Studio 20 primeste titlul „Best Live Cam Studio of the Year”!

Premiile GFY sunt cele mai dorite trofee din domeniul live cam sau videochat in romana, iar decernarea acestora unul dintre cele mai importante evenimente internationale . Acestea sunt organizate de AVN.com – cea mai cunoscuta publicatie media in domeniul adult entertainment.

In acest an evenimentele GFY Awards si AVN au avut loc in Las Vegas, intre 17 si 24 ianuarie si se estimeaza ca au trezit interesul a peste 30.000 de vizitatori. Bineinteles ca Studio 20 a fost prezent, fiind nominalizat alaturi de alte 10 studiouri din toata lumea la titlul care revine celui mai bun studio de videochat din lume.

Studio 20 Best Live Cam Studio of the Year 2015

Am participat la seminarii extrem de utile pentru activitatea noastra, am avut discutii detaliate cu partenerii permanenti precum Jasmin, Imlive si Flirt4Free si, spre marea noastra supriza si bucurie, am primit confirmarea faptului ca munca noastra serioasa si constanta, abordarea profesionala, corecta si pozitiva a videochat-ului, sunt apreciate in toata lumea: Studio 20 a primit titlul „Best Live Cam Studio of the Year„.

Iata si ce a spus in fata celor peste 500 de parteneri din toata lumea, de la studiouri la situri de videochat, afiliati si companii de marketing si servicii dedicate acestui domeniu, colega noastra Cristina, care a urcat pe scena pentru a primi premiul:

Va multumim tuturor celor care ne-ati nominalizat si votat, este o bucurie incredibila pentru noi. Acest premiul este al echipei Studio 20, al modelelor, managerilor, trainerilor, colegilor de la suport si promovare, este premiul unor oameni care au inteles ca succesul vine numai impreuna, in echipa. Anul 2014 a fost un an in care toti am muncit extrem de mult si suntem fericiti ca munca noastra este apreciata. Va dorim tuturor un 2015 exceptional si va promitem ca revenim in 2016 cu rezultate si mai bune!

This Post Has 3 Comments

Lasă un răspuns