicul studio de videochat din Romania in care modelele semneaza inca din prima zi un contract clar si real cu toate drepturile si obligatiile incluse, primesc un exemplar al acestuia si apoi, la fiecare salariu, semneaza si primesc un act aditional clar cu toate sumele incasate, procent, taxe si asa mai departe. Daca vreti sa verificati studioul unde lucrati, cereti-le sa procedeze la fel: contract, acte aditionale cu toate sumele clare (inclusiv de la ce site vine fiecare suma) si plata prin banca din contul firmei care detine studioul in contul vostru (nu cu tot felul de carduri din alte tari, care de fapt va obliga modelele sa comita evaziune fiscala alaturi de studio).
  4. Adevarul – am fost primii, care am incercat sa dam o imagine pozitiva videochat-ului, iesind in presa la emisuni de maxima audienta si spunand adevarul (Romania, te iubesc!) si in presa scrisa (Romania Libera, Cancan);
  5. Respect – am fost primii care am oferit modelelor respect, sinceritate si ajutor. Am inteles ca nu putem reusi decat impreuna si ca obiceiul romanesc al angajatorilor de a minti si nedreptati pe cei care lucreaza pentru ei nu poate duce decat la esec. Un studio si modelele care lucreaza sunt parteneri egali care impart jumi-juma banii, bucuriile, esecurile, noptile nedormite, succesul.

Si povestea ar continua la nesfarsit daca enumeram tot ce am adus nou in videochat. Si asta pentru ca noi continuam sa fim primii si astazi, si va promitem sa o facem si maine. Nu suntem si nu vom fi niciodata cel mai mare studio de videochat, pentru ca noi credem in calitate si nu in cantitate. Dar ne mandrim ca suntem studioul cu cea mai mare medie de incasari si cu cele mai mari salarii din Romania si asa vom ramane!

De ce suntem si astazi pionieri? Aceste randuri ce vor urma stau marturie ca mai punem inca o caramida la modernizarea videochat-ului. Noi am creat un climat de business adevarat in aceasta industrie ghidandu-ne dupa toare regulile de management, lucrand 100% legal si mai ales corect, am reusit sa facem ca modelele noastre sa simta cand vin la studio, acelasi lucru pe care il simte orice om care munceste intr-o multinationala, intr-un club, intr-o banca. Cu alte cuvinte am reusit sa le ajutam sa perceapa acest job ca fiind un loc de munca normal.


This Post Has One Comment

Leave a Reply