Modelul Studio 20 Raquelle Diva este cel mai bun model de videochat in 2015

Raquelle Diva - cel mai bun model de videochat in 2015Raquelle Diva, un model cu experienta la Studio 20, a primit trofeul pentru cel mai bun model de videochat (Best Live Cam Model), la gala YNOT Awards, ce a avut loc miercuri, 23 septembrie, la Praga.

Cunoscuta si ca unul dintre modelele cu parul brunet si bogat si o personalitate deschisa, Raquelle Diva face parte din categoria modelelor pentru care Studio 20 inseamna nu doar un loc de munca, ci o cariera.

Raquelle Diva este unul dintre modelele cu care Studio 20 se mandreste. O dovada pentru acest fapt sta si declararatia managerului Studio 20: “Raquelle Diva este extraordinara. O pretuim, ca membra a echipei si facem tot posibilul ca celelalte modele sa poata invata de la ea cat mai multe despre munca noastra”.

Pentru activitatea sa, Raquelle Diva a mai fost premiata si nu se opreste aici. Trofeele internationale reprezinta doar o parte dintre avantajele oferite de echipa Studio 20, pe langa sloganul aplicat “Excelam impreuna”.

La Studio 20, Raquelle Diva nu se limiteaza doar la activitatile sale. Modelul isi indruma colegele, ofera sfaturi legate de cariera si este intotdeauna deschisa sa le povesteasca si celorlalte modele ale studioului de videochat cum se poate ajunge la venituri de peste 10.000 euro.

Raquelle Diva a fost cooptata si de catre o companie de lenjerie intima, ca personaj principal intr-o reclama disponibila online. Ea este unul dintre modelele care demonstreaza ca videochat-ul nu este un domeniu unde nu poti evolua.

Daca vrei o cariera in videochat aplica acum si devino colaga Divei. Vei avea mult de invatat si castigat!

Raquelle Diva Jasmin Best Model

Lasă un răspuns