Studio 20 a castigat premiul pentru cel mai bun studio de videochat in 2015

YNOT awards - Studio20 Best Emerging Cam Studio

 

Deja cunoscutul Studio 20 a primit trofeul pentru “Best Emerging Studio”, la gala YNOT Awards. Echipa studio-ului s-a numarat printre cei 32 de castigatori ai premiilor europene din industria adult.

Miercuri, 23 septembrie, in Capitala Cehiei, timp de 90 de minute, cei mai cunoscuti reprezentanti s-au bucurat de trofee, cocktail-uri si prezentari video, intr-o locatie pe care organizatorul evenimentului a numit-o “spectaculoasa”. Cei circa 500 de participanti la eveniment provin din intreaga lume.

Premiul “Best Emerging Studio”, acordat Studio 20, marcheaza dezvoltarea continua a acestuia si este o confirmare internationala a locului castigat pe piata. Nominalizatii au fost votati de catre profesionisti in domeniul industriei adult, iar Studio 20 a castigat premiul pentru cel mai bun studio de videochat in fata mai multor concurenti din alte tari.

“Le multumim tuturor celor care au crezut in noi si ne bucuram ca am demonstrat, inca o data, ca Studio 20 nu este doar inca un studio unde se face videochat. Si ne bucuram sa plecam cu zambetul de invingatori”, a declarat owner-ul Studio 20.

Portofoliul de premii deja existent al Studio 20 include titlurile de “Best Live Cam Model Personal Site”, castigat de catre Devious Angell si “Best Live Cam Studio of the Year”, castigate la premiile Live Cam Awards, din Barcelona si Las Vegas.

Lasă un răspuns