​Pareri despre Studio 20 si un scurt istoric al celor peste 20 de ani de activitate. Momentul adevarului

* actualizat in 2024

Doua dintre principalele atuuri ale Studio 20 sunt managementul si experienta. Acest studio este creat de profesionisti adevarati, cu cea mai indelungata experienta din industria online pentru adulti din Romania. Noi am deschis primul studio de videochat in urma cu aproape 15 ani. Astazi, in Romania, cu greu poti numara 10 oameni care au aceasta vechime si experienta in videochat.

Membrii Studio 20 sunt cei care au pus bazele videochatului modern, prin elemente de originalitate si excelenta, care ulterior au fost copiate, adaptate si folosite de intreaga piata din tara.

Aceste elemente includ:

  1. Design interior – am fost primii din Romania care am folosit tapet si foto – tapet, intr-o perioada in care toata industria folosea decoruri din satin, bumbac si alte materiale similare. Apoi, cand toata lumea folosea camere de lucru de maximum 10 mp cu pereti din rigips prin care se auzea orice, noi am trecut la camere cu pereti reali din caramida, pentru a oferi membrilor si modelelor online o intimitate absoluta, la decoruri reale ale unui dormitor de lux, la renovarea anuala a tuturor camerelor, dupa cum bine vezi si in fotografiile si video-urile cu studioul nostru;

  1. Venituri legale – am fost primii care ne-am asumat si ne-am declarat toate veniturile, in timp ce toata piata lucra si inca mai lucreaza in mare parte cu offshore-uri si bani negri, veniti pe carduri ePassporte, Payoneer sau Paxum. In acest fel, ne asiguram ca modelele noastre isi desfasoara activitatea in deplina siguranta;

  1. Contracte cu modelele – am fost primul studio care au incheiat modelelor o forma de contract, legala si viabila (contract de comision pe atunci, acum copiat de toata lumea dar, din pacate, exclus din legislatia actuala). Astfel, modelele isi declara toate veniturile, in baza acestui contract care face dovada incasarilor lor. Acest lucru le ajuta pe fete sa acceseze credite, sa-si cumpere casa sau alte bunuri. Astazi suntem unicul studio de videochat din Romania in care modelele semneaza inca din prima zi un contract de colaborare interpret – artist, clar si real, cu toate drepturile si obligatiile incluse. Pentru o transparenta totala, fetele primesc un exemplar al acestui contract si, apoi, la fiecare salariu, semneaza si primesc un act aditional clar cu toate sumele incasate, procent, taxe si asa mai departe. Daca vrei sa verifici studioul unde lucrezi, cere-le sa procedeze la fel: contract, acte aditionale cu toate sumele clare (inclusiv de la ce site vine fiecare suma) si plata prin banca din contul firmei care detine studioul in contul vostru (nu cu tot felul de carduri din alte tari care, de fapt, obliga modelele sa comita evaziune fiscala alaturi de studio).

  1. Adevarul – am fost primii care am incercat sa dam o imagine pozitiva videochatului. Pentru atingerea acestui obiectiv, am iesit in presa la emisuni de maxima audienta si am spuns adevarul (Romania, te iubesc!) si in presa scrisa (Romania Libera, Cancan);

  1. Respect – am fost primii care am oferit modelelor de videochat respect, sinceritate si ajutor. Am inteles ca nu putem reusi decat impreuna si ca obiceiul romanesc al angajatorilor de a-i minti si nedreptati pe cei care lucreaza pentru ei nu poate duce decat la esec. Un studio si modelele care lucreaza sunt parteneri egali care impart 50% banii, bucuriile, esecurile, noptile nedormite, succesul.

Si povestea ar continua la nesfarsit daca enumeram tot ce am adus nou in videochat si inca o facem, deoarece tinem pasul cu evolutia. Continuam sa fim primii si astazi si va promitem sa o facem si maine. Nu suntem si nu vom fi niciodata cel mai mare studio de videochat, pentru ca noi credem in calitate, nu in cantitate. Dar ne mandrim ca suntem studioul cu cea mai mare medie de incasari si cu cele mai mari salarii din Romania si asa vom ramane!

De ce suntem si astazi pionieri? Aceste randuri ce vor urma stau marturie ca mai punem inca o caramida la modernizarea videochatului in Romania. Noi am creat un climat de business adevarat in aceasta industrie ghidandu-ne dupa toate regulile de management, lucrand 100% legal si, mai ales corect, am reusit sa facem ca modelele noastre online sa simta cand vin la studio acelasi lucru pe care il simte orice om care munceste intr-o multinationala, intr-un club, intr-o banca. Cu alte cuvinte, am reusit sa le ajutam sa perceapa acest job ca fiind un loc de munca normal, de care nu au de ce sa se rusineze, ci dimpotriva.


This Post Has One Comment

Lasă un răspuns