Sanatatea inainte de toate

Studio Videochat 20 Beneficii Medicale

* actualizat in 2024

Majoritatea studiourilor de videochat se „dueleaza” in procente. „Eu dau 5% mai mult, , „Ba eu 10%”,, se aude in mediile de comunicare online si in anunturile de recrutare. Cu toate acestea, dincolo de sumele si bonusurile vehiculate, nu trebuie sa uiti ca si sanatatea joaca un aspect extrem de important.

Studio 20 ofera modelelor de videochat tot ajutorul necesar pentru ca suma la care se aplica aceste procente sa fie cat mai mare. Altfel spus, 50% din 3000 $ va fi intotdeauna mai mult decat 60% din 1000$ 🙂 Diferenta sta in detalii!

O parte din beneficiile la care modelele de videochat Studio 20 au acces le-am mentionat deja: sedinte foto si video profesionale gratuit, training permanent, haine si produse de make-up cu 50% din pretul normal, cursuri de perfectionare cu cele mai mari site-uri din lume si chiar vizite la sediile acestora (Jasmin in Luxemburg, Imlive in Andora, Flirt4Free in Statele Unite), promovare dedicata pe fiecare site in parte etc.

Dar pentru a avea rezultatele exceptionale de care ne bucuram, pe termen lung trebuie sa fim, in primul rand, sanatosi. De aceea, Studio 20 ofera intregii echipe, modele si echipa de management si suport, incepand cu luna in curs, gratuit, abonamentele medicale Medicover Specialist Plus. Acesta este unul dintre cele mai complete abonamente medicale din Romania si ofera acces nelimitat la consultatii generale si de specialitate, analize de orice fel, fizio si kinetoterapie si asa mai departe.

O echipa productiva este o echipa sanatoasa! Avem grija de modelele noastre, pentru ca ele sa apara mereu in fata camerei senine si in forma maxima. Iar frumusetea vine din interior, nu se obtine doar cu ajutorul trucurilor oferite de make-up, coafura si haine.

Asadar, daca vrei sa devii model de videochat in echipa noastra, trebuie sa stii ca te vei bucura nu doar de avantajele pe care toate studiourile le evidentiaza, ci de mai mult de atat. Noi punem pret pe sanatatea ta atat fizica, dar si mentala, prin urmare vom avea grija sa nu iti lipseasca nimic, sa beneficiezi de cele mai bune servicii medicale si nu numai, sa fii mereu la inaltime si sa simti ca lucrezi intr-un mediu profesionist, alaturi de cei mai buni colegi de pe piata.

Cu siguranta nu vei fi dezamagita de experienta pe care o vei avea cu Studio 20! Ce trebuie sa faci este sa te implici, sa demonstrezi ca esti o persoana muncitoare si dornica de evolutie. Daca vei da dovada de profesionalism si dedicare, vei avea doar de castigat ca model de videochat. Industria divertismentului pentru adulti este un domeniu care nu inceteaza niciodata sa surprinda, fiind in continua evolutie, la nivel global.

In incheiere, iti lansam invitatia de a te alatura echipei noastre de profesionisti si te asteptam sa descoperi mai multe despre noi in cadrul unui interviu! Vei fi incantata de avantajele pe care le vei avea din postura de model online. Ce zici, esti pregatita sa iti schimbi viata? Noi suntem pregatiti sa te primim in familia noastra!

Studio 20 = Excelam Impreuna!

Lasă un răspuns