Sanatatea inainte de toate

Studio Videochat 20 Beneficii Medicale
Majoritatea studiourilor de videochat se “dueleaza” in procente. “Eu dau 5% mai mult“, “Ba eu 10%“, se aude in mediile de comunicare online si in anunturile de recrutare.

Studio 20 ofera in primul rand tot ajutorul necesar pentru ca suma la care se aplica aceste procente sa fie cat mai mare. Altfel spus, 50% din 3000$ vor fi intotdeauna mai mult decat 60% din 1000$ 🙂

O parte din beneficiile la care modelele Studio 20 au acces le-am mentionat deja: sedinte foto si video profesionale gratuit, training permanent, haine si produse de make-up cu 50% din pretul normal, cursuri de perfectionare cu cele mai mari situri din lume si chiar vizite la sediile acestora (Jasmin in Luxembrourg, Imlive in Andora, Flirt4Free in Statele Unite), promovare dedicata pe fiecare site in parte, etc.

Dar, pentru a avea rezultatele exceptionale pe care le avem, pe termen lung, trebuie sa fim in primul rand sanatosi. De aceea Studio 20 ofera intregii echipe, modele si echipa de management si suport, incepand cu luna in curs, gratuit, abonamentele medicale Medicover Specialist Plus. Unul dintre cele mai complete abonamente medicale din Romania, acesta ofera acces nelimitat la consultatii generale si de specialitate, analize de orice fel, fizio si kinetoterapie si asa mai departe.

Studio 20 = Excelam Impreuna!

Leave a Reply